
آمریکاییها در هیئت حاکمه استکباری خود راه و رسم و سیاستهای خود را دارند آنها و کشورهای اروپایی که سابقه استعماری دارند برای رهایی ملتها از مشکلات کشور ها، اقدامی نمیکنند. همانطور که در مورد تحت الحمایه های خود کاری نمی کنند مثل رفتار آنان در دوران مبارک در مصر یا در لیبی پس از سازش قذافی و بلایی که سر لیبی و قذافی آوردند یا رفتاری که با مزدور، جلاد و بی رحم آنها، صدام در عراق داشتند. آنها بر اساس منافع و سیاست استکباری و استعماری خود عمل می کنند. نیازی به این جنجال نیست.
ارزش گرایان به خداوند متعال توکل دارند به ملت قهرمان و شگفتی آفرینی ایران اتکاء دارند و بارها گفته اند که تفاوتی بین بایدن و ترامپ برای ما نیست. هر کدام سر کار آمدند اگر سیاستهای غلط گذشته را رها کردند و سیاستهای جدیدی اتخاذ نمودند یا به سیاستهای غلط گذشته ادامه دادند ما سیاست های اساسی و اصولی و دفاع از حقوق حقه ملت ایران و ملتهای مسلمان و آزادیخواه جهان را ادامه خواهیم داد و طبق رهنمود ولی امر مسلمین و استراتژی عزت ، حکمت و مصلحت عمل خواهیم کرد. برای هر سیاست آمریکا و همدستانش نیز از قبل پیشبینی داشته و اقدام مقتضی را خواهیم داشت.
بیانیه سه کشور اروپایی و تحلیل غلط اصلاح طلبان
بیانیه سه کشور اروپایی درباره برجام که پس از انتخابات جنجالی آمریکا صادر شده است امری طبیعی است و اثبات کننده آن است که این کشورها که سابقه بسیار زشتی در استعمار دارند همان راه خود را می روند و ملت ایران کاملاً آنها را می شناسد و همین موضوع هم دلیلی دیگر بر بی اعتمادی به آنها است.
موضوع مهم اصلاح طلبان هستند که توهم ذهنی داشتند که اگر بایدن رئیس جمهور آمریکا شود به برجام برمی گردد و این سه کشور اروپایی هم در سیاستهای خصمانه خود بازنگری میکنند. این بیانیه در این موقعیت بار دیگر ثابت کرد که رویکرد رو به غرب اصلاح طلبان بی فایده و غلط است و نگرش غرب زده آنها را به تحلیل های رسواییآور می کشاند.
برای ارزش گرایان این بیانیهها و اینکه بایدن به برجام برمیگردد یا نه؟ اهمیتی ندارد. آنها میدانند که دشمن اگر تظاهر به دوستی کند فریبی بیش نیست. نیازی هم به جدال نیست ما راه صحیح و سعادت آور خود را می رویم. دشمنان و باطل گرایان هم به راه باطل رفته و می روند و مطمئن هستیم که حق همواره پیروز است.
خوب است نمایندگان مجلس از دولت سوال کنند
مسلم مومن زاده
روزنامه نگار
نتانیاهو در دو سال قبل صراحتاً با اشاره به نام شهید محسن فخری زاده گفت: این نام را به یاد داشته باشید. در سال ۲۰۰۷ نام او در قطعنامه ۱۷۴۰ سازمان ملل در فهرست تحریم قرار گرفت. عصر جمعه هفتم آذر نود و نه این نام جاودانه شد چون محسن فخریزاده شهید شد. حالا همه ملت ایران و تاریخ ایران و اسلام این نام را به یاد دارند وخواهند داشت و دیگر رژیم صهیونیستی و اربابش آمریکا نمی توانند او را آماج ترور قرار دهند.
حال سوال این است دولت و دستگاههای امنیتی ما با این صراحت دشمنان ما در نام بردن از شهید فخریزاده آیا کوتاهی نکرده اند؟ و آیا درباره سایر سرمایه های ارزشمند این ملت و انقلاب توجه لازم را دارند یا خیر؟
خوب است نمایندگان مجلس از دولت سوال کنند.
چرا پوتین به بایدن تبریک نگفته است؟
1- هنوز بایدن به طور رسمی و با پایان نتیجه انتخابات آمریکا رئیس جمهور آمریکا نیست.
2- ترامپ رئیس جمهور فعلی انتخابات را پر از تقلب و اسباب خنده مردم دنیا می داند و به ناچار به انتقال قدرت رضایت داده است.
3-ادامه تنش در آمریکا به نفع روسیه و رقبای دیگر آمریکا است.
۴- سیاست های آینده بایدن در برابر روسیه مشخص نیست.
۵- ملت آمریکا از نتیجه انتخابات و از هردو نامزد ناراضی است.
6- تا روشن شدن فضای سیاسی، روسیه مصلحت میداند از تبریک خودداری نماید.
7- این سیاست، بایدن را در موضع انفعالی قرار می دهد.
به جای انتقاد راهکار بدهید
رئیس کل بانک مرکزی مسئول ساماندهی ارز کشور است. گرچه بسیاری از صاحبنظران نظر دارند که او مشکل اساسی ارزی کشور است.
کسی که درخشان ترین عملکرد او ، قیمت ارز را در آغاز دوران
مسئولیت خود که ۱۱ هزار تومان بود به سی هزار تومان و حالا به ۲۶ هزار تومان رسانده است. گرانی و تورم و کاهش ارزش پول ملی بیش از همه مربوط به دوران مدیریت اوست. حالا که وزیر جدید صمت میخواهد باری از مشکلات مردم را با مرخص کردن کالاها در گمرک حل کند به ریاست جمهوری نامه انتقادی مینویسد، در حالی که نیاز به انتقاد نیست او باید دلایل نفی تصمیم گیری وزارت صمت را مستدل به رئیسجمهور بنویسد و راهکارهای دارای قابلیت اجرا و رفع مشکل رسوبات کالا در گمرک را ارائه دهد ولی این هم نوبر اصلاح طلبان اعتدالی است که کسی که خود باید حلال مشکلات باشد به جای راهحل انتقادگر می شود و رئیس دولت هم اقدامی نمی کند.
شرق به سیم آخر زد
فروغی فراماسونر= سیاستمدار اصلاح طلب
تا حالا نشریات اصلاح طلبان فراماسونر ها و دولتی های زمان رضاشاه و محمدرضاشاه را بارها مطرح و تلویحا یا صراحتاً آنان را تایید کرده بودند. از جمله ویژه نامه های روزنامه همشهری تحت عنوان سده سنگ و الماس ولی روزنامه شرق در مورخ پنجم آذر ۹۹ اعتراف نهایی را کرد که فروغی ذکاءالملک ، فراماسونر و استادش فراماسونری و کارگردان رضاخان و جنایات و خیانتهای او و از تحکیم کنندگان رژیم جلاد ، بی رحم، آدمکش و شکنجهگر دوپهلوی و عامل انگلستان در ایران، سیاستمدار اصلاح طلب است.
از قول او نوشت ملت ایران باید صدا داشته باشد. عکس فروغی را هم با کلاه شاپو و کراوات چاپ کرده است. احتمالا مدتی بعد ممکن است گفته شود رضاشاه هم اصلاح طلب بوده و اصلاح طلبان همه با هم هستند!