گفته می‌شود که...

جامعه اصلاح‌طلبان را نمی‌پذیرد/یک چهره نظامی دستیار وزیر خارجه آمریکا در امور ایران!/سونامی طلاق در پایتخت مذهبی ایران/ما اصلاح‌طلبان باید بپذیریم تندروی‌هایی کردیم/هزینه عجیبی که سرمربی آلمانی روی دستان استقلال گذاشت!/ذوالنور: بخشی از پول ویزای اربعین به جیب سفیر عراق رفت و ...

بازگشت اصلاح‌طلبان به ادبیات دوران فتنه
سعید حجاریان از نظریه‌پردازان اصلاح‌طلب به تازگی طی مطلبی با محتوای بررسی وضعیت اصلاح‌طلبان، که پایگاه جماران آن را بازنشر داد، نوشت: نه کسانی که به‌ دنبال قیام‌های خیابانی هستند ره به جایی می‌برند و نه کسانی که به امید ترامپ‌ نشسته‌اند و نه کسانی که به وضع موجود دل خوش کرده‌اند و سرشان را جز به علامت تأیید فرود نمی‌آورند. هیچ‌ یک از اینها گرهی از کار فروبسته ما نخواهند گشود. این کشور آفت زده است و اصلاحات تنها نیرویی است که می‌تواند به دفع آفات آن کمک کند، بدون آنکه این مریض زیر تیغ جراحی از بین برود. گفتنی است، جمله مشهور و البته غلط «جمهوری اسلامی ایران آفت زده است» را نخستین بار حسین مرعشی، از فعالان اصلاح‌طلب در مقاله‌ای در فتنه سال ۸۸ نوشت.

جامعه اصلاح‌طلبان را نمی‌پذیرد
علی شکوری‌راد، فعال اصلاح‌طلب و دبیر کل حزب اتحاد ملت طی اظهاراتی به مناسبت روز دانشجو در دانشگاه شهید بهشتی تهران با بیان اینکه ما از اصلاحات به بهبودخواهی عدول کردیم، گفت: ما می‌دانستیم روحانی اصلاح‌طلب نیست، ولی از او حمایت کردیم؛ چون می‌دانستیم جامعه پذیرای یک اصلاح‌طلب نیست. وی همچنین در ادامه با اشاره به مجلس دهم و فراکسیون امید هم اظهار داشت: فراکسیون امید فراکسیون دوم خرداد مجلس ششم نیست. مجلس ششم تکرارشدنی نیست.

سهم 34 دهم درصدی ایران از کل مبادلات تجاری جهان
نشست تجارت و توسعه سازمان ملل (آنکتاد) در جدیدترین گزارش اعلام کرد: از 32 هزار میلیارد دلار مبادلات تجاری جهان در سال 2016 تنها 34 دهم درصد آن برابر با 109 میلیارد دلار به ایران تعلق داشته است. آنکتاد تأکید دارد به طور کلی کشورمان 109 میلیارد دلار مبادلات تجاری با جهان داشته است که 69 میلیارد دلار آن صادرات و 40 میلیارد دلار آن را واردات تشکیل داده است. به این ترتیب، تراز تجاری ایران در سال 2016 مثبت 29 میلیارد دلار بوده است. در این محاسبات صادرات نفت و فرآورده‌های نفتی نیز محاسبه شده است. بر اساس برآوردهای این نهاد بین‌المللی، رشد تولید ناخالص داخلی ایران در این سال برابر با 3/4 درصد و سرانه تولید ناخالص داخلی 5276 دلار بوده است. نرخ تورم نیز 6/8 درصد برآورد شده است. همچنین تراز حساب جاری ایران در سال 2016 به 23 میلیارد و 566 میلیون دلار رسیده بوده است.

یک چهره نظامی دستیار وزیر خارجه آمریکا در امور ایران!
نشریه «فارین پالیسی» در خبری اختصاصی از تصمیم دولت «دونالد ترامپ» برای انتصاب یکی از حامیان وی در یکی از سمت‌های کلیدی سیاست‌گذاری در قبال ایران و عراق خبر داده است. بنا بر این گزارش، سه مقام وزارت خارجه آمریکا به «فارین پالیسی» گفته‌اند، «اندرو ال.پیک» نظامی سابق و عضو تیم انتقالی وزارت خارجه دولت ترامپ قرار است به عنوان معاون جدید دستیار وزیر خارجه در امور ایران و عراق منصوب شود. این در حالی است که وی هیچ سابقه‌ای در امور دیپلماتیک ندارد و حتی کارشناس مسائل ایران یا عراق هم شناخته نمی‌شود. گفتنی است، این نشریه مدعی شده است از ابتدای دولت ترامپ، مقامات کاخ سفید در محافل خصوصی از نحوه مدیریت دیپلمات‌های کهنه‌کار وزارت خارجه آمریکا در پرونده ایران گلایه ‌کرده و حتی برخی اعضای شورای امنیت ملی آمریکا با بیان اینکه باید سیاست تهاجمی‌تری در قبال ایران در پیش گرفت، با این دیپلمات‌ها مجادله کرده‌اند.

چه کسی پشت تصمیم جنجالی ترامپ قرار دارد
«
واشنگتن‌پست» با استناد به گفته‌های برخی مقامات کاخ سفید نوشت: تصمیم دونالد ترامپ برای انتقال پایتخت اسرائیل [رژیم صهیونیستی] به قدس، پاسخ به تعهدی بوده که او در مقابل حامیان مالی و پشتیبانان ثروتمند کارزار انتخاباتی خود داشته است. به گفتۀ مقامات کاخ سفید، این تغییر در سیاست خارجی آمریکا بدون توجه به هشدارهای «رکس تیلرسون» وزیر خارجه، «جیمز ماتیس» وزیر دفاع و «مایک پمپئو» رئیس سازمان سیا انجام شده است و در مقابل، دو مشوق اصلی دونالد ترامپ در این زمینه مایک پنس، معاون او و شلدون ادلسون، میلیاردر مشهور یهودی و از متحدان قدرتمند او بوده‌اند. گفتنی است، هرچند ترامپ در آغاز کارزار انتخاباتی خود به طور عمومی اعلام کرد که به حمایت‌کنندۀ مالی نیازی ندارد؛ اما به طور خصوصی با شلدون ادلسون ملاقات و از او تقاضای کمک مالی کرده است.

عربستان در خفا با ترامپ هم‌عقیده است
رویترز با اشاره به بیانیه‌های عربستان علیه تصمیم ترامپ، نوشته است: «با وجود ابراز خشم از تصمیم «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا برای به رسمیت شناختن قدس به منزله پایتخت اسرائیل، اما مقامات عربی به صورت خصوصی می‌گویند به نظر می‌رسد ریاض با راهبرد کلی‌تر ایالات متحده درباره طرح صلح اسرائیلی‌ـ فلسطینی که فعلاً در مراحل اولیه‌اش قرار دارد، همراه است.» در این زمینه چهار مقام فلسطینی که خواسته‌اند نام‌شان فاش نشود، به رویترز گفته‌اند «محمدبن‌سلمان» ولی‌عهد عربستان سعودی و «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین درباره جزئیات «معامله‌ای جامع» که انتظار می‌رود در نیمه نخست سال ۲۰۱۸ دولت آمریکا آن را رونمایی کند، گفت‌وگو و توافق کرده‌اند.

محمود صادقی: موقعیت شناس هستم
همزمانی که انتقاد‌‌ها به موقعیت‌نشناسی‌‌ها و توئیت‌های خلاف واقع محمود صادقی پرتعداد است و موجب خشنودی ضدانقلاب شده، او مدعی شد که به انقلاب وابستگی زیادی دارد و موقعیت‌شناس ‌ استمحمود صادقی‌» عضو فراکسیون امید و نماینده تهران در مجلس در مصاحبه با روزنامه اعتماد در پاسخ به این سؤال که «شما در مجلس متفاوت‌تر از سایر نمایندگان لیست امید ظاهر شدید؛ آیا می‌خواستید در مجلس، مطهری شماره 2 باشید؟» گفته که «آقای مطهری الگوی خوبی برای من بودند اما من به دلیل آنکه تربیت حقوقی شدم، می‌دانم مجلس کجاست، نماینده چه وظایفی دارد و... برمبنای آموزه‌های حقوقی خود عمل می‌کنم. از طرفی هم چون به انقلاب وابستگی زیادی دارم، بنابراین احساس تعهد برای حفظ ارزش‌ها، احیا و اجرای آن ارزش‌‌‌ها را نیز دارم. من روحیه انقلابی دارم و هیچ‌گونه ابایی از هزینه‌‌‌هایی که برای حفظ انقلاب باید بدهم در من وجود ندارد. من فکر نمی‌کنم کار ویژه‌ای انجام داده باشم؛ تنها به وظایف نمایندگی خود عمل کرده‌ام؛ بنابراین با این دیدگاه سعی کردم موقعیت‌شناس باشم و لحظه‌‌‌ها را از دست ندهم.» محمود صادقی با اتهام زنی‌های بی‌سند به رئیس قوه قضائیه یا یکی از مراجع تقلید یا نیروهای مسلح بار‌‌ها مجبور شده حرف خود را پس بگیرد یا باعث ذوق‌زدگی ضدانقلاب شود و حالا از موقعیت‌شناسی می‌گوید. سایت مشرق نوشته بود که «چندی پیش مجری شبکه ضدانقلاب صدای امریکا گفت که‌ای کاش همه نمایندگان به مانند محمود صادقی می‌بودند

اصلاح‌طلبان و ترامپ‌هراسی برای عقب‌نشینی

سردبیر شرق طی یادداشتی در این روزنامه نوشته است که «کالیگولا به عنوان دشمن بشریت آرزو داشت تمام مردم روم فقط یک گردن داشته باشند تا او بتواند با یک ضربه تبر آن را قطع کند. ترامپ نیز نشان داد برای خاورمیانه چنین رؤیایی در سر دارد. او با اعلام شهر بیت‌المقدس اولین قبله‌گاه مسلمانان به عنوان پایتخت اسرائیل بمبی دیپلماتیک در روند صلح خاورمیانه منفجر کرد. این تصمیم بوی خون می‌دهد.» این یادداشت در ادامه هراس بیشتری را به دل مخاطب می‌اندازد و مثال‌‌هایی برای کشور‌‌هایی که ضرر بیشتری خواهند کرد، می‌زند که تلویحاً اشاره به ایران دارد: «ترامپ سنگ بزرگی در معادلات خاورمیانه انداخته تا گرداب‌‌های خونین سیاسی منطقه را عمیق‌تر کند. به زبان دیگر برای کشورهای منطقه سال‌های دشواری پیش‌رو است و در‌این‌میان کشور‌‌هایی بیش از همه ضرر خواهند کرد که سرمایه‌های انسانی - مالی بیشتری را در منطقه به کار گرفته‌اند. از این به بعد هزینه‌های جنگ در خاورمیانه افزایش خواهد یافت و مردم کشور‌‌هایی که درآمدی جز درآمد نفت ندارند، بیش‌از‌پیش فقیر خواهند شد!... فضای خاورمیانه امنیتی شده و خیانت و تهمت و جاسوسی‌ به حد اعلا خواهد رسید و خوابیدن با چشم‌های باز در دستور کار دولت‌‌‌ها قرار خواهد گرفت. آنچه بدیهی است، در فضای غبارآلود خاورمیانه مسائل سیاسی پیچیده‌تر از پیش شده است. خاورمیانه توازن در بی‌توازنی را تجربه می‌کند و آینده‌ای تیره در انتظار آن است!» اصلاح‌طلبان همیشه غرب را بزرگ و هراسناک جلوه می‌دهند تا زمینه‌های عقب‌نشینی ایران را در اذهان فراهم کنند و تئوری‌های‌شان برای کوتاه آمدن مقابل غرب درست جلوه کند.

نایب رئیس مجلس می‌گوید مجلس عزمی برای مبارزه با فساد ندارد

مسعود پزشکیان، وزیر بهداشت دولت اصلاحات و نایب رئیس مجلس دهم شورای اسلامی، طی سخنانی در مراسم روز دانشجو در پاسخ به سوالی درباره اینکه عزمی در مجلس برای مبارزه با مفاسد وجود دارد؟ هنگامی که با درخواست مجری برنامه مبنی بر اینکه کوتاه پاسخ دهد روبه‌رو شد، در یک کلام گفت: «خیر! عزمی وجود ندارد. اگر بخواهید موضوع را شرح می‌دهم اما اگر پاسخ کوتاه می‌خواهید باید بگویم خیراین اذعان پزشکیان اتفاق خوشایندی نیست. فساد‌‌هایی که تاکنون در ایران کشف شده و مورد برخورد قضایی قرار گرفته، حاصل گزارش‌های مجلس یا نهادهای اطلاعاتی بود و حال اگر مجلس دهم چنین عزمی ندارد که در کلام نایب رئیس مجلس اینگونه اذعان شده، یعنی انتخاب‌های مردم نادرست بوده و آقایان و خانم‌های نماینده، به شعار‌‌ها و وعده‌های انتخاباتی خود پایبند نبوده‌اند. اگر مجلس که از بازوهای اصلی نظارتی حکومت است و باید محرک دولت برای مبارزه با فساد باشد، عزم و تلاشی برای مبارزه با فساد نداشته باشد، آیا می‌توان به دولت امیدی داشت؟
سونامی طلاق در پایتخت مذهبی ایران

سال گذشته در قم هر ماه ۲۹۴و روزانه ۱۰طلاق ثبت شده است. قم به عنوان یکی از مذهبی‌ترین شهرهای ایران بالاترین نرخ طلاق را درسال گذشته در کشور داشته است. در سال ۹۵، نرخ طلاق در استان قم برابر با ۲,۷۱ بوده در حالی که میانگین نرخ حاصل از ثبت طلاق در کل کشور ۲,۱۳ است. ناموفق بودن زوجین در برقراری ارتباط، مهم ترین علت طلاق در قم است

ما اصلاح‌طلبان باید بپذیریم تندروی‌هایی کردیم
رئیس شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان گفت: اشتباهات دولت اصلاحات را باید پذیرفت؛ من معتقدم که ما در دوران اصلاحات باکس‌های خالی و اشتباهاتی داشتیم، تندروی‌هایی کردیم که نتیجه‌اش سال 84 پدید آمد.صادق خرازی در دانشگاه بوعلی سینای همدان اضافه کرد: سال 84 نتیجه عملکرد اصلاحات در درون خودش بود و کشور آسیب‌های فراوان دید و نتیجه عملکردها این بود که از سال 76 تا 84 شخصیت بزرگی مثل آیت‌الله رفسنجانی را منکوب کردیم.وی با اشاره به تناقض‌های بسیار اصلاح‌طلبان گفت: آنها که روزی به دلیل دفاع از هاشمی با من گلاویز می‌شدند، موقع تشییع جنازه بیشتر از همه خودنمایی کردند و برای زیر تابوت رفسنجانی رفتن، خود را مشتاق‌تر از همه نشان می‌دادند.خرازی تصریح کرد: در کشور دچار تناقضات بسیاری هستیم و اکنون از دانشجویان می‌خواهم که به هر کسی اعتماد نکنید و میدان ندهید زیرا هر کسی نمی‌تواند مروج آزادی و استقلال ملت ایران باشد.
هشدار به مدیران دولتی درباره گرفتن پول آگهی

با توجه به ماده 4 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت مبنی بر ممنوعیت دریافت هرگونه وجه توسط دستگاه های دولتی، غیر از موارد مصوب قانونی، یک نهاد نظارتی با صدور بخشنامه ای خطاب به تعدادی از سازمان ها و نهادهای اجرایی، متذکر شده است به رغم تاکیدات گذشته، همچنان مشاهده می شود برخی دستگاه ها در زمان درج آگهی مزایده یا مناقصه اعلام می کنند «هزینه این آگهی بر عهده برنده آن خواهد بود» که این اقدام مغایر با مقررات است و احراز هرگونه سهل انگاری در این خصوص، با برخورد قانونی همراه خواهد بود.
انتقادات تُند سخنگوی جبهه پایداری از دولت

مجید متقی فر، سخنگوی جبهه پایداری دولت حسن روحانی را «بی عرضه و ناتوان» خواند. متقی فر آمار اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهوری درباره خرابی های مسکن مهر و همچنین اظهارات حسن روحانی را «غلط» خواند و گفت «دولت یازدهم به دروغگویی شهرت دارد.» وی معتقد است دولت احمدی نژاد جز ایستادن مقابل رهبری مشکل دیگری نداشت اما اینها (دولت روحانی) نه عرضه دارند و نه برنامه ریزی.
هزینه عجیبی که سرمربی آلمانی روی دستان استقلال گذاشت
!

وینفرد شفر از زمانی که با استقلال قرارداد امضا کرده است، در هتل اسکان دارد و تا این لحظه حدود 100 میلیون هزینه روی دست باشگاه گذاشته است. سرمربی آلمانی استقلال هنوز هیچ کدام از خانه هایی که باشگاه در اختیار او قرار داده است را نپسندیده است و همین موضوع باعث شده باشگاه هزینه های گزافی را برای اسکان موقت او متحمل شود.

4 شرط مهم برای قبول پژوهش های علمی کارمندان

طبق بخشنامه جدید یک مقام مسئول به تعدادی از مدیران ارشد دستگاه ها، تاکید شده است، در زمان محاسبه اقدامات پژوهشی و علمی افرادی که قرار است عهده دار مسئولیت های مهم در سازمان ها و ستاد شوند، مسئولان مربوط باید توجه داشته باشند این اقدامات پژوهشی حتما در زمینه موضوعات مدیریتی یا در خصوص حوزه های تخصصی عملکرد دستگاه متبوع باشد. همچنین این افراد باید اصل مستندات اقدامات علمی خود را ارائه دهند و هر امتیاز صرفا برای تصدی یکی از سطوح مدیریت محاسبه می شود و در عین حال، برای تصدی سطوح بالاتر لازم است اقدامات پژوهشی جدید ارائه شود.
ذوالنور: بخشی از پول ویزای اربعین به جیب سفیر عراق رفت

عضو کمیسیون امنیت ملی گفت: بخشی از پول هایی که برای ویزای اربعین از مردم دریافت شد، به جیب سفیر عراق رفته است.مجتبی ذوالنوری عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با اشاره به اظهارات اخیر رئیس فراکسیون حج و زیارت مجلس مبنی بر ضرورت تغییر سفیر عراق در کشورمان گفت: این درخواست به دلیل آن مطرح شده که بخشی از پولهایی که برای ویزای اربعین از مردم دریافت شد، به جیب سفیر عراق رفته است. وی با تأکید بر اینکه ما این مسأله را فساد اداری تلقی می کنیم، ادامه داد: از سوی دیگر این اقدام جفا در حق مردم ایران و عراق است چراکه قرار نیست اشخاص در این مسائل ذینفع باشند.عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی خاطرنشان کرد: از آنجایی که این اقدام از مصادیق فساد است، در حال پیگیری هستیم تا با سفیر عراق در کشورمان، برخورد جدی صورت گیرد.گفتنی است، اخیرا احد آزادی خواه، رئیس فراکسیون حج و زیارت از درخواست این فراکسیون از وزارت خارجه برای رایزنی جهت تغییر سفیر عراق به دلیل عملکرد این سفارتخانه در صدور ویزای اربعین خبر داده است.
کنایه ارگان کارگزاران به روحانی

ارگان کارگزاران در شماره جدید خود، روحانی را «رفتنی» و جهانگیری را «ماندنی» تصویر کرد. مجله صدا ضمن پرداختن به تشدید اختلافات میان روحانی و جهانگیری که منجر به در حاشیه افتادن جهانگیری شده، جهانگیری را «عصای روحانی» خواند. در تصویر روی جلد این نشریه، در حالی که جهانگیری باقی مانده، روحانی پشت به تصویر، و در حال رفتن و دور شدن است.اصلاح طلبان ادعا می کنند رأی جمع شده برای روحانی حاصل زحمت آنها بوده است. آنها ادعا می کنند روحانی گفتمانی از خود ندارد و شعار اعتدال هم، روش است و نه گفتمان. اخیراً برخی روزنامه های اصلاحطلب حملاتی را علیه محمود واعظی (رئیس دفتر رئیس جمهور) و بدل از روحانی ترتیب دادند. این طیف می گویند نقش پررنگ واعظی در دفتر رئیس جمهور، موجب کمرنگ شدن جهانگیری شده است. در عین حال اخیراً محمدعلی ابطحی معاون رئیس جمهور در دولت اصلاحات در روزنامه آفتاب یزد، ضمن تحلیلها و گزارش هایی تصریح کرد که چون کارنامه دولت روحانی خالی است، جهانگیری برای نامزد شدن در انتخابات سال 1400، از همین حالا از دولت روحانی کناره گیری کند

اخبار روزانه:
*
حزب اتحاد ملت ایران اسلامی» در حوزه نجف آباد اصفهان اخیراً در اقدامی غیرمتعارف در همایش خود عکس مرحوم آیت الله منتظری را به همراه عکس امام خمینی(ره) به کار برد
.
* بررسی وضعیت تولید هشت ماهه شرکت‌های خودروساز نشان‌دهنده آن است که پژو ۲۰۰۸ که خط تولید آن در اردیبهشت ماه با حضور رئیس‌جمهور به بهره‌برداری رسید، در آبان‌ماه نیز روی مدار تولید قرار نگرفته است. طبق جدول تولید خودرو در هشت ماهه امسال، تنها چهار دستگاه پژو ۲۰۰۸ در ایران‌خودرو به تولید رسیده که آن هم مربوط به مونتاژ این خودرو هم‌زمان با افتتاح خط تولیدش با حضور رئیس‌جمهور بوده است.
* سفارتخانه‌های عربستان و بحرین در اردن به اتباع خود هشدار دادند از مشارکت در تظاهرات‌های ضد آمریکایی و مخالفت با به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی خودداری کنند. به نوشته روزنامه القدس‌ العربی، سفارت عربستان در صفحه توئیتر خود و سفارت بحرین نیز در بیانیه‌ای از شهروندان خود خواستند از نزدیک شدن به مکان‌های تجمع و راه‌پیمایی‌های همبستگی‌آمیز با ملت فلسطین خودداری کنند!
* علی لاریجانی، رئیس مجلس در دیدار با وزیر خارجه انگلیس با انتقاد از همکاری نکردن انگلیس با ایران پس از برجام گفت: شما پس از تصویب برجام اقدام جدی برای همکاری اقتصادی انجام ندادید؛ در حالی که برخی از کشورهای اروپایی تلاش بسیار بیشتری کردند؛ حتی شما مشکل بانکی سفارت ایران در لندن را هم حل نکرده‌اید!
* خبرنگار روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» که در یک نشست مردمی حمایت از فلسطین در استرالیا مشارکت کرده بود، اعلام کرده است این رژیم از ستمگرترین وحشی‌های روی زمین است. وی زندانی کردن دو میلیون انسان در باریکه غزه آن هم به مدت ۱۱ سال را، یکی از دلایل خود برای وحشی خواندن این رژیم خوانده است.
* به گزارش وبگاه روزنامه «جروزالم‌پست» حدود 25 هزار معترض به نتانیاهو در زمینه پرونده‌های فساد مالی، دریافت رشوه و استفاده از اموال دولتی برای مصارف خصوصی، علیه وی در خیابان‌های تل‌آویو شعار دادند. تظاهرکنندگان ضمن سر دادن شعارهایی مبنی بر فاسد بودن کابینه، خواستار زندانی کردن نتانیاهو شدند.
* نماینده‌ رهبر معظم انقلاب در سوریه از منطقه عملیاتی و شهر تازه آزادشده بوکمال بازدید کرد. آیت‌الله طباطبایی همچنین در دیدار با رزمندگان مدافع حرم، سلام رهبر معظم انقلاب اسلامی را ابلاغ و هدایای متبرک شده در حرم‌های مطهر حضرات زینب‌کبری(س) و رقیه(س) را به آنان تقدیم کرد.
* شبکه ۱۰ رژیم صهیونیستی گزارش داد: محمدبن‌سلمان، ولی‌عهد عربستان سعودی به داماد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا پیام داده است از تصمیمش درباره اعلام قدس به پایتختی اسرائیل، حمایت می‌کنند!

* محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در نشست خبری درباره حواشی جدید محمود احمدی‌نژاد گفت: مجمع تشخیص هیچ برنامه‌ای برای ورود به این مسأله ندارد و باید مسیر قانونی خود را طی کند. دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین گفت: در مورد بحث‌های اختلافی بین شورای نگهبان و مجلس هیچ بن‌بستی وجود ندارد. اگر موضوع سپنتا نیکنام هم به مجمع تشخیص بیاید، حل خواهیم کرد.

https://www.shoma-weekly.ir/pmlSoX