بین الملل

جامعه آمریکا با انشقاق و شکاف اجتماعی مواجه است

سفیر اسبق ایران در ویتنام گفت: شکاف اجتماعی در آمریکا به شدت افزایش یافته که این شکاف در انتخابات ریاست جمهوری این کشور نمود پیدا کرده است.
سیدکمال سجادی، سفیر اسبق ایران در ویتنام در گفتگو با خبرنگار نما اظهار داشت: جامعه آمریکا در یک التهاب عجیبی فرو رفته و سرمایه اجتماعی در این کشور کاهش یافته است.

وی درباره علت افزایش مشارکت مردم در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا گفت: از آنجا که فضای دوقطبی در جامعه آمریکا شدت یافته، مردم این کشور برای زورآزمایی در انتخابات شرکت کرده بودند و این کشور رقابت میان بایدن و ترامپ بسیار جدی بود و برای مردم جذابیت داشت.

نظام انتخاباتی ناعادلانه

این کارشناس مسائل بین الملل با اشاره به نظام انتخاباتی آمریکا عنوان کرد: نظام انتخاباتی آمریکا اصلاً عادلانه نیست و براساس سیستم الکترال از مدت ها قبل مهره ها چیده شده و مشخص شده است که چه کسی پیروز انتخابات خواهد شد.

سجادی گفت: جامعه آمریکا با مشکلات بسیاری مانند نرخ بالای بیکاری، نرخ بالای فقر و سایر مشکلات اقتصادی مواجه است که بیماری کرونا این مشکلات را تشدید کرده است.

وی با بیان این مطلب که تبعیض های گسترده ای در آمریکا وجود دارد، یادآور شد: تبعیض های نژادی و قومیتی سبب شده تا شکاف اجتماعی در آمریکا بیش از پیش شود که نمونه آن مخالفت بیشتر سیاهپوستان با ترامپ و یا اعتراضات خیابانی علیه دولت ترامپ است.

انشقاق شدید

سفیر اسبق ایران در ویتنام معتقد است، آسیب هایی که دولت ترامپ به سیاست داخلی و سیاست خارجی آمریکا وارد کرده سال ها زمان نیاز دارد تا جبران شود و همچنین او در این خصوص عنوان کرد: زمانی که ترامپ دستور خروج آمریکا را از برجام صادر کرد، وجهه جهانی آمریکا تخریب شد و از آن روز به بعد کمتر کشوری بر روی تعهدات آمریکا حساب باز می کردند.

سجادی گفت: در جامعه آمریکا انشقاق شدیدی حاکم است که آمریکایی ها را به دو دسته تقسیم کرده و بایدن مسیر سختی را در پیش دارد تا این انشقاق را از بین ببرد و همچنین مسیر سختی را برای جلب دوباره اعتماد جهانی در پیش روی خود می بیند.

https://www.shoma-weekly.ir/pOP3hH