
رییس مرکز بین الملل حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه این بهانه جویی ها در آینده از سوی آمریکا با این روندی که دولت در پیش گرفته افزایش پیدا می کند بیان کرد: طبیعتا کوتاهی از طرف دولت در این مسائل وجود دارد. به طور مثال اگر نوع اقدامات آمریکا توسط وزارت خارجه پیش بینی شود و اقدامات بازدارنده در موردش صورت بگیرد می توان جلوی بسیاری از این باج گیریها و موارد مشابه آن را گرفت. اما متاسفانه دولت موضع اش در قبال زورگویی های آمریکا بیشتر سکوت است نه یک اقدام قاطع.
ترقی ادامه داد: اگر دولت در سیاست خارجه، انقلابی و قاطع برخورد کند قطعا می تواند از همان روشی که ما در رابطه با مبادله جاسوس ها و زندانیان آمریکایی انجام دادیم و در قبالش یک میلیارد و 800 میلیون دلار را بگیریم، استفاده کند. و اگر در بقیه موارد هم با همین سیاست پیش برود می تواند بقیه حقوق کشور را هم بگیرد. اما دولت به دلیل سیاست غیر انقلابی طبیعتا فادر نیست که این حقوق را باز پس بگیرد . آمریکایی ها هم از این شرایط استفاده می کنند و یکی پس از دیگری خواسته های خودشان را تحمیل می کنند.
این فعال سیاسی در آخر افزود: بیشتر احتیاط دولت هم به این علت است که شرایط برجام را به همین صورت حفظ کند تا از طرف دولت نقض کوتاهی هم صورت نگیرد تا اگر احیانا برجام به هم خورد و این توافق به نتیجه ای نرسید ایران مقصر قضیه نباشد بلکه عدم همکاری آمریکا لحاظ شود.