
این اشخاص در مصاحبه ای با روزنامه شرق بیان داشتند: وزیر کشور باید کسی باشد که توسعه سیاسی را قبول داشته و به تحزب باور داشته باشد و انتخابات را آزاد برگزار کند. در بین اصولگرایان کسی را نمیشناسیم که این صفت را داشته باشد مگر اینکه خود را نشان نداده و سکوت کرده باشد. بنابراین انتظار ما این است که یک اصلاحطلب شناخته شده و مومن به توسعه سیاسی در رأس وزارتخانه قرار بگیرد.
در پی انتشار این سخنان آقای حبیب الله عسگر اولادی،دبیرکل ائتلاف اصولگرایان ایران در گفتگو با خبرنگار شبکه مردمی اطلاع رسانی به تعریف توسعه سیاسی پرداخت و افزود:آنچه در دوران اصلاحات تعریف شد و متاسفانه این تعریف هم در وزارت کشور صورت گرفت این بود که توسعه سیاسی یعنی مدرنیزاسیون،مدرنیزاسیون یعنی دموکراتیزاسیون،دموکراتیزاسیون هم یعنی سکولاریزاسیون!!
آنچه از دل این تعاریف بیرون می آید درج مطالبی علیه مقدسات نظام و خط مبارک امام(ره) بود آنهم مبتنی بر نشر اکاذیب و اهانت به مقدسات نظام.بر همین اساس بود که آشوب 18 تیر سال 78 شکل گرفت که با قیام تاریخی 23 تیر 78 مردم، سرکوب شد و دشمنان نظام معلوم و به خارج از کشور فرار کردند.
وی ادامه داد اکنون اگر بخواهیم وزیر کشوری انتخاب کنیم که به توسعه سیاسی به قرائت افراطیون اعتقاد داشته باشد،باید منتظر خلق یک آشوب جدید باشیم و اما اگر توسعه سیاسی به معنای احترام به رای ملت،احترام به قانون اساسی و التزام به جمهوریت و اسلامیت نظام باشد خیلی راحت می توان ده ها نفر را پیدا کرد که شایسته تصدی پست وزارت کشور باشند.