
کتاب تصمیمگیری استراتژیک، یکی از کتابهایی است که به عنوان منبع برای کمک به نویسندگان مقالات پنجمین همایش بین المللی دکترین مهدویت با رویکرد جامعه و دولت زمینه ساز معرفی شده است. کتاب تصمیمگیری استراتژیک، در هفت فصل با موضوع تصمیمگیری استراتژیک کلان کشور بر مبنای موعودگرایی شیعه تدوین شده است. هفت فصل این کتاب عبارتند از:
فصل اول: مقدمه
فصل دوم: چارچوب مفهومی شامل شش گفتار به شرح: گفتار اول: تصمیمگیری استراتژیک، گفتار دوم: سیاستگذاری عمومی، گفتار سوم: تصمیمگیری استراتژیک در حوزه سیاستگذاری عمومی، گفتار چهارم: چشمانداز، گفتار پنجم: مدیریت اسلامی و گفتار ششم: رسانه.
فصل سوم: فرجامشناسی و آیندهنگری
فصل چهارم: مدلهای تصمیمگیری استراتژیک در حوزه سیاستگذاری
فصل پنجم: انتظار موعود
فصل ششم: افق جهانی
فصل هفتم: نتیجهگیری و پیشنهادها.
گفتنی است که مهمترین اهداف این کتاب نیز عبارتند از: شناسایی محورهای اساسی مدل تصمیمگیری استراتژیک کشور در حوزه سیاستگذاری و طراحی مدل تصمیمگیری استراتژیک کشور در حوزه سیاستگذاری. مؤلف برای نیل به این اهداف بسان یک تحقیق علمی با 3 سؤال و فرضیه مولفه های مهم مدل تصمیم گیری استراتژیک در حوزه سیاستگذاری کدامند؟ وجه ممیزه اساسی مدل تصمیم گیری استراتژیک کشور در حوزه سیاستگذاری چیست؟ تفاوت مدل تصمیمگیری استراتژیک کشور در حوزه سیاست گذاری با مدل های موجود چیست؟ کار خود را آغاز کرده است.در پاسخ به سؤالات مذکور و بر اساس مطالعات اولیه، فرضیههای تفکر مهدویت وجه ممیزه اصلی مدل تصمیمگیری استراتژیک کشور در حوزه سیاستگذاری است، تصویرپردازی، استراتژی انتظار و واکنش فوق فعال در برابر تحولات جهانی از مهمترین مؤلفههای مدل تصمیمگیری استراتژیک کشور در حوزه سیاستگذاری هستند، مدلهای موجود تصمیمگیری استراتژیک در حوزه سیاستگذاری عمدتاً بر آیندهسازی مبتنی است، ولی مدل تصمیمگیری استراتژیک کشور در حوزه سیاستگذاری بر آیندهنگری الهی مبتنی است.این کتاب که به مطالعه موردی رویکرد موعود گرایی شیعه میپردازد تألیف دکتر غلامرضا گودرزی، در شمارگان 1000 نسخه و 269 صفحه و به همت انتشارات دانشگاه امام صادق علیهالسلام انتشار یافته است.