
عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی افزود: اگر انتقاد از مسئولین باب نباشد آنها به زوایای کار خود و نقاط قوت و ضعف خود آگاه نخواهند شد و موجب استمرار اشتباهات در حوزه فعالیتی آنها خواهد شد.
وی یادآور شد: حذف و توقیف رسانه ها و مطبوعات کشور و البته تهدید آنها منجر به کاهش گردش اطلاعات صحیح خواهد شد و اجازه نخواهد داد نخبگان سیاسی کشور و کسانی که به ارزیابی حرکات دولتمردان هستند به اطلاعات بیشتری دست یابند تا عملکرد دولت را مورد انتقاد قرار دهند. این حرکت از سوی دولت به وجود ظن و گمان و حتی تحلیل اشتباه در جامعه کمک میکند و باز شدن این فضا به نفع کشور و جامعه نیست.
سردبیر هفته نامه شما برخورد اخیر دولت با رسانه ها و به خصوص رسانههای منتقد را تناقض آشکار و شایانی با شعارهای انتخاباتی رییس جمهور و حتی سخنرانی های وی بعد از انتخاب ایشان به عنوان رییس دولت مبنی بر استقبال از فضای نقد و باز بودن فضا دانست و خاطرنشان کرد: این تناقض بیانگر شکافی آشکار میان آنچه که دولت بیان میکند با آنچه که عمل میکند ایجاد کرده است دولت این تفاوت باید به شکلی جبران کند و فاصله بین عمل و گفتار را کاهش دهد.
ترقی افزود: مطبوعات نیز اگر رعایت قانون را در دستور کار خود داشته باشند و از صداقت و امانتداری برخوردار باشند به مرور این فاصله ها کم خواهد شد.