
وی ادامه داد: چرا به مقدسات یک ملت توهین کرده و قرآن و مسجد را آتش زدید؟ سردمداران این جنایات که شرایطشان مشخص است؛ ولی آنهایی که از این جریان حمایت کرده یا در برابر آن سکوت کرده اند چه پاسخی دارند؟
عضو شورای عالی حوزههای علمیه با تاکید بر اینکه ایمان ما به انقلاب، نظام اسلامی و مقام معظم رهبری افزوده شده است، تصریح کرد: در این جریانات ایمان ما به مظلومیت نیروی انتظامی، سپاه و بسیج بیشتر شد و ۱۸۰۰ نیروی انتظامی مجروح شده و تعدادی به شهادت رسیدند.
وی خاطرنشان کرد: درود بر این امت که به صحنه آمده و اغتشاش را فرونشاندند؛ اغتشاشگران و سردمداران آن بدانند اگر امت حزب الله مطیع فرمان و قانون نبودند، در همان لحظات اول همه شما را از خیابان جارو میکردند.
آیت الله اراکی با تقدیر از تلاشهای صورت گرفته در عرصه اقتصادی و سیاست گذاریهای انجام شده و خدمات ارائه شده به مردم از سوی دولت گفت: فقط مسئله معاش مشکل مردم نیست، ما به فرهنگ و دین احتیاج داشته و باید مساجد ما آباد شود. گروههای قرآنی باید حمایت شده و رسانههایی در طراز فرهنگ جمهوری اسلامی داشته باشیم و کاری کنیم که نیروی متدین در جامعه احساس اقتدار کند.
آیت الله اراکی با تأکید بر این که هویت هر جامعه ای را فرهنگ آن جامعه می سازد گفت: رسالت انبیاء، رسالت رسانه و ابلاغ است و دانشجویان می توانند کار انبیاء را در جامعه انجام دهند.
عضو مجلس خبرگان رهبری همچنین در آیین افتتاحیه سال تحصیلی سال ۱۴۰۲ – ۱۴۰۱ دانشکده دین و رسانه دانشگاه صدا و سیما در قم تاکید کرد: باید دانست که هویت هر جامعه ای را فرهنگ آن جامعه می سازد و البته فرهنگ نیز به وسیله رسانه به وجود می آید، ضمن آن که هر رسانه هم باید پشتوانه ای فرهنگی داشته باشد.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به اهمیت فوق العاده رسانه در فرهنگ سازی اجتماعی بیان کرد: رسانه ابزاری است که چشم و گوش بشر را از مواد خام پُر می کند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این که این قدرت رسانه است که سرنوشت جوامع را مشخص می کند، یکی از مهم ترین رشته ها در موضوع رسانه را، فرهنگ عنوان کرد و گفت: البته رسانه نیز باید پشتوانه فرهنگی داشته باشد.
آیت الله اراکی با اشاره به تدریس موضوع فقه فرهنگ در سال های اخیر بیان کرد: ان شاء الله دو جلد از مطالب آماده شده در این موضوع در ماه های آینده منتشر خواهد شد.
استاد حوزه علمیه قم ادامه داد: فقه فرهنگ خُرد و کلان، فقه باورها، فقه گفتارها و فقه رفتارها، بخشی از سرفصل های موضوع فقه فرهنگ است.
آیت الله اراکی در پایان سخنان خود پیشنهاد داد تا بحث فرهنگ و فقه فرهنگ به عنوان یکی از مواد درسی در مراکزی مانند دانشکده دین و رسانه مورد توجه ویژه قرار گیرد.