
محمود عباس زاده مشکینی در گفتگو با خبرنگار ما، با بیان اینکه ایران به مباحثی اعم از تعلیق تحریمها رضایت نخواهد داد، گفت: ما خواستار جدی لغو تحریمها هستیم و باید تضامین جدی در این بخش به ایران داده شود.
وی تصریح کرد: تضامین ارائه شده به ایران در قالب مذاکرات باید تضمینی عملی و کاربردی باشد.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: همچنین خواستار این هستیم که آمریکاییها به برجام عمل کنند یعنی لغو تحریم هایی که مورد امضای آمریکایی ها در برجام قرار گرفت باید به آن عمل شود تا اعتماد لازم برگردانده و دیوار بی اعتمادی ترمیم شود.
وی تأکید کرد: اعتقاد ما بر این است که اگر غربیها و آمریکاییها حسن نیت و جدیت داشته باشند رسیدن به توافق برد - برد امکانپذیر است.
عباسزاده مشکینی ادامه داد: چندین موضوع در مذاکرات باقی مانده که برای جمهوری اسلامی ایران حائز اهمیت است از این رو باید در مورد تحریم های مهمی اعم از کاتسا تعیین تکلیف شود چرا که اگر این موارد تعیین تکلیف نشود بعید می دانیم به این زودی به نتیجه برسیم.
این نماینده مجلس اظهار داشت: به واقع آمریکاییها بیش از ما به این توافق نیاز دارند.