
انبارلویی تاکید کرد: امروز هم همان زیرساختها وجود دارد و با هم ارتباط دارند و مثلا گاهی شاهد هستیم تیتر برخی از روزنامههای داخلی با رسانههای معاند مانند رادیو آمریکا، بیبیسی و ... یکی است. این نشان میدهد که آنها هنوز هم با هم تعامل دارند و هر طور هم که بخواهیم با آنها برخورد کنیم به حیات خود ادامه خواهند داد.
وی گفت: کار اصلی سرویس های اطلاعاتی حبس و نگه داری اطلاعات و کار ما رسانهایها افشای اطلاعات در جنگ نرم است.این دو چگونه می خواهد جمع شود، بستگی به مهارت، کاردانی و هوشمندی دو طرف دارد.
عضو شورای سیاسی حزب مؤتلفه اسلامی خاطر نشان کرد: رسانههای مدافع انقلاب در کشف و افشای جریان فاسد فقط باید به اطلاعات مشهود قناعت کنند، چون وطن فروشی و جاسوسی برای دشمن اکنون به قدری وقیح و در عین حال عادی شده که کاسبان این وادی اصراری برای پنهان کردن آن ندارند.
انبارلویی این اقدامات را توطئه کثیف و فتنهای آلوده به دخالتهای خارجی ارزیابی کرد و افزود: در همان روزها برخی افراد مرتبط با سفارتهای غربی دستگیر شدند که نمونه آنها آقای حسین رسام بود که با سفارت انگلیس کار میکرد و همینطور برخی افرادی که با فرانسه مرتبط بودند و بعدا در دادگاهها نیز کیان تاجبخش تمام پروژه را توضیح داد. او نماینده سوروس بود و آشناییاش با آقای تاجزاده به 18 تیر 78 برمیگشت که اینها با هم پروژه مشترکی را انجام دادند و تا مرز خیانت به کشور نیز پیش رفتند.
وی ادامه داد: بعدا در فتنه 88 باز سر و کله تاجبخش پیدا شد و اعترافات مهمی خصوصا در ارتباط با آقای تاجزاده داشت. اینها نشان میدهد که این فتنه از یک منشا خارجی شکل گرفت و هنوز هم این اتصالات خارجی قطع نشده است و هیچ اصلاحطلبی را سراغ نداریم که بیاید اعتراف کند و بگوید ما اشتباه کردیم.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در گفتگو با خبرگزاری میزان نیز با بیان اینکه صورت مسئله فتنه، "دخالت بیگانگان در امر انتخابات ریاست جمهوری” بود عنوان کرد: در خرداد ماه سال 88 تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری به سمتی پیش رفت که عملا رادیو فرانسه، رادیو آمریکا و رادیو بی بی سی انگلیس به همراه سایر رسانه های معاند با جمهوری اسلامی، بی محابا حمایت خود را از یک کاندیدای خاص به صورت علنی اعلام کردند و عملا هدایت هیجان رقابت ها را بر عهده گرفتند.
وی با بیان اینکه بی طرف بودن بیبیسی در ایام انتخابات سال 88 که شعار آنها بود، به عنوان جوک آن سال معروف شد تصریح کرد: در آن مقطع زمانی دولت خبیث انگلیس میلیاردها پوند برای تلویزیون بی بی سی فارسی هزینه نکرد تا آنها در انتخابات ریاست جمهوری ایران
بی طرف باشند؛ اهمیت و بودجه بی بی سی فارسی حتی از وزارت خارجه آمریکا و انگلیس هم بیشتر است.
این فعال رسانه ای ادامه داد: از سوی دیگر و در پازل همکاری سرویس های جاسوسی بیگانه با گماشته شدگان داخلی شاهد بودیم که داریوش امیرارجمند به عنوان یکی از اعضای برجسته ستاد انتخاباتی نامزد شکست خورده انتخابات ریاست جمهوری سال 88، بلافاصله بعد از آغاز آشوب ها و هرج و مرجها، به خارج از کشور فرار کرد و در آنجا مصاحبه های پیاپی و مداومی را با شبکه هایی نظیر بی بی سی فارسی انجام می داد؛ او مامور سیا بود و در هدایت مسیر فتنه نقش قابل توجهی داشت.
انبارلویی با بیان اینکه در کمال تعجب هنوز هم میبینیم که سران فتنه خود را پیروز انتخابات سال 88 می دانند خاطرنشان کرد: با وجود فاصله نجومی میان پیروز انتخابات و نفر دوم در آن زمان، سران فتنه به صحبتهای هیچکدام از اعضای نهادهای فیصله بخش نظام از شورای نگهبان گرفته تا وزارت کشور و حتی ولی فقیه اعتنایی نکردند و بر صحبت بدون پایه و منطق خود اصرار و پافشاری کردند.