
وی افزود: حق این است که مردم حامی و مدافع مرجعیت باشند؛ در زمان امام خمینی(ره) عدهای با عنوان حمایت از امام نسبت به برخی از مراجع توهین میکردند. امام ناراحت میشدند و مقام علما را محترم میشمردند و این اهانت را مذموم بهحساب میآوردند.
فرخ با بیان اینکه آیتالله صافی از مراجع بزرگ ما بوده و سوابق درخشانی در حفظ انقلاب و نظام داشت تأکید کرد: بسیاری از علما مدافع اسلام و انقلاب بودند آیتالله صافی نیز ازایندست است و اگر ایشان مورد بیمهری قرار بگیرد بر همه لازم است که به این امر اعتراض نشان داده شود اما نباید در قالب حمایت از ایشان و یا هر مرجع دینی دیگر سوءاستفاده صورت بگیرد.
این عضو شورای مرکزی ادامه داد: جریانی باید از مرجعیت دفاع کند که عمل و پیشینه او مبین دلسوزی و بیان حقیقت باشد و نباید فرد یا گروهی که مرجعی بنا به دلایلی بهیکباره حمایت میکنند هدف خود را از این کار تخریب جریان، گروه و یا خط فکری دیگر قرار دهند.
وی ضمن اشاره به شعار لاحکم الالله خوارج در جنگ صفین و پاسخ امام علی(ع) مبنی بر اراده نادرست و ناحق این گروه از بیان حق؛ خاطرنشان کرد: خوارج با چنین شعار قصد کوبیدن حکومت امیرالمؤمنین را داشتند و حضرت این امر را به لشکر خود گوشزد کرد بنابراین کسانی باید مدافع مرجعیت باشند که رفتار آنها با نظر مراجع و روحانیت همخوانی داشته باشد.
فرخ تأکید کرد: اصلاحطلبان هشت سال در دولت خاتمی مهمترین پستها را در اختیار داشتند اما حمایتی از مراجع نکرده و حرف و نصایح ایشان را بر زمین گذاشته و علیه دین و انقلاب و ارزشها فعالیت کردند. حدود 300 مورد از توهینهای آنها در محصولات فرهنگی شامل مجله و روزنامه و... به چاپ رسیده که در آن زمان دل روحانیت را خون کردند و در دوره روحانی نیز به همین روال پیش رفت و بهطور نمونه باوجود اعتراضات مراجع به بانکداری ربوی اما آنها به این اعتراضات گوش ندادند و در مسیر مرجعیت قرار نگرفتند.
این عضو شورای مرکزی با بازخوانی عملکرد اصلاحات در قبال ارشادات مراجع، دلسوزی و حمایت امروز آنها را در تضاد با عملکرد این گروه خواند و گفت: دفاع از رهبری و مرجعیت وظیفه هر مؤمنی است اما مشروط بر اینکه واقعیت داشته باشد و کلمه حقی نباشد که اراده باطل در آن نهفته باشد و مورد بهرهبرداری سیاسی برای مطرحشدن دوباره در جامعه قرار بگیرد.