
به گفته این نماینده مجلس در تمام دنیا شیوه پرداخت اعتبارات یک پروژه به این شکل است. مصری خاطرنشان کرد: تا زمانیکه این بودجه ریزی نخ نمای ناکارآمد که هر سال ماه ها وقت دولت و مجلس را می گیرد برقرار است، شرایط همین خواهد بود. وی همچنین از عدم توازن بودجه در استان ها انتقاد کرد که باعث می شود اختلاف توسعه یافتگی بین استان ها بیشتر شود.
نماینده کرمانشاه اظهار کرد: پس از اینکه سالها سیستم عدالت را اجرا کردیم و جواب نداد، یک بار سیستم مساوات را اجرا کنیم و کل اعتبارات عمرانی را به مساوات بین استان ها تقسیم کنیم تا هر استانی خودش اولویت بندی کند. مصری در ادامه با اشاره به تصمیم امسال دولت برای اختصاص بودجه به پروژه هایی که پیشرفت فیزیکی بیشتری دارند، گفت: این روش همچنان باعث می شود استانهای برخوردار که در گذشته اعتبار بیشتری دریافت کرده اند، برخوردارتر شوند.
وی خاطرنشان کرد: علاوه بر این با وجود اینکه بارها سوال کردیم هرگز لیست 290 پروژه ای که پیشرفت بالا داشتند اعلام نشد، مثلا راه آهن کرمانشاه بیش از90 درصد پیشرفت دارد اما برای سال جاری اعتبار مناسبی نگرفت.
به گفته این نماینده مجلس اگر بودجه عمرانی کشور سالی 40 هزار میلیارد تومان باشد و در خوشبینانه ترین حالت هیچ پروژه ای در کشور کلنگ زنی نشود، 20 سال زمان نیاز است تا پروژه های گذشته اجرایی شوند.