سیاسی

برآورد خسارت های فتنه 88 به کشور 324 هزار میلیارد تومان بود

عوامل فتنه با همکاری بیگانگان زمینه تحریم های فلج کننده علیه ایران را فراهم کردند که اگر سیاست های مدبرانه مقام معظم رهبری و پیاده سازی اقتصاد مقاومتی نبود، قطعا کشور دچار مشکلات بسیار جدی می شد؛ 324 هزار میلیارد تومان برآورد خسارت هایی است که بر اثر فتنه به کشور وارد شد؛ علاوه بر این، تحریم های ظالمانه ای که علیه جمهوری اسلامی ایران بکارگیری شد نیز با درخواست و سفارش فتنه گران صورت می گرفت.
حمیدرضا ترقی عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، با بیان اینکه یکی از عوامل مهم تزلزل در اقتدار ملی یک کشور که موجب طمع بیگانگان می شود، ایجاد بی ثباتی و اغتشاشات داخلی در آن کشور است اظهار کرد: زمانیکه جریان فتنه به جای توسل به راههای قانونی، آشوب های خیابانی را به راه انداخت و به مدت 8 ماه کشور به سمت ناامنی و درگیری های داخلی سوق داد و مسئولین را از وظایف اصلی خود بازداشت، بهترین فرصت برای دشمنان پدید آمد که برای مسلط شدن بر جمهوری اسلامی ایران، طمع کنند.

وی افزود: زمانی که چندین سفارتخانه خارجی و عوامل آن در اغتشاشات داخلی کشور دخالت و حضور پیدا می کنند، طبیعتا آن کشور در معرض خطرهای جدی قرار می گیرد؛ در گذشته هم دیدیم که دخالت عوامل و دولتمردان آمریکایی، موجب جدایی کریمه از روسیه شد.

ترقی با بیان اینکه افزایش امید دشمن برای ایجاد شکاف و انشقاق در کشور از دیگر نتایج عملکرد فتنه گران بود عنوان کرد: دشمن برای تحقق این هدف در سالیان گذشته سعی کرده توسط جریان های سیاسی طرفدار غرب، بی ثبات سازی سیاسی را در کشور پیاده کند.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی افزود: عوامل فتنه با همکاری بیگانگان زمینه تحریم های فلج کننده علیه ایران را فراهم کردند که اگر سیاست های مدبرانه مقام معظم رهبری و پیاده سازی اقتصاد مقاومتی نبود، قطعا کشور دچار مشکلات بسیار جدی می شد؛ 324 هزار میلیارد تومان برآورد خسارت هایی است که بر اثر فتنه به کشور وارد شد؛ علاوه بر این، تحریم های ظالمانه ای که علیه جمهوری اسلامی ایران بکارگیری شد نیز با درخواست و سفارش فتنه گران صورت می گرفت.

وی با بیان اینکه امروز نیز طرح موضوع حقوق بشر از سوی غربی ها علیه جمهوری اسلامی ایران، به نوعی حمایت از جریان فتنه در داخل کشور است خاطرنشان کرد: تا زمانیکه آثار فتنه در کشور باقی است و عوامل فتنه گر همچنان بر دیدگاههای غلط خود اصرار دارند، کلیدواژه فتنه کاربرد دارد.

ترقی در پایان گفت: زمانی این کلیدواژه به تاریخ سپرده می شود که اولا فتنه گران دست از فتنه اندوزی بردارند و توبه کنند؛ ثانیا امید بیگانگان از آنها قطع شود؛ ثالثا فتنه گران محاکمه شوند و امکان فتنه اندوزی مجدد به آنها داده نشود.

https://www.shoma-weekly.ir/jNC4nF