
وی ابراز تأسف کرد: متأسفانه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تمامی ارزشگذاریهای علمی کشور را بر مبنای تعداد مقالات ISI گذاشته است. ISI هم شاخصهای کمّی و هم شاخصهای کیفی دارد و از نظر کمّی ما در رتبه پانزدهم تولید علم در دنیا قرار داریم، اما شاخصهای کیفی مهمتر است، مثلاً آیا مقاله در مجلات برتر ISI چاپ شده است.
این عضو شورای مرکزی حزب تصریح کرد: قرار گرفتن ما در رتبه پانزدهم تولید مقالات علمی دستاورد خاصی نیست. این موضوع وقتی مایه افتخار است که ما در تولید فناوری و نوآوری جلو برویم و قدری از مشکلات صنعتی کشور حل شود.
وی اظهار کرد: رابطه صنعت و دانشگاه و صنعت و علم در کشور ما آنطور که باید نیست. با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری ما باید در کنار رشد کمّی علمی به فناوریهای نو مجهز شویم.
روناسی به باز تعریف پژوهش در فضای علمی کشور تأکید کرد و گفت: تحقیقات پژوهشگرانمان را با معیارهای درستی بسنجیم و به آنها ارزش و بها دهیم و دستشان را باز بگذاریم. باید محققان درست جهتدهی شوند.
وی اشاره کرد: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری باید روی رساندن تولیدات علم در سطح تئوری به سطح فناوری و صنعت کار کند و برای آن ارزش، امتیاز و اعتبار قائل شود.
این عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی گفت: باید نمود رشد مقالات ISI پژوهشگران ما را در زندگی مردم، صنعت و فناوری داخلی و حل مشکلات تکنولوژیکی کشور ببینیم.
وی برای نیل به افقی که به آنها اشاره کرد، تصریح کرد: معاونت پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری باید معاونت چالاک و کارآمدی باشد که بتواند با درک صحیح از مشکلات و معضلات علمی ، صنعتی و مشکلات در فناوری و تکنولوژیکی کشور با استفاده از پتانسیل عظیم 75 هزار عضو هیئت علمی و 1 میلیون دانشجوی کارشناسی ارشد و دکتری برنامه مدونی را تنظیم و مشکلات کشور را حل کند.