
اسدالله بادامچیان در گفتگو با «نما» افزود: گفته اصلاح طلبان مبنی بر تقسیم بندی کشور به صورت منطقهای و استانی برای رای آوری در انتخابات، نشان از اهتمام این طیف در انتخابات آتی است.
وی با یادآوری اختلاف اصلاح طلبان در چگونگی همکاری با اصحاب فتنه، گفت: گروهی از اصلاح طلبان از اصحاب فتنه هستند و تلاش دارند که از طریق قدرت یابی با دستگاههای قدرت دولتی بتوانند در انتخابات موقعیت ایجاد بکنند و برای خود رای آوری داشته باشند. برخی از اصلاح طلبان نیز خود را داخل نظام میدانند و معتقدند که نمیتوانند با فتنه همراه باشند؛ باید توجه داشت که این دو تفکر اصلاح طلبان جدایی از یکدیگر با دو سیاست مجزا است و طبیعتا این دو تفکر با هم جمع نخواهد شد.
نایب رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری خاطر نشان کرد: مجموعه دیگری خود را نه اصولگرا میدانند و نه اصلاح طلب! در کنار این گروهها، نیروهای دیگری هستند که خود را اصولگرای اصلاح طلب و یا اصلاح طلب اصولگرا میدانند؛ اینها نیز غیر از اصلاح طلبان هستند اینها گروهی هستند میخواهند راه دیگری بروند که هر دوطرف را داشته باشند اما آنهایی که در داخل نظام وخادم به نظام هستند و مورد قبول این افراد هستند. اینها هرگز اصحاب فتنه را قبول ندارند. بنابراین این طیف نیز برای خود مجموعهای است که در انتخابات فعال میشوند.
دکتر بادامچیان با اشاره به فعالیت رئیس جمهور سابق کشور گفت: در این بین گروه آقای احمدینژاد هم مشغول فعالیت هستند و به استانها و شهرستانها سفر میکنند و افراد مورد علاقه خود را دعوت به همکاری میکنند و عناصری که به آقای احمدینژاد نزدیک بودند، در ماههای گذشته در برخی شهرستانها و استانها سفر کردند و کوشیدند که علاقمندان خود را به یکدیگر جمع کنند تا در انتخابات فعال بشوند، اما همین افراد هم به چند گروه تقسیم شدهاند. اول گروهی که احمدینژاد منهای مشایی را قبول دارند، دیگر گروهی که احمدینژاد با مشایی را قبول دارند و عدهای میگویند در گذشته ما احمدینژادی بودیم اما الان نیستیم. لذا این افراد نیز دو الی سه طیف هستند، که به نوبه خود بحث مهمی است.
عضو ستاد انتخابات پیروان امام و رهبری تصریح کرد: از دیگر گروهها تیمی است که موسوم به اصولگرایان هستند که بین اصولگرایان هم سلیقهها و دیدگاههای مختلف وجود دارد که گروهها و تشکلهای گوناگون را تشکیل میدهند. اصولگرایان اعم از تشکلها مانند پایداری، ایثارگران و حزب موتلفه اسلامی هستند و یا جبهه؛ جبهه پیروان خط امام و رهبری که متشکل از چندین تشکل دارای مجوز و دارای پرونده فعالیت از کمیسیون ماده ۱۰ احزاب هستند. این تشکلها نیز سلیقههای مختلفی را دارند و ممکن است در انتخابات نظرهای مختلفی را داشته باشند. پس صحنه انتخابات ما یک صحنهٔ فعال و پرکار و پر ماجرا است که امسال شاهد خواهیم بود.
وی افزود: از این رو مجموعه اصولگرایان و یا ارزش گرایان به دنبال ائتلاف با یکدیدگرند تا وحدت داشته باشند. براین اساس این مجموعهها باهم صحبت میکنند، مثل دیدار حزب موتلفه اسلامی با حزب پایداری و حزب ایثارگران، که در رابطه با این مساله که ما سه تشکل هستیم که در این جریانات میخواهیم وحدت کنیم که این وحدت بر مبنای معیارها مبانی است که معمولا بین آنها مشترک است؛ اصل اسلام و اصل خط حضرت امام (ره) و رهبری، اصل اصل قانون اساسی و اصل ولایت فقیه و ولی امر بودن مقام معظم رهبری و فصل الخطاب بودن ایشان در تمام امور است. این گروهها مبانی وحدت را دارند، بنابراین در انتخابات باید بر روی مصادیق و شیوههای کار با یکدیگر به تفاهم برسند.
بادامچیان در ادامه تصریح کرد: بحثی که در اینجا مطرح است که این گروهها یک مجموعه مافوق را داشته باشند، لذا حزب موتلفه اسلامی و مجموعه تشکلها و جبهه پیروان و دوستان اصرار و تاکید دارند که با محوریت جامعتین یعنی جامعه مدرسین حوزههای علمیه و جامعه روحانیت مبارز که دو تشکل نهادی هستند که مورد تاکید حضرت امام (ره) و مراجع و بزرگان بوده و هستند. فعالیتها به پیش رود. بنابراین محوریت و هم فصل الخطاب بودن و حکمیت این مجموعه مورد تاکید است. آنها داوری در مسایل اختلافی را حکم هستند، بنابراین اصولگرایان میتواند براساس ارزشها و نه بر اساس سهم خواهیها انشالله به وحدت و ائتلاف برسند.
نایب رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در خصوص نقش حزب موتلفه اسلامی در برقراری وحدت در پاسخ به خبرنگار «نما» گفت: روشن است که ما از سال قبل برای این قضیه سخن گفتهایم و در مواضع دبیر کل محترم و صحبتهای دوستان از مجموعه موتلفه بیان شده است و مشخص است. دیدارهایی بسیار جدی با حضرات آیت الله محمدیزدی و آیت الله موحدی کرمانی و قبل آن با مرحوم آیت الله مهدوی کنی داشتهایم. همچنین دیدارهایی با مراجع بزرگ از جمله آیت الله مصباح یزدی داشتهایم و نظراتمان را پیرامون ضرورت وحدت همه اصولگرایان دراین دوره بیان کردهایم.
وی تاکید کرد: البته این ضرورت تنها به خاطر حضور اصلاح طلبان نیست، بلکه به خاطر موقعیت ایران در موقعیت منطقه و جهان است. ما در آستانه چهلمین سال نظام جمهوری اسلامی نیاز به مجلسی داریم که در طراز چهلمین سال انقلاب اسلامی باشد. یعنی بعد از استفاده از تمام تجربهها از مدیران موفق، جوان و میانسال و مسن بتوانیم در این پیچ تند تاریخی و نظم جدید جهانی و تمدن نوین اسلامی با وجود وضعیتی که در دنیایی غرب است و فروپاشی قریب الوقوع نظام لیبرال دمکراسی و کاپیتالیستی نیاز داریم که همه ارزش گرایان باهم در این انتخابات یکی بشوند، مخصوصا استکبار جهانی احساس خطر میکند و برای مجلس خبرگان و دهمین مجلس شورای اسلامی ما در طراحی و فتنه انگیزی است. بنابراین ما موظفیم اختلافات فردی و گروهی را کنار بگذاریم و وحدت داشته باشیم تا بتوانیم همه با یکدیگر کار کنیم.