گفته می‌شود که...

بازدید‌های مشکوک در مناطق سیل‌زده/درخواست عجیب یک وزارتخانه درباره حقوق کارمندان دختر/سه وزیر دولت در راه مجلس/سرنوشت فرمانده کودتای سودان مشخص شد/ورود یگان مهندسی حشد شعبی به ایران/شکایت از عادل فردوسی‌پور در هیأت رسیدگی به تخلفات صداوسیما و ...

همه تخم‌مرغ‌ها را در یک سبد نگذارید

رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دستگاه دیپلماسی کشورمان باید محوریت اروپا را تغییر داده و به سمت کشورهای دیگر به ویژه شرق برود، ادامه داد: متأسفانه وزارت امور خارجه ما همه تخم‌مرغ‌ها را در سبد اروپا گذاشته است و آنها هم می‌گویند در قبال یک لقمه نان از شما CFT و پالرمو را می‌خواهیم! حمیدرضا حاجی‌بابایی با بیان اینکه کشورهایی، چون چین و روسیه گله‌مندند که چرا هر موقع ارتباط ایران با غرب کاهش می‌یابد به سراغ آنان می‌رویم، خاطرنشان کرد: مسئولان باید بدانند که قدرت منطقه‌ای، اقتصاد و اقتدار ما را تأمین می‌کند و باید ارتباط‌مان با آن را تقویت کنیم.

کارشناس رسانه‌های ضدانقلاب هیئت علمی می‌شود؟

خبر انتصاب «آریابرزن محمدی» به عنوان عضو هیئت علمی در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران اخیراً از سوی برخی از رسانه‌ها و سایت‌های خبری منتشر و از طرفی هم گفته شد که پشت این انتصاب، طیفی از استادان وابسته به حزب منحله مشارکت و رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران و برخی از مدیران ارشد دانشگاه قرار دارند.گفته می‌شود آریابرزن محمدی در ابتدا قرار بود به عنوان عضو هیئت علمی منصوب شود که گروه مطالعات منطقه‌ای با اکثریت آرا با این مسئله مخالفت کرد و گفته شده تخصص این فرد که در انگلستان هم درس خوانده با نیاز گروه منطبق نبوده و از لحاظ علمی هم سطح پایینی داشته است. آریابرزن محمدی در مدتی که در انگلستان بوده حتی نتوانسته یک کتاب با نام خودش با زبان انگلیسی یا فارسی تألیف کند.محمدی در مدتی که در انگلستان بود در رسانه‌های جبهه ضد انقلاب فعالیت داشته و یک بار هم در شبکه رها تی وی ادعا کرده که ایران از بسیاری از گروه‌های شیعی حمایت کرده و برای آن‌ها پول و اسلحه فرستاده است.محمدی در دانشگاه دورهَم و در مرکز مطالعات بین‌المللی و تحت نظارت فردی به نام انوشیروان احتشامی استاد تمام رشته روابط بین‌الملل دانشگاه دورهَم، صاحب کرسی «شیخ ناصر المحمد احمد الصباح»، نخست وزیر پیشین کویت و از اعضای مهم خاندان سلطنتی کویت آموزش دیده است. براساس اطلاعات رسیده این فرد در پایان‌نامه‌اش رسماً به رهبر معظم انقلاب اهانت و ایشان را دیکتاتورتر از حسنی مبارک معرفی کرده است! از طرفی وی در حدود ۴۲ الی ۴۳ سال سن دارد که براساس قانون فردی با این سن بالا را نمی‌شود به عنوان عضوهیئت علمی جذب کرد.

فشارهای بیرونی برای تصویب دو لایحه

علی آقامحمدی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره دو لایحه پالرمو و CFT و فشارهای بیرونی برای تصویب اظهار داشت: هرکسی می‌تواند اظهار نظر کند و جمع اعضای مجمع نیز از ارکان بالای نظام هستند که می‌توانند تشخیص دهند در هنگام مصلحت، امر مغایر شرع یا قانون اساسی تصویب شود. آقامحمدی تصریح کرد: مجمع تشخیص مصلحت نظام تا یقین حاصل نکند که برای مصلحت بزرگ‌تر این مفسده را بپذیرد، قطعاً قانع نخواهد شد. وی افزود: بحث‌های داخل مجمع نیز کاملاً کارشناسی است و هنوز ۹ نفر برای اظهارنظر زمان دارند.

تخطئه امام خمینی از سوی فائزه هاشمی

فائزه هاشمی در مصاحبه‌ای با تخطئه دیدگاه امام خمینی در مورد زنان گفته که رفتن به فرانسه باعث دنیا دیده شدن امام خمینی و تغییر نظرات ایشان در مورد زنان شده است و برای آنکه ایران بهشت شود، لازم بوده تا امام بیشتر از این در پاریس می‌ماندند: «آیت‌الله خمینی، چندین ماه در پاریس زندگی کردند. ایشان در سال ۴۲، با برخی مباحث در خصوص زنان مخالف بودند، اما معتقدم دنیادیدگی اثر زیادی بر افکار افراد دارد. در پاریس افراد و خبرنگاران متعددی به منزل ایشان رفت و آمد داشتند. اما پس از اینکه به ایران آمدند افرادی با افکار بسته‌تر ایشان را دوره کردند. شاید اگر مقداری دیگر در فرانسه مانده بودند و حکومت را از آنجا اداره می‌کردند، اینجا از لحاظ مسئله زنان، بهشت بود. به این نکته هم باید توجه داشت که آیت‌الله خمینی نسبت به خانواده خود، آدم بسیار روشنی بودند. ما خانواده آقای خمینی را می‌شناسیم؛ همسر ایشان، دختر‌ها و نوه‌هایشان. همه این‌ها افرادی روشن، امروزی و متجدد هستند.»دیدگاه‌های امام خمینی، به عنوان مرجعیت شیعه و ولی فقیه همواره منطبق بر مبانی فقه شیعه بوده و اینکه محل زندگی یا اطرافیان بتوانند بر نظرات ایشان مؤثر باشد، تخطئه مقام مرجعیت و فقهی ایشان است. خصوصاً که امام زمان اقامت در پاریس به علت تبعید، ۷۶ سال سن داشتند و دیگر از مرز پختگی هم گذشته بودند. شواهد تاریخی هم عدم تغییر نظرات ایشان را تأیید می‌کند.

عربستان، رهبری که هیچ کس حرفش را نمی‌خواند!

روزنامه «رأی‌الیوم» نوشت: «به نظر می‌رسد اوضاع بر وفق مراد ایران است. پس از بحران خلیج‌فارس که پایه‌های تشکیل‌دهنده آن، عربستان، امارات و بحرین، در مقابل قطر ایستادند و این کشور با ایران وارد ائتلاف شد، اکنون این مصر است که قدرتمندانه خروج خود از ناتوی عربی را اعلام کرد. این در حالی است که در دوره ریاست‌جمهوری عبدالفتاح السیسی شاهد ائتلاف محکمی در روابط بین مصر و آمریکا هستیم. مصر به صراحت به ایالات متحده گفته است، از ناتوی عربی خارج می‌شود. افزون بر این، هیئت مصری در نشستی که به تازگی در ریاض برگزار شد، شرکت نکرد. در ادامه، مصر با دیگر حکام عرب نیز وارد هرگونه پیمانی که هدف آن مقابله با «خطر» ایران باشد، نمی‌شود. منابع عربی هم با نقل این خبر، تصریح کردند مصر تصمیم هوشمندانه‌ای گرفته است. مصرِ السیسی با وجود همه مشوق‌های مالی کشورهای خلیج‌فارس حتی یک گلوله به سمت یمن شلیک نکرد. در این شرایط، آیا عربستان سعودی، که خود را رهبر جهان سنی می‌داند، نباید احساس شکست کند؟

بازدید‌های مشکوک در مناطق سیل‌زده

گزارش‌های غیررسمی رسیده از مناطق سیل‌زده این گزاره را به ذهن می‌آورد که گویا هر کسی و با هر صبغه سیاسی می‌تواند به میان سیل‌زدگان برود و اطلاعات مدنظرش را جمع آوری و فیلم‌های دلخواهش را ضبط کند و بعد برای تحقیر مردم یا فعالیت علیه ایران استفاده کند. یک فیلم‌ساز ضدانقلاب که فیلم‌هایش را به دلیل ضدیت با جمهوری اسلامی نمی‌تواند در ایران بسازد و سابقه ضدامنیتی هم دارد، چرا باید در بازدید از مناطق سیل زده هیچ محدودیتی نداشته باشد؟ فردایی که فیلمی دروغین در مورد همین سیل بسازد، همه فریاد‌ها را بالا می‌رود، اما آیا راهش نظارت از هم اکنون نیست؟ فلان روزنامه‌نگار مثلاً انقلابی که پس از سال ۸۸ و با یک سیلی خوردن پسرش کلاً قید ولایت و انقلاب و ایران را زد، در مناطق سیل زده چه می‌کند؟! افراد دیگری هم هستند که گزارش‌های‌شان صرفاً منفی‌بافی و ترسیم تصویری بدبخت از ملت ایران است. فلان فیلم از اکانت اسرائیلی سربرمی‌آورد، فلان بازیگر فیلم از تخطئه امدادگران خارجی می‌گذارد و ... یک نظارت بر اهل رسانه و فعالان مجازی در آن مناطق نباید باشد؟! در مورد چگونگی اطلاع رسانی از سیل و مشکلات و درخواست‌های مردم نباید یک سیاستگذاری درست انجام شود که خروجی آن بدبختی و فلاکت و اهداف سیاسی پشت پرده نباشد؟

تعامل سپاه و نیروهای آمریکا در خلیج‌فارس!

روزنامه «شرق» در یادداشتی نوشت: «آیا قرارگرفتن نام سپاه در فهرست گروه‌های تروریستی به معنای الزام نیروهای آمریکایی به برخورد نظامی در صورت مواجهه با نیروهای سپاه است؟ تکلیف تعامل سپاه و سنتکام در حوزه‌های عملیاتی چیست؟ خلیج‌فارس یکی از مناطقی است که شناورهای این دو نیرو در آن حضور فعال دارند. سپاه عهده‌دار امنیت خلیج‌فارس و تنگه هرمز است و سنتکام در بیشتر کشورهای حاشیه این آبراه پایگاه دارد. در نتیجه، مواجهه و تماس بین آنها ناگزیر است؛ اما نباید تصور کرد که اقدام آنها به تروریست ‌شمردن یکدیگر باید مانع تماس‌ها و هماهنگی‌های روزمره بین آنها شود.» نویسنده یادداشت مذکور، حضور غیرقانونی و زیاده‌خواهانه آمریکا در خلیج‌فارس را امری عادی جلوه داده و مدعی شده است، سپاه باید با آمریکا در خلیج‌فارس تعامل داشته باشد!

بحران سخنگو!

روزنامه «اعتماد» در یادداشتی به قلم «عباس عبدی» نوشت: «بحران سیل در ایران فارغ از هر نتایجی که داشت، یک موضوع را برای چندمین بار آشکار کرد؛ اینکه دولت کنونی بیش از اینکه با بحران‌ گذرای سیل مواجه باشد، با بحران دائمی ارتباطی مواجه است؛ بحرانی که تاکنون هزینه‌های زیادی را بر دولت و جامعه تحمیل کرده و همچنان در حال قربانی گرفتن است. هر ناظر سیاسی در حیرت می‌ماند که چرا دولت از نظر ارتباطی تا این حد ضعیف و ناکارآمد است؟ مگر ممکن است دولت سخنگو نداشته باشد؟آیا کسی نمی‌پذیرد؟ آیا به لحاظ ساختاری وضعیت دولت به گونه‌ای است که امکان داشتن سخنگویی را از آن سلب کرده است؟ آیا نیازی به سخنگو نمی‌بینند؟ هر کدام از پاسخ‌ها درست باشد، موجب سرافکندگی خواهد بود
درخواست عجیب یک وزارتخانه درباره حقوق کارمندان دختر

یک نهاد نظارتی در نامه خود به تعدادی از مدیران مهم دولتی، با اشاره به درخواست یکی از وزارتخانه‌های اقتصادی برای معافیت دختران خودسرپرست کارمند آن وزارتخانه از پرداخت مالیات به موجب ماده ۱۳۹ قانون مالیات‌های مستقیم، متذکر شده این معافیت درج شده، مربوط به درآمد موقوفات عام است که یکی از محل‌های مصرف آن اشتغال دختران خودسرپرست اعلام شده است، لذا معافیت حقوق پرداختی به این کارمندان، مطابقتی با ماده مذکور ندارد.

ایجاد 70 هزار شغل در مناطق روستایی و عشایری

روح‌الله خدارحمی، رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل بانک کشاورزی گفت: از ابتدای اجرای قانون توسعه اشتغال پایدار روستایی و عشایری در بهمن ماه ۱۳۹۶ تا پایان سال ۱۳۹۷ با پرداخت ۳۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات با نرخ ۶ درصد، از 565/31 طرح و کسب‌و‌کار کوچک حمایت کردیم که این رقم با گذشت ۱۰ روز کاری از سال ۱۳۹۸ به بیش از ۳۲ هزار فقره رسیده و زمینه ایجاد اشتغال را برای بیش از ۷۰ هزار نفر فراهم کرده است. وی افزود: اجرای این طرح، یک اتفاق مثبت و بی‌نظیر در سطح جامعه روستایی در همه سال‌های پس از انقلاب به شمار می‌رود و موجی از امید و تحرک اقتصادی در جامعه روستایی و عشایری کشور ایجاد کرده است.
وعده واعظی برای تشکیل یک جلسه پر سر و صدا

رئیس دفتر رئیس جمهور گفت: در یکی دو ماه آخر سال برنامه‌ها کمی فشرده بود و ان شا الله در همین اوایل سال جلسات شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکیل خواهد شد. محمود واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور در گفت وگو با فارس، در مورد اینکه برخی معتقدند آقای روحانی علا‌قه‌ای به تشکیل جلسات شورای عالی انقلاب فرهنگی ندارد و هم اکنون نیز مدت‌ها است جلسات شورا برگزار نمی‌شود گفت: در این پنج سال و نیم گذشته رئیس جمهور جلسات شورای عالی انقلاب فرهنگی را منظم تشکیل دادند و لذا نمی‌توان گفت: علاقه‌ای به تشکیل آن ندارند. وی ادامه داد: اگر آقای رئیس جمهور علاقه‌ای به تشکیل این جلسات نداشتند در این سال‌های گذشته آن را تشکیل نمی‌دادند. پس حتما علاقه ایشان به تشکیل جلسات هست. سرپرست نهاد ریاست جمهور خاطرنشان کرد: در یکی دو ماه آخر سال، برنامه‌ها کمی فشرده بود و انشاءالله در همین اوایل سال جلسات شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکیل خواهد شد.
رحیم پور ازغدی: وقتی می‌گویند حتی آب خوردن دست دشمنان است نتیجه‌اش تحقیر می‌شود

حسن رحیم‌پور ازغدی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: ملت‌هایی که خودشان را تحقیر می‌کنند و صاحبان قدرت و رسانه را تعریف می‌کنند، کارایی مردم و کشور را پایین می‌آورند و امیدها، تصمیم‌ها و برنامه‌ریزی‌ها حقیر می‌شود. براساس احادیث فردی که حقیر شده باشد، چیزی برای از دست دادن ندارد و هر خیانتی را انجام می‌دهد. وی خاطرنشان کرد: وقتی می‌گویند شما نمی‌توانید و حتی آب خوردن دست دشمنان غرب است نتیجه‌اش تحقیر می‌شود و وقتی تحقیر کردند افراد حقیر می‌شوند. آسیب‌های اجتماعی از تحقیر شدن می‌آید و یکی از نکات مهم بیانیه گام دوم انقلاب قرار دادن و تعریف کردن خود در سطح برتر تمدن‌سازی متصور است.

سه وزیر دولت در راه مجلس

بر اساس دستور کار این هفته کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، این کمیسیون در جلسه روز یکشنبه (۲۵ فروردین) خود میزبان سید محمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش خواهد بود تا به سؤالات حسین مقصودی، اصغر مسعودی و محمدرضا صباغیان بافقی پاسخ دهد. همچنین برای این جلسه از وزیر بهداشت و درمان نیز دعوت شده تا از عملکرد وزارتخانه خود در سال ۹۷ و برنامه‌های سال ۹۸ گزارشی ارائه دهد. در جلسه روز دوشنبه (۲۶ فروردین) نیز کمیسیون از محمد شریعتمداری دعوت کرده تا گزارشی از عملکرد وزارتخانه کار، تعاون و رفاه اجتماعی در سال ۹۷ و برنامه‌های پیش‌رو برای سال ۹۸ ارائه دهد. رسیدگی به چند طرح از جمله طرح ممنوعیت تبلیغ کلاس‌های خصوصی و طرح مبارزه با تبعیض نژادی، تنفر قومی و مذهبی نیز در دستور کار این کمیسیون در هفته آتی است.

سرنوشت فرمانده کودتای سودان مشخص شد

به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای رأی الیوم، عوض بن عوف، فرمانده کودتا علیه عمر البشیر در سخنرانی تلویزیونی گفت: من رئیس شورای نظامی انتقالی کناره‌گیری خود را از این پست اعلام کرده و فردی که به مهارت و شایستگی او برای این پست اطمینان دارم را برای ریاست این شورا تعیین می‌کنم. مطمئن هستم او این کشتی را به ساحل امن خواهد رساند. بر این اساس بعد از رایزنی و مشورت برادر عبدالفتاح البرهان عبدالرحمان را به عنوان رئیس شورای نظامی انتقالی به جای خود تعیین می‌کنم. عبدالفتاح برهان بازرش کل ارتش است.

حمایت نماینده یهودیان در مجلس از سپاه

سیامک مره‌صدق نماینده یهودیان ایران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به قرار دادن نام سپاه در لیست گروه‌های تروریستی توسط آمریکا گفت: در زمانی که سپاه با تمام امکانات خود در حال کمک به سیل‌زدگان در کشور است، دولت ترامپ نه تنها جلوی ارسال کمک‌های انسان‌دوستانه را به مردم آسیب‌دیده از سیل گرفته، بلکه بزرگ‌ترین نیرویی را که امروز مشغول امدادرسانی به آسیب‌دیدگان است مورد هجمه غیرانسانی و ناجوانمردانه قرار داد
اعزام
۶ هزار طلبه برای کمک رسانی به سیل‌زدگان

رئیس سازمان بسیج طلاب گفت: پنج هزار طلبه برای کمک به سیل زدگان خوزستان و بیش از یک هزار نفر برای یاری رسانی به سیل زدگان لرستان به این مناطق اعزام شده اند. حجت‌الاسلام غلامرضا شفیع‌زاده روز شنبه در بازدید از مناطق سیل‌زده شهرستان حمیدیه در جمع خبرنگاران افزود: طلاب، روحانیان و بسیج اساتید از ابتدای سیل خوزستان و سایر استان‌ها وظیفه خود دانستند که با حضور حداکثری در مناطق سیل زده، برای خدمت به مردم تلاش کنند. وی گفت: کمک فیزیکی به مردم مناطق سیل زده خوزستان در کنار سایر گروه‌های جهادی از برنامه‌های اصلی بسیج اساتید، طلاب و روحانیان بود که اکنون در بخش‌های مختلف به صورت شبانه روزی در حال انجام است.

ورود یگان مهندسی حشد شعبی به ایران

حشد شعبی عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد که یگان مهندسی و برخی ماشین آلات سنگین این سازمان برای منحرف کردن جریان آب سیل و جلوگیری از ورود آن به عراق وارد خاک ایران شده‌اند. سازمان حشد شعبی عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد که نیروی مهندسی این سازمان دیروز (پنجشنبه) برای منحرف کردن جریان سیل و حفاظت از مناطقی از عراق که احتمال آب گرفتگی در آن‌ها می‌رود، وارد خاک ایران شده است. در این بیانیه آمده است: ورود نیرو‌های حشد شعبی به خاک ایران به منظور حفاظت از مناطق عراق به خصوص شهر عماره مرکز استان میسان از ورود سیل است. حشد شعبی همچنین اعلام کرد که این اقدام با هماهنگی دو دولت ایران و عراق انجام شده است.

شکایت از عادل فردوسی‌پور در هیأت رسیدگی به تخلفات صداوسیما

حمید خواجه‌نزاد مدیر روابط عمومی معاونت سیما از وصول شکایاتی از برنامه «نود» به تهیه‌کنندگی و اجرای عادل فردوسی‌پور خبر داد و گفت: همان طور که قائم‌مقام شبکه سه اعلام کرد، برند برنامه «نود» در شبکه سه سیما باقی می‌ماند و تغییراتی در ساختار برنامه‌های ورزشی شبکه اتفاق خواهد افتاد. شکایاتی از برنامه «نود» به هیأت رسیدگی به تخلفات سازمان واصل شده که رسیدگی به آن‌ها در دستور کار است

اخبار روزانه:

* سیدمحمد حیدری، امام جمعه بغداد اقدام آمریکا مبنی بر تروریست شمردن سپاه را بسیار عجیب ارزیابی و تأکید کرد: آمریکایی‌ها قدرت مبارزه و درگیری با این نیروی قدرتمند را ندارند. این حماقت آمریکایی‌ها سبب افزایش محبوبیت و اعتبار مردمی سپاه شده است. شیخ خالد النعمانی، خطیب جمعه نجف اشرف نیز تصریح کرد: اگر فتوای مرجعیت، جهادگری رزمندگان و نقش سپاه نبود، اکنون پایتخت‌های بسیاری به بازار برده‌فروشی تبدیل شده بود و دختران و پسران‌تان در آن خرید و فروش می‌شدند.
* ژان ایو لودریان، وزیر خارجه فرانسه گفت: اتحادیه اروپا پیشتر، افراد و نهادهای وابسته به سپاه را به دلیل اعمال تروریستی تحریم کرده است. وی افزود: این سازمان و همچنین افراد و نهادهای وابسته به آن از سال ۲۰۱۰ به دلیل حمایت‌های‌شان از برنامه موشک‌های بالستیک ایران از سوی اتحادیه اروپا تحریم شده‌اند. متهم کردن سپاه به تروریسم در حالی است که رژیم فرانسه بالغ بر ۳۰ سال است سران گروهک تروریستی منافقین را پناه داده است.
* به گزارش «دویچه‌وله»، اتحادیه اروپا قصد دارد فهرستی شامل ۲۰ میلیارد دلار واردات کالا از آمریکا را برای اعمال تعرفه گمرکی منتشر کند. آمریکا، اروپایی‌ها را به ارائه کمک‌های غیر قانونی به ایرباس و اروپایی‌ها نیز آمریکا را به کمک به بوئینگ متهم کرده‌اند. همچنین نمایندگی تجاری آمریکا اعلام کرد، در حال آماده‌سازی فهرستی از کالاهای اروپایی است که مشمول تعرفه وارداتی خواهند شد.
* رحمانی، وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه یکی از رویکردهای مهم این وزارت در سال جاری بحث صادرات به ویژه تمرکز روی کشورهای همسایه است، گفت: برنامه‌ریزی‌های لازم صورت گرفته تا میزان صادرات به کشورهای اطراف تا سال 1400، یعنی دو سال آینده دو برابر شود. به گفته وی صادرات موجود حدود 25 میلیارد دلار بوده و باید تا دو سال آینده 50 میلیارد دلار شود.
* محمدرضا شهرستانی، عضو هیئت‌مدیره انجمن فولاد با بیان اینکه سیل تأثیر قابل توجهی بر تولید فولاد کشور نخواهد داشت، گفت: ممکن است حدود 300 هزار تن از تولید 25 میلیون تنی فولاد را تحت تأثیر قرار دهد.

https://www.shoma-weekly.ir/1so6QK