
عبدی ضرورت داشتن تفکر تشکیلاتی را عاملی مؤثر و ضروری برای جوامع برشمرد و ادامه داد: یکی از اساسیترین ضرورتهای زندگی جامعه بشری داشتن نگاه و تفکرات حزبی است؛ زیرا در صورت شکل گرفتن و نظاممند شدن احزاب سیاسی به معنای واقعی دیگر احزاب از قالب گروههای سیاسی که کارکرد آنها فقط انجام فعالیت در زمان انتخابات است خارج میشوند و زمینه مشارکت سیاسی که زیرساخت اصلی توسعه سیاسی است و برای تضمین تداوم و تعادل نظام و حفظ ارزشها و دستاوردهای آن امری ضروری است رقم میخورد.
وی افزود: در چنین اتفاقی خطاهای انتخاباتی در ابعاد مختلف از جمله انتخاب افراد شایسته و کاردان جهت اداره مسئولیتهای مختلف به دور از هرگونه هیاهو کاهشیافته و آثار مثبت آن در امور اجرایی و تصمیمگیری در کشور هویدا میشود و با انتخاب افراد متعهد ، متخصص ، دلسوز و معتقد به ارزشهای معنوی نظام زمینه عملی شدن کار واقعی احزاب از جمله مشارکت سیاسی، جامعهپذیری سیاسی، ارتباطات سیاسی و... مهیا خواهد شد.
دبیر حزب مؤتلفه اسلامی در استان کرمانشاه در پایان ماحصل ایجاد دولتهای برخاسته از نظام حزبی را احساس مسئولیت، مطالبه گری و نظارت همگانی در میان آحاد جامعه دانست.