سیاسی

اولویت های اقتصادی دولت سیزدهم

نایب رییس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی درباره اولویت‌های اقتصادی دولت سیزدهم گفت: معتقدم که چاره اندیشی برای کسری بودجه سال ۱۴۰۰ باید در دستور کار قرار بگیرد و برنامه ریزی برای خرید کالاهای اساسی به خصوص گندم برای رفع نیازهای اساسی کشور هم نباید فراموش شود؛ همچنین خرید دام برای تامین نیاز ماه‌های آینده یکی از موارد جدی در دستور کار دولت آینده است.
حمیدرضا ترقی نایب رییس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی درباره اولویتهای اقتصادی دولت سیزدهم گفت: معتقدم که چاره اندیشی برای کسری بودجه سال ۱۴۰۰ باید در دستور کار قرار بگیرد و برنامه ریزی برای خرید کالاهای اساسی به خصوص گندم برای رفع نیازهای اساسی کشور هم نباید فراموش شود؛ همچنین خرید دام برای تامین نیاز ماههای آینده یکی از موارد جدی در دستور کار دولت آینده است.

او ادامه داد: به طور خلاصه معتقدم که اصلاح بودجه ریزی کشور با اولویت رفع کسری بودجه سال ۱۴۰۰ موضوعی است که باید لحاظ شود تا فرآیند حقوق و دستمزد و هزینههای جاری دولت را تامین کند.

ترقی با اشاره به شعار تشکیل دولت فراجناحی توسط سید ابراهیم رئیسی بیان کرد: معتقدم که تشکیل دولت فراجناحی صرفا به این معنا نیست که یک دولتی خارج از جناحهای موجود کشور تشکیل شود؛ بلکه مفهوم این است که مبنای به کارگیری افراد در این دولت وابستگیهای جناحی نخواهد بود بلکه کارآمدی، تخصص و روحیه جهادی ملاک اصلی تشکیل این کابینه خواهد بود.

وی در پاسخ به این سوال که آیا از جریان اصلاحات هم فردی در کابینه دولت سیزدهم خواهد بود؟ بیان کرد: اگر از اصلاح طلبان هم فردی مومن به آرمانهای انقلاب باشد که از کارآیی و روحیه جهادی برخوردار باشد در این کابینه حضور خواهد داشت، اما چنین افرادی در میان جریان اصلاحات بسیار محدود هستند.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اقدام حجت‌‍ الاسلام رئیسی و محسنی اژهای مبنی بر دعوت از شخصیتهای جریان اصلاحات برای همفکری را امیدبخش دانست و افزود: طبیعتا این رفتار نشان دهنده این است که رقابت تمام شده و این آقایان به دنبال رفاقت برای حل مشکلات کشور هستند و طبعا اگر این مساله تداوم یابد و بتواند از دیدگاههای اصلاحات هم بهره برد مدیریت به صورت پخته تری دنبال خواهد شد تا از تجربیات سایر افراد در دیگر جناحها هم استفاده کرد.

https://www.shoma-weekly.ir/dqDmjp