نگاه

انقلاب کارآمد

مقایسه آبرو و عزت ملی با قبل از انقلاب نشان می‌دهد که در دوران طاغوت و سلطه آمریکا چگونه ایران ذلیل بود و هتل شیان در تهران محل استراحت و تفریح و خوش‌گذرانی صهیونیست‌ها بود ولی امروز چقدر با آن زمان تفاوت کرده و ملت ایران دارای عزت و احترام است و اجازه اهانت به خود را به هیچ‌کس نمی‌دهد.
حمیدرضا ترقی- رهبر بزرگوار انقلاب اسلامی در دیدار مردم آذربایجان فرمودند:

دشمن سعی می‌کند انقلاب (اسلامی ایران) را ناکارآمد نشان بدهد؛ خب، ما نابسامانی هائی داریم؛ کجای دنیا و کدام کشور همه‌ی مسائلش تام و تمام درست‌شده و حل‌شده؟ 29/11/95

رئوس برنامه‌های انقلاب در طی سال‌ها تاکنون مقایسه بین قبل و بعد از انقلاب برای نسل جدید یعنی نسل متولد دهه 60 و 70 کار دشواری است زیرا این نسل قبل از انقلاب را ندیده و نمی‌تواند تصور کند و البته غیر از چند فیلم محدود در صداوسیما هم نمی‌تواند این تاریخ سیاه گذشته را به این نسل منتقل کند. در دوران یقیناً اگر این نسل می‌توانست از نزدیک شاهد جنایات و خیانات و مظالم و مفاسد رژیم گذشته و عوامل آن‌ها باشد امروز سال‌ها جلوتر بودیم.

واقعیت این است که در مقایسه بین آنچه تحویل گرفته‌ایم با آن چیزی که الآن وجود دارد اختلاف از زمین تا آسمان است.

(در یک مواردی پیشرفت کشورخصوصا مسائل زیر بنائی هزار درصد و در بعضی موارد تا یک هزار درصد و در مواردی منل تعداد دانشجو 6000% یعنی شصت برابر شده است.)

پیشرفت علمی,

کارهای زیر بنائی

اقتدار ملی و نظامی

رهبر معظم انقلاب فرمودند: اگر نسبت به قبل از انقلاب مقایسه کنیم؛ در زمینه‌های زیر بنائی پیشرفت کشور بسیار مهم است.

تعداد سدهای کشور از 7 سد به بیش از 500 سد. میزان بزرگراه‌ها و راه‌های مواصلاتی تعدادفرودگاهها-پوشش تلفن و اینترنت راه‌های روستایی گاز کشی به روستاها و شهرها تعداد سیلوهای ذخیره استراتژیک از یک هفته به بالای یک سال ودههای موضوع زیر بنائی دیگر همه به برکت انقلاب اسلامی رشد داشته است

مقایسه آبرو و عزت ملی با قبل از انقلاب نشان می‌دهد که در دوران طاغوت و سلطه آمریکا چگونه ایران ذلیل بود و هتل شیان در تهران محل استراحت و تفریح و خوش‌گذرانی صهیونیست‌ها بود ولی امروز چقدر با آن زمان تفاوت کرده و ملت ایران دارای عزت و احترام است و اجازه اهانت به خود را به هیچ‌کس نمی‌دهد.

دولت شاه دولتی توسری‌خور آمریکا و انگلیس بود و ملت را با این روشش خوار کرده بود و ظرفیت‌های کشور را به‌کلی تعطیل کرده بودند و بعضی را به دشمن سپرده بودند.

انقلاب اسلامی که آمد بسیاری از این ظرفیت‌ها را فعال کرد، استعدادها را شکوفا کرد، دولت از توسری‌خوری درآمد و عزتمند و مقتدر و مستقل شد. امروز در سطح منطقه تقریباً در همه مسائل تا ایران نخواهد کاری پیش نمی‌رود.

دیگرکسی نمی‌تواند به ملت ایران زور بگوید. ملت ایستاده است و مقاوم شده است، قدرت بازدارندگی‌اش در عرصه سیاسی و نظامی افتخارآمیز است.

امروز ایران از هژمونی عمیقی برخوردار است که می‌تواند بجای آمریکا بحران‌های منطقه‌ای را حل‌وفصل کند.

تأثیرات بین‌المللی ایران در عزت بخشی به مسلمانان و جلوگیری از بدنام کردن چهره اسلام زیبا توسط افراطی گران داعش و القاعده با مبارزه علنی و قدرتمندانه با آن‌ها؛ انکارناپذیر است.

آنچه انقلاب برای ملت ایران پدید آورده است جز عزت و پیشرفت و رشد و کمال و عظمت و سعادت و استقلال و آزادی واعتلا ی کشور نبوده و آنچه در حوزه‌های اقتصادی و معیشت و نواقص اجرائی مشاهده می‌شود مربوط به انقلاب نیست بلکه مربوط به مدیریت‌های ناکارآمد و انتخاب‌های نادرست ملت و عدم شایسته‌سالاری است.

کارآمدی مدیران اجرائی؛ کارآمدی انقلاب را بیشتر نمایان می‌کند

کارآمدی قوانین مصوب مجلس؛ کارآمدی انقلاب اسلامی را بیشتر نشان می‌دهد

کارآمدی دستگاه قضائی در عدالت‌گستری و نظارت بر حسن اجرای قانون؛ کارآمدی انقلاب را محسوس‌تر می‌کند

کارآمدی یک‌یک آحاد مردم در انجام درست و متقن وظائفی که به عهده‌شان گذاشته می‌شود، کارآمدی انقلاب اسلامی را در جامعه سازی اسلامی نشان می‌دهد.

اگر مدیران اجرائی ناتوان و ضعیف باشند

اگر قوانین جامع‌الاطراف و دقیق و اسلامی نباشد

اگر نظارت قوی و شدید و بی‌اغماض نباشد

اگر آحاد جامعه صادق و مسئولیت پذیرومتعهد و فداکار ومومن و از سلامت اخلاقی و اقتصادی برخوردار نباشند.

قطعاً به کارآمدی انقلاب اسلامی آسیب خواهد زد.

این انقلاب و این ملت و این آرمان و ایدئولوژی یعنی اسلام ناب محمدی ص می‌خواهد جهان را نجات دهد و سعادت و نیکبختی را برای جهان به ارمغان آورد. می‌خواهد مشکلات لاینحل بشریت را باتدبیر اسلام حل و برطرف سازد.

بنابراین رسالت ما و مسئولین و ملت انقلابی ایران بسیار سنگین و خطیر است و باید برای تحقق این آرمان از هیچ تلاشی فروگذار نکرد.

https://www.shoma-weekly.ir/0ak30w