
انتشار اسناد تازه درباره نقش آمریکا در ظهور داعش
اسنادی فاش شده است که نشان میدهد، «هیلاری کلینتون» نامزد دموکراتها در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا در دورانی که وزیر خارجه آمریکا بوده، گزارش محرمانهای دریافت کرده که نشان میداده است دولت باراک اوباما به صورت فعالانه از «القاعده» که بعدها به داعش تبدیل شده، حمایت میکند. طبق این اسناد، کشورهای غربی و خلیج فارس از این گروه تروریستی به منظور تلاش برای سرنگونی «بشار اسد» رئیسجمهور سوریه حمایت کردهاند. «کریستوفر فارل» عضو هیئتمدیره دیدهبان قضایی که به این اسناد دست پیدا کرده، گفته است: «این اسناد یک گزارش اطلاعات جاسوسی (IAR) است.» بر اساس این گزارش، القاعده عراق با سوریه آشناست، در سوریه آموزش دیده و سپس به عراق نفوذ کرده است. در یکی از بندهای این اسناد آمده است، القاعده عراق، از طریق سخنگوی داعش به نام «ابومحمد العدنانی» دولت سوریه را پیشگام «جبهه الروافض» نامیده است. افزون بر آنکه العدنانی از سنیهای عراق خواسته است علیه دولت سوریه بجنگند؛ همچنین دولت سوریه را به دلیل حمایت از حزبالله یک رژیم کافر نامیده است.
نزول ۱۸ پلهای رتبه ایران در جذب سرمایهگذاری خارجی
نشست تجارت و توسعه سازمان ملل (آنکتاد) هر سال در سلسله گزارشهای سرمایهگذاری خارجی جهان، روند سرمایهگذاری خارجی در کشورهای مختلف را بررسی کرده و طی آن آمار مربوط به سرمایهگذاری مستقیم خارجی کشورهای جهان را منتشر میکند. جدیدترین برآوردهای آنکتاد نشان میدهد، جذب سرمایهگذاری مستقیم خارجی در ایران برای سومین سال متوالی کاهش یافته و از سال ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۵، رتبه ایران از این نظر در جهان ۱۸ پله نزول کرده است. بر اساس گزارش این نهاد بینالمللی، با وجود سیگنالها و اشتیاق دولت یازدهم برای جذب سرمایهگذاری بیشتر، سرمایهگذاری مستقیم خارجی جذبشده از سوی ایران در سال ۲۰۱۵ برای سومین سال متوالی کاهش یافته است. میزان سرمایه مستقیم خارجی جذبشده در سال ۲۰۱۲ برابر با چهار میلیارد و ۶۶۲ میلیون دلار، در سال ۲۰۱۳ سه میلیارد و ۵۰ میلیون دلار و در سال ۲۰۱۴ بالغ بر دو میلیارد و ۱۰۵ میلیون دلار بوده که این رقم در سال ۲۰۱۵ به دو میلیارد و ۵۰ میلیون دلار کاهش یافته است.
عربستان و رژیم صهیونیستی در تقابل با ایران منافع مشترک دارند
رئیس اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی در نشست سالیانه هرتزلیا ضمن اعلام وجود منافع مشترک با عربستان، در تقابل با ایران گفت: تقابل با حزبالله در جنگ آینده ساده نیست. «هرتزی هالیوی» با اشاره به «تلفات ایران در جنگ سوریه» مدعی شد: «آنها ۲۵۰ نفر را که این تعداد فقط شامل جنگجویان آنها از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است، از دست دادند؛ این رقم شامل شبهنظامیان شیعه نمیشود که از سوی ایران مدیریت میشوند.» او با استقبال از تقابل کشورهای عربی سُنی، شامل برخی کشورهای حاشیه خلیج فارس و عربستان سعودی با ایران، آنها را «سُنیهای عملگرا» خواند. هالیوی درباره عربستان سعودی هم گفت: «این عربستان همان عربستانی نیست که ما یک سالونیم قبل دیدیم. عربستان سعودی فعالتر شده و در تلاش برای رهبری اردوگاه سنی در خاورمیانه [غرب آسیا و شمال آفریقا] است. این کشوری است که شاید وضعیت را باثبات کرده و در جنگش با ایران، قویتر شده است.
ارتش عربستان در یمن درمانده و سردرگم است
فعال توئیتری سعودی معروف به «مجتهد»، با اشاره به تصمیم امارات برای پایان دادن به عملیات نظامی در یمن، نوشت: «عناصر ارتش عربستان سعودی در حالت سردرگمی و ابهام به سر میبرند و روزانه هدف حمله گروههای مختلف قرار میگیرند که بر اثر آن شماری از آنها کشته و زخمی شدهاند و از لحاظ روحی در وضعیت بسیار بدی قرار دارند.» مجتهد درباره اقدام اخیر امارات در اعلان پایان حضور نیروهای خود در یمن نیز گفت: «در مقابل صراحت اقدام اماراتیها، ارتش عربستان درمانده است و نمیداند که چه میکند ... و «محمدبنسلمان» جانشین ولیعهد عربستان جرئت اعتراض به «خلیفهبنزاید» را ندارد.»
گزینههای احتمالی حقوقدانان شورای نگهبان
۲۹ تیر ماه دوره عضویت حضرات آیات احمد جنتی، سیدمحمدرضا مدرسی یزدی و حجتالاسلام مهدی شبزندهدار در شورای نگهبان به پایان میرسد. دوره عضویت محمدرضا علیزاده، سیامک رهپیک و محمد سلیمی نیز که عضو حقوقدان بودند، به پایان رسیده است. بنا بر اخبار رسیده عباسعلی کدخدایی، محمدحسن صادقی مقدم، سیدفضلالله موسوی، اسماعیل مصباح اسکویی و فیروز اصلانی مطرحترین گزینههایی هستند که احتمالاً تا اواخر تیر ماه از سوی آیتالله آملی لاریجانی برای انتخاب سه حقوقدان، به مجلسیها معرفی میشوند.
افزایش رکود و بیکاری به دنبال سیاست کاهش تورم به هر قیمت
برخلاف ادعای سال گذشته، نرخ بیکاری افزایش یافته است.مرکز آمار سال گذشته مدعی بود نرخ بیکاری کاهش یافته و در حال تکرقمی شدن است. اما گزارش جدید این مرکز، از چیز دیگری حکایت میکند. روزنامه اعتماد با اشاره به همین گزارش نوشت: مرکز آمار ایران در گزارشی نرخ بیکاری در زمستان سال گذشته را ۱۱/۸ درصد اعلام کرد. این رقم نسبت به مجموع نرخ بیکاری سال ۱۳۹۳، ۱/۲ درصد افزایش داشته تا بیش از گذشته خطر سونامی بیکاری احساس شود؛ خطری که از سالهای گذشته از سوی کارشناسان متعدد بیان شده بود اما تاکنون توجه کافی به آن نشده است. هر چند که نباید نقش رکود عمیق سال گذشته را در افزایش نرخ بیکاری نادیده گرفت ولی بررسی مؤلفههای مختلف حاکی از این است که حوزه اشتغال نیازمند توجه بیشتر است. به گزارش مرکز آمار ایران ۱۱/۸ درصد جمعیت فعال کشور در زمستان ۱۳۹۴ بیکار بودند. این رقم از افزایش ۰/۳ درصدی بیکاران نسبت به مدت مشابه سال ۱۳۹۳ خبر میدهد.کارشناسان میگویند فشار شدید دولت برای اعلام کاهش تورم به هر قیمت موجب تشدید رکود اقتصادی و به تبع آن افزایش بیکاری شد. برخی از همین کارشناسان که اتفاقاً حامی دولت هم هستند دولت هدفگذاری اشتباهی را انجام داده و اگر تورم چند درصد بالاتر بود اما اولویت بر رونق اقتصادی و خروج از رکود گذاشته میشد، چالش بیکاری نیز کمرنگ میشد و صاحبان صنایع و مردم راضیتر بودند.
وزارتخانه گاو در هندوستان!
شورای جهانی هندو از دولت هند خواستار تعیین ضربالاجلی برای تشکیل وزارتخانه رفاه و گاو جهت حمایت از نسل گاو در هند شده است. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، شاخه حمایت از گاو شورای جهانی هندو از دولت نارندرامودی نخستوزیر هند خواسته است وزارتخانهای جدا برای بهبود وضعیت گاو در هند تشکیل شود.
پوتین: ایران هیچگاه تهدید هستهای نبود
ولادیمیر پوتین با بیان اینکه امریکاییها در زمان ساخت سیستم دفاع موشکیشان در رومانی ما را به بهانه تهدید هستهای ایران فریب دادند، گفت: «ایران تهدید هستهای نیست» به گزارش ایلنا به نقل از خبرگزاری تاس، ولادیمیر پوتین در دیدار با مدیران اجرایی رسانههای جهان در حاشیه نشست بینالمللی اقتصادی در سنپترزبورگ با بیان اینکه هیچ تهدید موشکی یا هستهای از سوی ایران برای اروپا وجود ندارد، افزود: «با این حال این سیستم دفاعی در اروپا تأسیس شده است و نشان میدهد ما همواره حق داشتیم زمانی که میگفتیم امریکاییها هنگام ساخت سیستم دفاعی موشکی در اروپا به بهانه تهدید هستهای ایران ما را فریب دادند.» وی افزود: «تهدید هستهای ایران کجاست؟ هیچ تهدیدی از سوی ایران وجود ندارد.»
نگرانی خوزستانیها از انتصاب استاندار ناکارآمد
در پی برکناری آقای مقتدایی استاندار سابق خوزستان، مطرح شدن گزینههایی به جای وی که سوابق چندانی در کار اجرایی ندارند، موجب انتقادات شدیدی نسبت به وزیر کشور توسط مردم و مسئولین در رسانهها و فضای مجازی استان شده است. با اینکه استان خوزستان، استانی بسیار حساس و با مسائل و مشکلاتی در حد یک کشور است، حدود 40 روز است که فاقد استاندار میباشد. اختلافات داخلی در سطح استان در مورد گزینههای مطرح شده و نیز پیشنهاد اسامی افراد ضعیف نگرانی مردم را افزونتر کرده است. کارشناسان میگویند خوزستان استانی نیست که بخواهند افراد کم تجربه استانداری آن را محلی برای آزمون و خطا قرار دهند.
انتقاد جمهوریخواهان از قرارداد ایرانایر و بوئینگ
جمهوریخواهان امریکا نسبت به عواقب عقد قرارداد ۱۷ میلیارد دلاری ایران با شرکت هواپیمایی بوئینگ هشدار دادند. به گزارش ایلنا، فاکس نیوز در گزارشی با اشاره به نامه روز پنجشنبه نمایندگان جمهوریخواه مجلس نوشته که در این نامه آمده است: «شرکت ایرانایر از ابتدا با هدف پشتیبانی از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی توسط وزارت دارایی ایران شکل گرفته و از این رو هیچ دلیلی وجود ندارد که فکر کنیم این شرکت اهداف خود را کنار گذاشته است.»
نظر مشاور رئیس جمهور درباره بازگشت تحریم ها
اکبر ترکان مشاور رئیس جمهور در برنامه «لقاء الیوم» شبکه تلویزیونی الجزیره به تاثیرات بعد از توافق هستهای اشاره کرد و اظهار داشت: در پسابرجام، صادرات نفت ایران افزایش یافت و علاوه بر این، تولیدات ایران به بازارهای جدید رسید. بازگشت تحریمهای شورای امنیت و سازمان ملل امکانپذیر نیست و دولتهای آینده آمریکا نمیتوانند ضد ایران قطعنامهای را در شورای امنیت به تصویب برسانند. وی در باره اوضاع سوریه نیز گفت: باید زمینه برای برگزاری انتخابات در سوریه فراهم شود. اکنون این زمینه وجود ندارد. زمانی که انتخابات برگزار شد، همه باید به نتیجه آن احترام بگذارند. ما نمیخواهیم موضوعی را بر ملت سوریه تحمیل کنیم
احتمال عضویت ظریف در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی
بر اساس درخواست رسمی یک مقام مسئول از مدیران ارشد نهاد ریاست جمهوری که هم اکنون در زیرمجموعه های هیئت دولت در حال رسیدگی توسط کارشناسان مربوطه است، پیشنهاد شده برای صدور مجوز الحاق وزیر امورخارجه به ترکیب اعضای کارگروه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی اقدام شود. در این نامه، دلیل پیشنهاد فوق، ضرورت و نیاز به رایزنی های سیاسی با برخی کشورها از جمله همسایگان، برای پیگیری برخی پرونده ها و موضوعاتی که منجر به شکل گیری مفاسد اقتصادی می شود، اعلام شده است.
آخرین اقدامات اوباما در قبال ایران
روزنامه «واشنگن پست» با انتشار مطلبی، به بررسی اقداماتی پرداخته که باراک اوباما، باید پیش از خروج از کاخ سفید در قبال ایران انجام دهد. به گزارش تابناک، این روزنامه مینویسد، اوباما پیش از آنکه پست خود را ترک کند، باید گامهایی را برای ارتقای روابط میان دو کشور بردارد. آشکارترین اقدام میتواند برقراری دوباره روابط دیپلماتیک باشد؛ هرچند هنوز مشخص نیست که نظام ایران تا چه اندازه برای چنین گامی آماده باشد، این گام در امریکا جنجال زیادی برپا خواهد کرد. از آن کوتاهتر، دولت اوباما و دولت ایران میتوانند دیپلماتهای میان رتبه خود را برای ارتباط با یکدیگر قرار دهند. در اقدامی دیگر، امریکا میتواند براحتی به دیپلماتهای ایرانی در نیویورک در مقر سازمان ملل، اجازه دهد به واشنگتن سفر کنند. تعامل امریکا و ایران باید به صورت ویژهای بر مبارزه با داعش تمرکز داشته باشد.
انتقاد بی سابقه برانکو از کیروش
برانکو ایوانکوویچ که صبح امروز برای انجام تست پزشکی بازیکنان پرسپولیس به مرکز پزشکی فیفا مراجعه کرده بود، درباره این مرکز گفتگویی با اهالی رسانه داشت. البته وی در بخشی از صحبتهایش انتقادات بی سابقهای را از تصمیم کارلوس کیروش مبنی بر منع تمرین ملی پوشان و عدم حضورشان در تست پزشکی انجام داد.برانکو که از عدم حضور بازیکنان ملی پوشش در تستهای پزشکی ناراحت بود، درباره تصمیم کیروش و استراحت به بازیکنان تیم ملی گفت: کیروش باید در خدمت فوتبال ایران باشد نه اینکه با بازیکنان گروکشی کند. من از او مایوس و ناامید شدم.وی با بیان اینکه برایش عجیب است سرمربی تیم ملی نسبت به تست دادن بازیکنان ملی پوش اینطور تصمیم بگیرد، گفت: بازیکنان بدون تست دادن نمیتوانند در مسابقات حضور یابند. به نظرم کیروش وارد بازیهای خطرناک شده است. شاید کیروش میخواهد تصمیم بگیرد که چه تیمی از لیگ سقوط کند و چه تیمی قهرمان شود!سرمربی پرسپولیس در پاسخ به این سئوال که درباره این موضوع آیا کی روش مقصر است یا بازیکنان و اینکه چه تنبیهی برای بازیکنان درنظر میگیرد، گفت: به نظرم بازیکنان مقصر هستند. بازیکن پول می گیرد و باید به وظیفه خود در قبال باشگاه عمل کند. من در حیطه وظایف خودم میگویم که اجازه نمیدهم بازیکنان ملی پوش به اردو تیم ملی بروند
دستور دولت: مدیران اول پروژه ها را تمام کنند، بعد بازنشسته شوند
بر اساس ابلاغیه یک مقام مسئول به تعدادی از ادارات دولتی، تاکید شده با توجه به ضرورت اتمام به موقع پروژه ها و طرح های تحقیقاتی و لزوم ارائه گزارش نهایی آن برای بررسی و تایید دستگاه های مربوط، مدیران این ادارات موظفند ضمن حفظ حرمت و جایگاه تمامی افرادی که سالیان متمادی در این بخش تلاش کرده اند، ترتیبی اتخاذ کنند تا چنان چه اجرای پروژه ها یا طرح های تحقیقاتی که بر عهده پژوهشگران و مدیران در آستانه بازنشستگی قرار دارند به پایان نرسیده، برای اتمام مراحل اجرا و یا در صورت نیاز، تغییر مجری قبل از تاریخ بازنشستگی اقدام شود.
جزئیات توافق کاهش نرخ سود بانکها
کورش پرویزیان رئیس کانون بانکهای خصوصی و مدیرعامل بانک پارسیان در نامهای توافق بانکها برای نرخ سود سپرده را به اطلاع رئیس کل بانک مرکزی رساند.در این نامه آمده است: کوشش بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و دولت در کاهش نرخ تورم و تدارک زمینههای رشد بالنده دراقتصاد کشور، مدیران عامل بانکها و موسسات اعتباری را بر آن داشت تا در چارچوب اقتصاد مقاومتی، اقدام و عملی متناسب با سیاستهای اقتصادی دولت بهعمل آورند.از این رو مدیران عامل سیستم بانکی کشور در بیستمین نشست مشترک خود که در تاریخ 95/03/23 برگزار شد، پیشنهاد نمودند از تاریخ 95/04/1 نرخ سود علیالحساب سپردههای مدتدار یکساله خود را حداکثر معادل 15 درصد قرار داده و نرخ سایر سپردههای کوتاه مدت به تناسب نرخ مزبور کاهش یابد.
ادعای نرمش ایران در موضوع سوریه
پایگاه اینترنتی «المانیتور» مدعی احتمال نرمش ایران در مواضع خود در قبال سوریه شده است. به گزارش تابناک، این سایت از قول برخی منابع که هفته جاری با وزیر خارجه ایران در نروژ دیدار کردهاند، گزارش داد که «دیپلمات ارشد ایرانی اظهاراتی دال بر اختیارات بیشترش نسبت به گذشته در مسأله سوریه و آمادگی ایران برای انعطافپذیری بیشتر نشان داده است.» فشارهای داخلی هم در تهران و هم در واشنگتن برای تغییر رویه در قبال سوریه و سرعت بخشیدن به فرآیند راه حل سیاسی در شرایطی اتفاق افتاده که جان کری، وزیر خارجه امریکا و ظریف در اسلو برای رایزنی درباره اجرای برجام و سوریه دیدار کردند. یک منبع غیردولتی که در حاشیه نشست اسلو با ظریف دیدار کرده بود، به شرط افشا نشدن نام گفت: «چیزی که ظریف ظاهراً بیان میکرد، این بود که او در قبال سوریه اختیار بیشتری نسبت به آنچه تا به حال داشته، داراست.»
«برف» کیلویی ۱۰ هزار تومان!
این روزها در اغلب شهرهای منطقه اورامانات افرادی دیده میشوند که برف میفروشند، آن هم کیلویی ۱۰ هزار تومان! هادی شریفی مدیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان پاوه گفت: در ارتفاعات شاهو در فصل تابستان هم برف وجود دارد که برخی افراد محلی که به کوه میروند با خود برف آورده و آن را در شهرها به فروش میرسانند.
وی ادامه داد: در حال حاضر حتی در کنار جاده مسیر پاوه به سمت مریوان در قسمت جاده دالانی هم برف دیده میشود. شریفی تصریح کرد: این روزها که در ماه مبارک رمضان به سر میبریم، مردم در موقع افطار عطش زیادی برای نوشیدن آب دوغی که با برف خنک شده باشد را دارند، به همین جهت از فروشندگان برف خریده و آن را در دوغ میاندازند تا خنک بماند.
حضور جلیلی در انتخابات تهدید برای احمدی نژاد است
داوود سلیمانی، به احتمال حضور جریان حامی دولت احمدینژاد در دوره هشت ساله ریاست جمهوری او و شخص احمدینژاد در انتخابات سال آینده ریاست جمهوری اشاره و تصریح کرد: چندان بعید نیست احمدینژاد مجدداً هوس برگشت به قدرت داشته باشد چون به هرحال او نماینده یک نوع تفکری است که خود را انقلابی، مصِر و پایدار بر مواضع گذشته یعنی مواضع دو دولتی که او سکان اجرایی آن را بدست داشت، میداند. او در ادامه اضافه کرد: ممکن است امثال آقای مصباح یزدی به جلیلی تکلیف کنند که بیاید. از طرفی کاراکتر جلیلی تکلیفی است، یعنی تا احساس تکلیف نکند، حضور پیدا نخواهد کرد. با اینهمه نباید فراموش کرد که جلیلی حضور در صحنه سیاسی کشور را دوست دارد. با این وجود حضور وی تهدیدی جدی برای احمدینژاد خواهد بود؛ از این رو بعید میدانم عقلای قوم اجازه چنین رقابتی را بین اصولگرایان را بدهند. سلیمانی به احتمال رد صلاحیت احمدینژاد در انتخابات سال آینده نیز اشاره کرد و گفت: با توجه لطماتی که او در دو دوره ریاست جمهوری، به کشور. زده شد، بعید است که تایید صلاحیت شود.
قتلعام ۱۸ زن توسط بوکوحرام
تروریستهای تکفیری بوکوحرام همچنان به جنایتهای خود علیه مردم نیجریه ادامه میدهند. در ادامه این جنایتها، تکفیریهای بوکوحرام به روستایی واقع در شمال شرق نیجریه یورش بردند. به دنبال این حمله، تکفیریها ۱۸ زن را که در یک مراسم تشییع جنازه حضور داشتند، به گلوله بسته و به قتل رساندند. هفته گذشته نیز تکفیریهای بوکوحرام به روستایی در نزدیکی مایدوگوری یورش برده و در جریان آن ۴ زن را در هنگام افطار سر بریدند.
نظر هاشمی درباره بازگشت احمدی نژاد
آیت الله هاشمی رفسنجانی ، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام به تازگی در مصاحبهای با یکی از روزنامههای اصلاحطلب از پیشنهاد خود به دولت برای رفع رکود و رونق تولید سخن گفت و تاکید کرد که این پیشنهادات را دو سال پیش به دولتمردان ارائه کرده ولی تاکنون اجرا نشده است.وی اظهار کرد: من نظریهای داشتم که اول به آقای روحانی و زمانی به بعضی از وزرا گفتم. حرف من این بود که میتوانیم مسائل اقتصادی را به آسانی حل کنیم. آن روزها تحریم بودیم و خیلی با برجام فاصله داشتیم. گفتم، نقدینگی در کشور ما زیاد است که تورم معلول آن است. اگر نقدینگی در مسیر تولید برود، ولو گرانی باشد، اما شغل باشد و مردم درآمد داشته باشند، مزاحم اقتصاد کشور نیست. نقدینگی مثل بهمن دارد کشور را خفه میکند، اما در تولیدات چیزی نیست که به نیازهای مردم جواب دهد. اگر همه چیز و همه کارهای سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی در مسیر طبیعی انجام شود، آقای روحانی{در انتخابات بعدی} رقیب جدی ندارد. نگرانی از بازگشت احمدینژاد ندارم چون مردم آگاه هستند و از عملکرد آن جریان در آن ۸ سال در همه ابعاد خبر دارند ، اما در عین حال بازگشت احمدینژاد به قدرت را غیرممکن و غیرمتحمل نیست ، در عالم سیاست و در این کشور، به کرات شاهد اتفاقاتی بودیم که با معادلات عقلی و منطقی غیرقابل تحقق بود.
ماجرای دیدار فریدون و تاجزاده
حسین فریدون برادر و دستیار ویژه رئیسجمهور اخیرا به برخی نزدیکان خود درباره دیدارش با مصطفی تاجزاده گفته است: این دیدار اصلا برنامهریزی شده نبوده و کاملً اتفاقی انجام شده است. نامه نوشت؛ وی در توضیح این دیدار و بازتاب آن در شبکههای اجتماعی و این که گفته شده است بهنیابت از جانب رئیسجمهور به ملاقات تاجزاده رفته است، با رد این مطلب گفته: بنده آن روز به دیدار یکی از آشنایان به آن ساختمان رفته بودم و اصلا خبر نداشتم که منزل تاجزاده هم در همان ساختمان است. حین برگشت در آسانسور بودیم که درب آسانسور باز شد و آنها ما را دیدند و مجبور شدیم از آسانسور بیرون رفته و با وی احوالپرسی کنیم که در همان زمان عکس هایی از ما گرفته و در فضای مجازی پخش کردهاند.
پیامهای داعشی، برزیل را در حالت آمادهباش قرار داد
سرویسهای هوشمند برزیل اعلام کردند: پیامهایی به زبان پرتغالی در فرمهای اینترنتی درباره گروههای داعشی در برزیل رد و بدل شده که این مساله موجب شد برزیل در حالت آمادهباش قرار بگیرد. نوامبر سال گذشته بعد از حملات تروریستی در فرانسه، یکی از افراد داعش اعلام کرده بود هدف بعدی آنها برزیل است.در حال حاضر مسئولان امنیتی برزیل در حالت هشدار قرار دارند و بیش از 80 هزار مامور امنیتی در زمان بازیهای المپیک در ریو حضور خواهند داشت. مشاهده این پیامها نگرانیهایی درباره احتمال وجود گروههای تروریستی در برزیل (میزبان بازیهای المپیک 2016) را افزایش داده است.
حق اوقات فراغت فرزندان و کمک هزینه ورزش در فیش حقوقی یک مدیر
بانکهایی که با هزاران اما و اگر وام 5 تا 10 میلیون تومانی به جوانان میدهند، در یک سال گذشته مجموعا یک و نیم میلیارد تومان وام 4 درصد فقط به 5 نفر از مدیران صندوق توسعه ملی پرداخت کردهاند.مدیرانی که البته هر کدام از آنها 37 تا 57 میلیون تومان حقوق ماهانه نیز دریافت میکنند و در این حقوقها عناوینی همچون «حق اوقات فراغت فرزندان» و «کمک هزینه ورزش» نیز وجود دارد! جالب اینکه رئیس صندوق توسعه ملی که با حقوق میانگین ماهانه 57 میلیون فقط از یک دستگاه، بعید میرسد زندگیاش لنگ وام باشد، 300 میلیون تومان نیز تسهیلات وام آن هم با نرخ سود 4 درصد دریافت کرده است. اکنون اجرایی شدن دستور رئیسجمهور برای شناسایی حقوقهای نامتعارف، استرداد مبالغ به بیتالمال و برکناری مدیران متخلف، نخستین انتظاری است که مردم از دولت تدبیر و امید دارند.
پیشبینی پوتین از اقتصاد جهان
ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، طی سخنانی در نشست اقتصادی سنپترزبورگ روسیه گفت: مشکلات ساختاری در اقتصاد جهانی هنوز مرتفع نشده و هنوز امکان رشد اقتصادی مجدد در جهان فراهم نشده است.پوتین تاکید کرد: پس از بحرانهای اقتصادی سالهای 2008 و 2009 امکان بهبود تعادل مالی در جهان فراهم شد و اگرچه مشکل روند افزایشی بدهیهای عمومی به طور کامل حل نشد اما محدود شد و این امکان به وجود آمد که جریان نقدینگی شفاف و قابل مدیریت شود.رئیس جمهور روسیه در سخنان خود افزود: انتظار میرود با توجه به شرایط پیش رو رقابت در بازار جهانی تشدید شده و مشکلاتی در جریان انتقال فناوری ایجاد شود.وی تاکید کرد: شرایط بحرانی ژئوپلوتیک کنونی در جهان به طور عمده به دلیل تداوم چالشهای اقتصادی در جهان است.پوتین ادامه داد: تنشهای کنونی همچنین به عدم اطمینان کشورها نسبت به شرایط اقتصادی خود نیز مربوط میشوند.وی تاکید کرد: این خطر وجود دارد که تنشهای ژئوپلوتیک موجود بیش از این نیز تشدید شده و حتی به طور عمد تحریک شوند.
جزییات شکایت مهدی هاشمی از نشریه رمز عبور
سیدمحمود علیزاده طباطبایی در گفتوگو با ایلنا، در خصوص شکایت موکلش از نشریه «رمز عبور» اظهار داشت: مدیر مسئول نشریه رمز عبور قبلا مدیر مسئول روزنامه ایران بود و همان زمان مدیریت در روزنامه ایران از جزییات پرونده موکل بنده باخبر بودند.وکیل مهدی هاشمی با بیان اینکه شش سال قبل متعاقب شکایت مهدی هاشمی از این فرد، در زمان مدیریتش در روزنامه ایران، به حبس تعلیقی محکوم شده بود، گفت: این بار نیز بنا به گفته آقای محمدی بازپرس پرونده مهدی هاشمی، افشای تحقیقات اولیه سبب بروز مشکلاتی در پرونده شده است.علیزاده طباطبائی ضمن اشاره به اینکه خوشبختانه با گذشت دو سال و نیم از طرح این شکایت بالاخره بازپرس پرونده را برای رسیدگی به دادگاه فرستاد، تاکید کرد: نشریه رمز عبور کل کیفرخواست موکل بنده و برخی مطالب جعلی در ارتباط با پرونده را منتشر کرده است در حالی که به نظر میرسید باید پس از حکم قبلی و حبس تعلیقی متنبه شده باشد.وکیل مهدی هاشمی گفت: این نشریه کل کیفرخواست ۲۰- ۳۰ صفحهای را منتشر کرده و اتهامهای متعددی را که مهدی هاشمی از آنها تبرئه شده بود را مجددا مطرح کرده است.او با بیان اینکه معلوم نیست این فرد از کجا به جزییات پرونده موکلم دسترسی داشتهاند، تاکید کرد: انتشار کیفرخواست جرم است. از این رو از سوی موکل من شکایتی علیه او داده شد.
اخبار روزانه:
*دیلی میل در گزارشی با عنوان «سفر به کشوری با مودب ترین مردم دنیا» نوشت: بسیاری از مردم وقتی به ایران فکر می کنند تصاویری از تهدید تسلیحات اتمی در ذهنشان تداعی می شود. اما با آماده شدن ایران برای سونامی گردشگران خارجی و برداشته شدن تحریم ها پس از توافق هسته ای، امید می رود که افزایش ورود گردشگران، غربی ها را با واقعیت در ایران روبه رو کند.
*عبدا... ناصری، عضو شورای سیاستگذاری اصلاح طلبان گفت : سخنگوی دولت نیز شخصی است که یکی از بزرگترین سازمان های دولتی را با بزرگترین و پیچیده ترین وظایف در اختیار دارد. لذا سخنگویی یک کار دست چندم او می شود. در صورتی که از نظر تأثیرگذاری رسانه ای مخصوصا در این شرایط حساس کشور سخنگو باید تمام وقتش را برای رصد جریان رقیب و همین طور تولید برنامه و ساماندهی رسانه های همسو با دولت بگذارد. نکته دیگر این است که بخش قابل توجهی از رسانه های همسو با دولت برنامه و خوراکی از ناحیه دولت دریافت نمی کنند که بتوانند موج تخریب علیه دولت را تا حدود زیادی پاسخ دهند و دولت را از این موضع انفعال خارج کنند.
*بر اساس آماری که پزشکی قانونی از تعداد مراجعان نشان میدهد، سقط جنین از دو هزار و ۹۲۹ مورد در سال ۸۵ به ۹ هزار و ۹۵۵ مورد در سال ۹۴ رسیده است. معاون وزیر بهداشت نیز از وجود ۲۲۰ هزار سقط جنین غیررسمی در کشور خبر میدهد، این در حالی است که برخی آمارها تا ۳۵۰ هزار مورد را هم تأیید میکند.
*اکبر رنجبرزاده، عضو هیئترئیسه مجلس دهم گفت: تعداد اعضای فراکسیون ولایت ۱۷۵ نفر است که این تعداد قابل افزایش خواهد بود؛ چراکه فراکسیون ولایت باز بوده و بسته نیست؛ از این رو میتواند همه دوستانی را که در راستای این فراکسیون و اهداف آن میتوانند مؤثر باشند، در خود جای دهد و پیشبینی میشود به ۲۰۰ نفر هم برسد.
*طبق نتایج نظرسنجی «آسوشیتدپرس»، ۷۰ درصد مردم آمریکا درباره وضعیت انتخابات این کشور احساس «سرخوردگی و دلسردی» میکنند. در کنار بیاعتمادی ۹۰ درصدی مردم به ساختار سیاسی آمریکا، میزان اعتماد مردم به کنگره ۴ درصد و دولت ۱۵ درصد برآورد شده است.
*ناو هواپیمابر «دوایت آیزنهاور» نیروی دریایی آمریکا به تازگی وارد آبهای دریای مدیترانه شده است. این در حالی است که زیردریایی «هری ترومن» نیروی دریایی آمریکایی در دریای مدیترانه به سر میبرد و به بهانه مبارزه با داعش، سوریه و عراق را هدف قرار میدهد.
*بر اساس آخرین آمار ثبت احوال در سال گذشته، ۵/۸۸ درصد ولادتها مربوط به پدران ۲۳ تا ۴۱ ساله است. همچنین، رشد موالید در سال گذشته دوباره کاهش یافته و از ۲/۴ درصد در سال ۹۳ به ۳/۲ درصد در سال ۹۴ رسیده است.
*محمد پرورش، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران با بیان اینکه مصرف آب در تهران دو برابر میانگین جهانی است، گفت: همکاری ایران و فرانسه برای کاهش تلفات آب به مرحله تهیه مدل فنی و مالی رسیده است.
*اتحادیه اروپا با ردّ درخواست استیناف ایران، بار دیگر بر تحریم دانشگاه شریف تأکید کرد. پیش از این و قبل از تصویب برجام، در کمیسیون برجام، درباره باقی ماندن این دانشگاه در فهرست تحریمها هشدار داده شده بود.