گفته می‌شود که...

انتقادات شدید موضع العبادی را تغییر داد/دورویی ارتش امریکا در مورد خلیج فارس/نجات پیرزن از غرق شدن در آخرین لحظه /رئیس کل سابق بانک مرکزی باید ممنوع الخروج شود/افسردگی در کمین دختران چاق/نماینده مجلس سد می سازد تا از مردم رأی بگیرد! و ...

اظهارات تند فعال اصلاح‌طلب درباره رئیس‌جمهور!
عبدالله ناصری، فعال سیاسی اصلاح‌طلب طی یادداشتی در پایگاه «سیاست ایرانی» با اعلام اینکه اصلاح‌طلبان در حمایت از حسن روحانی اشتباه کردند، مدعی شد: «روحانی تمام شده است... در وضعیت امروز از این روحانی نه تنها نباید انتظار معجزه داشت، بلکه حتی نمی‌توان انتظار مدیریت مناسب بحران پیش رو را داشت.» وی همچنین با انتقاد از تهدید مجلس و منتقدان از سوی رئیس‌ دولت اعتدال ادامه داد: «می‌توان به‌کارگیری ادبیات تهدید و سکوت، تداوم خطبه و گفتار درمانی و عدم قطعیت در تصمیم بهنگام را نشانه تمام شدن روحانی دانست و شاید نه تنها باید از او عبور کرد، بلکه باید برای خداحافظی از وی آماده بود.» مشاور رئیس دولت اصلاحات در بخشی دیگر افزود: «به نظر می‌رسد روحانی بیش از همه به مردم ایران یک عذرخواهی با صدای بلند بدهکار است. روحانی و دولت او نتوانسته‌اند به وعده‌های انتخاباتی خود نزدیک شده و در شأن فداکاری‌های مردم ایران ظاهر شوند. من اگر جای روحانی بودم، قبل از همه چیز از مردم عذرخواهی کرده و اطرافیان مسئله‌دار در کابینه و حاشیه‌های آن را به دست عدالت سپرده و با این حرکت، امتحان صداقت می‌دادم.» به نظر می‌رسد اصلاح‌طلبان که در انتخابات حامی جدی روحانی بودند، با چنین مواضعی درصددند توفیق‌ نیافتن‌های دولت را به پای شخص رئیس‌جمهور بنویسند و جریان اصلاحات را که بیشترین نماینده را در سطح وزرا و مسئولان دولتی دارد، تبرئه کنند.
مردودی شورای شهر در انتخاب شهردار تهران!
مرتضی طلایی، عضو سابق شورای شهر تهران با اشاره به پایین بودن نمره کارنامه شورای شهر در یک سال گذشته به انتخاب شهردار در این کارنامه اشاره کرد و گفت: انتخاب آقای نجفی انتخاب کاری نبود؛ بلکه انتخابی کاملاً سیاسی و مبتنی بر بده بستان‌های سیاسی بود. این انتخاب از همان روزهای اول علی‌رغم تأکید کارشناسان که از آن به خوبی یاد نمی‌کردند، با حمایت و پشتیبانی شورای شهر روبه‌رو شد و نشان داد آنچه کارشناسان از نماندن نجفی عنوان می‌کردند، به منصه ظهور رسید و شهر با چندین ماه توقف از حضور نجفی خالی و ایشان در شهرداری تهران باقی نماند. گزینه بعدی سرپرست شهرداری تهران بود که امکان صورت دادن کاری در شهر را به لحاظ قانونی نداشت تا اینکه نوبت به گزینه دوم شورای شهر، یعنی آقای افشانی رسید. هر چند افشانی مدیری اجرایی است؛ اما آنچه تاکنون از رفتار و سخنان اصلاح‌طلبان از شورای شهر و کارشناسان منتشر شده، نشان می‌دهد خروجی کار مناسب نیست و گویا شورای پنجم یک بار دیگر نسبت به افشانی نظر مثبت و یکپارچه‌ای ندارد. متأسفانه، بده بستان‌های سیاسی در انتخاب آقای افشانی به تمایل نداشتن اعضای شورای شهر به این انتخاب منجر شده؛ از این رو یک بار دیگر این نگرانی وجود دارد که آیا افشانی در شهرداری تهران دوام می‌آورد؟ بنابراین اعضای شورای شهر در اصلی‌ترین موضوع یا اولین موضوع که همان انتخاب مدیر شهر تهران است و باید در آن نمره قبولی می‌گرفتند، مردود شده‌اند و این عدم موفقیت در درجه اول برای مردم تهران مشکل‌ساز خواهد بود.

رایزنی مخفیانه سران مصر و رژیم صهیونیستی درباره غزه
شبکه ۱۰ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر این رژیم اواخر ماه مه (خرداد) در مصر با «عبدالفتاح السیسی» رئیس‌جمهور این کشور دیدار کرده است. رسانه صهیونیستی مدعی شده است، این دیدار با هدف «آغاز رایزنی‌ها برای رسیدن به توافقی بر سر ایجاد ثبات در غزه» انجام شده است. طی هفته‌های اخیر، وضعیت نوار غزه به دلیل تداوم خشونت و حملات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان معترض به این رژیم متشنج شده است. وزارت بهداشت فلسطین روز شنبه (۲۰مرداد/۱۱ اوت) اعلام کرد از زمان آغاز راه‌پیمایی‌های بازگشت در اشغالگری‌های مرز نوار غزه تا کنون ۱۶۸ فلسطینی به شهادت رسیده‌اند. سازمان ملل و بیشتر کشورهای جهان شهرک‌های رژیم صهیونیستی را غیرقانونی می‌دانند؛ زیرا این رژیم در جنگ سال ۱۹۶۷ میلادی این سرزمین‌ها را اشغال کرده و بر مبنای کنوانسیون ژنو هر گونه ساخت‌وساز از سوی اشغالگر در سرزمین‌های اشغالی ممنوع است.

القای ناامیدی و پمپاژ ترس در جامعه!
روزنامه «بهار» در گزارشی با عنوان «به وقت مذاکره» نوشت: «با مطرح شدن تحریم‌های ایالات متحده آمریکا علیه ایران بازار شایعه و گمانه‌زنی داغ‌تر از قبل شد، یکی از موضوعاتی که گاهی برخی منابع اعلام می‌کنند، مسئله تهاتر نفت با کالا و غذا است. البته مقامات دولتی هر بار این موضوع را تکذیب کرده‌اند، ولی این مسئله نشان می‌دهد نگرانی‌ها از آینده و به ویژه پس از آغاز تحریم‌های آبان ماه در کشور بسیار عمیق‌تر شده است. البته این مسئله دلایل گوناگونی دارد؛ برای نمونه حسین موسویان، دیپلمات پیشین ایران در جدیدترین اظهارنظر خود، ریشه این مسئله را کاملاً تاریخی می‌داند و از نگرانی خود نسبت به روزی صحبت کرده است که ایران مجبور شود در ازای غذا، نفت بدهدهراس‌افکنی در افکار عمومی و ایجاد رعب و وحشت از آینده یکی از ترفندهای نخ‌نمای طیف اصلاح‌طلب برای توجیه مذاکره با ترامپِ قمارباز است.

نگرانی از برخورد با مفسدان اقتصادی
روزنامه «اعتماد» در مطلبی با عنوان «با اعمال مجازات‌های شدید نمی‌توان با مفاسد اقتصادی برخورد کرد»، نوشت: «تجربه و تاریخ ثابت کرده است با اعمال مجازات‌های شدید هیچ‌گاه نمی‌توان با مفاسد اقتصادی برخورد کرد. علم اقتصاد، اتمسفر خاص خود را دارد، بنابراین باید متخصصان در این حوزه پیشنهادهای خود را ارائه کنند. مادامی که اقتصاد بیمار است، اعمال مجازات‌های سخت دردی از اقتصاد درمان نمی‌کند، هرچند ممکن است مجازات‌های سخت تأثیر روانی و کوتاه‌مدتی داشته باشد؛ اما راهکار اصلی، برخوردهای سخت نیست و نخواهد بود.» گفتنی است، در اتفاقی سؤال‌برانگیز هر وقت که اعلام می‌شود قرار است با مدیران نجومی و مفسدان کلان اقتصادی برخورد شود، اصلاح‌طلبان به خط شده و به طور تمام‌قد از مفسدان دفاع می‌کنند.

انتقادات شدید موضع العبادی را تغییر داد
حیدر العبادی در سخنانی که از تلویزیون این کشور پخش شد، با تغییر موضع خود درباره تحریم‌های آمریکا علیه ایران گفت: «در مسئله ایران، تعهد ما استفاده نکردن از ارز دلار در مبادلات است، نه پایبندی به تحریم‌های آمریکاگفتنی است، اظهارات نخست‌وزیر عراق در هفته گذشته مبنی بر اینکه از تحریم‌های آمریکا علیه ایران پیروی می‌کنیم، اعتراضات گسترده‌ای را در کشور عراق به همراه داشت و چهره‌های گوناگون سیاسی، جریان‌ها و چهره‌های با نفوذ بسیاری به اظهارات العبادی انتقاد کردند و خواستار اصلاح گفته‌های او شدند که به نظر می‌رسد العبادی سرانجام نیز تحت فشار افکار عمومی و رسانه‌ها و سیاسیون عراقی مجبور به اصلاح موضع خود در قبال تهران شده است.


اظهارات العبادی موضع رسمی عراق نیست!
محمود عثمان، سیاستمدار کهنه‌کار کُرد و عضو دو دوره پارلمان عراق درباره اظهارات حیدر العبادی، نخست‌وزیر این کشور مبنی بر پایبندی به تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه ملت ایران گفت: العبادی در چنین تصمیمی به صورت کامل به تعجیل و خطا رفته است و هیچ مشورتی با شورای وزیران و دیگر مسئولان عراقی نداشته است. او اعلام کرد: با توجه به اظهارات فواد معصوم، رئیس‌جمهوری عراق در مخالفت با این تحریم‌ها می‌توان گفت اظهارات العبادی شخصی است و موضع رسمی حکومت عراق تلقی نمی‌شود. وی در پاسخ به پرسشی درباره انگیزه واقعی العبادی از چنین اظهاراتی گفت: بخشی از اهداف نخست‌وزیر عراق از طرح این مسئله به وضعیت پساانتخاباتی عراق و تلاش برای کسب رضایت آمریکا و متحدان منطقه‌ای آن برمی‌گردد، اما غافل از آنکه به زیان وی تمام خواهد شد؛ زیرا جریان‌های مهم و تأثیرگذار در تشکیل کابینه عراق روابط مستحکمی با ایران دارند، نه آمریکا یا کشورهای دیگر.

دورویی ارتش امریکا در مورد خلیج فارس

ارتش امریکا در توئیتر هم به زبان فارسی و هم به زبان عربی اکانت دارد و در هر دو فعال است. نکته جالب توجه آنکه در اکانت فارسی ارتش امریکا، اگر خبری در مورد خلیج فارس باشد، از عبارت «خلیج فارس» استفاده می‌شود تا مخاطب ایرانی بداند که ارتش امریکا به کشور او احترام گذاشته است. اما با سر زدن به اکانت عربی این ارتش متوجه می‌شویم خبری از احترام نیست و استفاده از نام خلیج فارس صرفاً برای فریب مخاطب ایرانی است. چرا که در اکانت عربی از خلیج فارس با عنوان مجعول «خلیج ع. ر. ب. ی» نام برده است تا دل مخاطبان عرب به دست بیاید! هر جایی به رنگی!

جهانی بدون آمریکا در سال 2030
«
سرجیو ویگل» برنامه‌نویس و مشاور فناوری اطلاعات و فعال سیاسی در مقاله‌ای نوشت: «به نظر می‌آید فروپاشی، جنگ داخلی و تجزیه پیش روی آمریکاست. تا جایی که حتی شاید جهان در سال 2030 جهانی به کلی بدون ایالات متحده باشد. به جای آن ممکن است چندین کشور جدید روی نقشه آمریکای شمالی ظاهر شوند. از بر زبان آوردن این حرف نفرت دارم، ولی پول ما در معرض فروپاشی بسیار شدید قرار دارد و امیدوارم که چند تکه شدن آمریکا موجب نشود کانادا نیز به همراه آن تکه تکه شود. امپراتوری ایالات متحده در حال سقوطی بی‌امان است و البته این اتفاق در درازمدت برای بشریت بسیار خوب است، از جمله برای آمریکایی‌ها که معتقدم در نهایت از چنین پالایشی نفع خواهند برد؛ اما این اتفاق در ابتدا سیمایی به غایت زشت خواهد داشت

‌ اصلاح‌طلبان هم بیانیه‌ها را نخواندند چه رسد به مردم!

از اردوگاه اصلاح‌طلبی در روز‌های اخیر دو بیانیه که مدعی ارائه راهکار برای وضعیت کنونی کشور بود، منتشر شد؛ دو بیانیه‌ای که زمان انتشار و زمان فراموشی‌اش هم‌زمان بود و هنوز نیامده، به بایگانی‌ها سپرده شد. یک بیانیه را رییس دولت اصلاحات داده بود و دیگری را تنی چند از اصلاح‌طلبان. این افراد همگی کسانی بودند که خود یا جناح‌شان سال‌ها بر سمت‌های مدیریتی کشور تکیه کردند و همین سال‌ها هم دولت موردنظر آن‌ها بر سر کار است. اگر واقعاً راهکار راهگشایی داشتند، می‌توانستند در جلسات خصوصی به شخص رئیس جمهور که از خودشان است، ارائه کنند، اما گویا مخاطب بیانیه‌ها فقط افکار عمومی مردم بود و بیانیه‌هایی بودند برای دیده شدن و نه عملی شدن. با این حال همان «دیده شدن» هم اتفاق نیفتاده است. روزنامه اصلاح‌طلب اعتماد نشان می‌دهد که نه تنها مردم به این بیانیه‌ها توجهی نکرده‌اند، بلکه حتی چهره‌ها و فعالان مطرح اصلاح‌طلب هم این بیانیه‌ها را حتی یک‌بار نخوانده‌اند! روزنامه اعتماد نوشته که «چرا هیچ‌یک از تصمیم‌سازان و کنشگران اصلی کشور از زمان صدور این بیانیه‌ها در مورد راهکار‌های پیشنهادی یک جریان سیاسی واکنشی نشان نداده‌اند؟ آیا بیانیه را ندیده‌اند یا نادیده گرفته‌اند؟ پرسش‌های «اعتماد» از برخی چهره‌های سیاسی نشان می‌دهد که این دو بیانیه دیده نشده است و حتی در میان اصلاح‌طلبان هم کسانی حضور دارند که حتی دو بیانیه را ندیده‌اند. البته سؤال مهم‌تر این است که آیا این بیانیه‌ها اساساً کارکردی در نظام سیاسی دارد یا خیر. نویسندگان بیانیه اصلاح‌طلبان در پایان آن نوشته‌اند که باور دارند «هیچ مطالبه‌ای با درخواست و نامه و تومار محقق نخواهد شد؛ پس دست یاری خود را به سوی شما هم‌وطنان دراز می‌کنیم؛ به سوی تمامی ایرانیان آزاده، شریف و دغدغه‌مند. به سوی همانانی که هرچند فشار اقتصادی توان از کف‌شان برده و امیدهای‌شان را هدف قرار داده، اما قدرت اراده‌شان و شوق علاقه‌شان به این میهن، جوانه‌های امید را در دل‌هاشان زنده نگه داشته است. ما دست یاری خود را به سوی تمامی شما دراز می‌کنیم تا فارغ از تمامی جناح‌بندی‌های سیاسی، حول این مطالبات بدیهی گرد آییم و با اراده خود و اقدامی جمعی متحد شویم.»

سیاست‌های تحریمی آمریکا همیشه شکست خورده است
روزنامه چینی «چاینا دیلی» در یادداشتی ضمن اشاره به اقدام «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در خارج کردن واشنگتن از برجام و تهدید بازگشت تحریم‌های هسته‌ای علیه ایران، نوشت: آمریکا همچنان به تاکتیک راه‌اندازی جنگ تجاری علیه کشورهای جهان ادامه می‌دهد. چاینا دیلی در این یادداشت با اشاره به این تاکتیک ترامپ نوشت: «تاریخ اثبات کرده است، بیشتر مواقع ‌چنین تاکتیک‌هایی با شکست مواجه می‌شوند.» در ادامه، این یادداشت به تحریم‌های ۶۰ ساله آمریکا علیه کوبا که یک جزیره کوچک در همسایگی آمریکا است، اشاره کرده و یادآور شده است، این تحریم‌های آمریکایی دولت کوبا را از هم نپاشید. کره شمالی هم که سال‌ها به شدت از سوی حکومت آمریکا تحریم شده، ولی دولت پیونگ یانگ دچار فروپاشی نشده است.
عدم حساب‌کشی از پنج سال رانت در روزنامه صمت

روزنامه آرمان با انتشار این خبر نوشت: روزنامه «صمت» از زمان وزارت محمدرضا نعمت‌زاده با رانت و تبلیغات این وزارتخانه به صورت محدود و با هزینه زیاد منتشر می‌شود. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی 55آنلاین، سرپرست جدید روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت صمت روز گذشته طی دستوری از معاونان وزارت صمت که شامل رئیس‌هیئت عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران، رئیس‌هیئت عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران و شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران است، درخواست کرد ابلاغیه‌های قبلی روابط عمومی وزارتخانه در مورد دریافت منابع مالی، جذب آگهی انحصاری را کان‌لم‌یکن تلقی کنند. اهالی واقعی مطبوعات که وابستگی مالی و سیاسی به ‌اشخاص و گروه‌ها ندارند با استقبال از این دستور خواستار شفاف‌سازی مبالغ هزینه‌شده از بودجه کشور و جیب مردم برای انتشار این روزنامه هستند. بر اساس این گزارش، در این نامه که از سوی پیام برازجانی، سرپرست مرکز روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی وزارتخانه صنعت، معدن و تجارت برای آقایان معظمی، معاون وزیر و رئیس‌هیئت عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران، کرباسیان، معاون وزیر و رئیس‌هیئت عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ارسال شده، آمده است: همان‌گونه که مستحضرید، روزنامه صمت قبلا در مالکیت این وزارتخانه بوده و فعلا واگذار شده است. لذا تا تعیین‌تکلیف مالکیت این روزنامه نسبت به اعطای آگهی به این روزنامه تجدیدنظر و لازم است به تمام شرکت‌های زیرمجموعه نیز اعلام شود. این روزنامه هیچ رابطه سازمانی و نمایندگی از سوی وزارت صمت، برای دریافت منابع مالی و جذب آگهی، خصوصا به‌صورت انحصاری ندارد و تمام ابلاغیه‌های قبلی مبنی بر این امکان کان‌لم‌یکن اعلام می‌شود.

زیباکلام: مردم می‌خواهند مرا برای دعوت به رأی روحانی سنگسار کنند

استاد علوم سیاسی با اشاره به کاهش محبوبیت روحانی در جامعه گفت: امروز من هر کجا که می‌روم مردم می‌خواهند من را سنگسار و تکه‌پاره کنند که تو باعث شدی که ما به آقای روحانی رأی بدهیم.صادق زیباکلام استاد دانشگاه در بخشی از گفت‌وگوی خود با روزنامه آرمان در پاسخ به سؤالی درباره سکوت روحانی به موضوع کاهش محبوبیت رئیس‌جمهوری اشاره کرد و گفت: در شرایط کنونی ایشان محبوبیت خود را از دست داده‌اند و از سوی دیگر باعث تحت فشار قرار گرفتن اصلاح‌طلبان توسط مردم نیز شده‌اند. امروز من هرکجا که می‌روم مردم می‌خواهند من را سنگسار و تکه‌پاره کنند که تو باعث شدی که ما به آقای روحانی رأی بدهیم. من حدس می‌زنم آقای روحانی تصوراتی درباره آینده سیاسی خود دارد. به همین دلیل نیز تلاش می‌کند رابطه خوبی با اصولگرایان داشته باشد. آقای روحانی به خوبی به این نکته آگاهی دارد که برای تحقق تصوراتی که برای آینده خود دارد به امثال صادق زیباکلام و اصلاح‌طلبان نیاز ندارد و در مقابل به اصولگرایان و حتی موافقت اصولگرایان رادیکال نیاز دارد. به همین دلیل نیز بوده که با اصولگرایان مماشات می‌کند و برحسب میل آنها ساز می‌زند.

نجات پیرزن از غرق شدن در آخرین لحظه

پیرزنی که هنگام شنا در یکی از رودخانه های چین در معرض غرق شدن قرار گرفته بود با هوشیاری یکی از شاهدان عینی نجات یافت. در ویدئویی که منتشر شده است مشاهده می شود هنگامی که پیرزن در حال دست و پا زدن و جدال با مرگ است یکی از شاهدان عینی که یک پیرمرد بود بلافاصله به داخل آب می پرد و او را نجات می دهد. بنا به گزارش رسانه های چین این زن در حال شنا در رودخانه "هان" چین بود که دچار این حادثه شد. خونسردی پیرمرد در لحظه نجات این زن در حالی که سیگار بر لب داشت مورد توجه رسانه های چینی قرار گرفت.
رئیس کل سابق بانک مرکزی باید ممنوع الخروج شود

نوروزی سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس گفت‌: از آنجایی که سیف، چندین سال اختیارات مالی و پولی کشور را بر عهده داشته‌ و حتی معاون ارزی‌اش هم دستگیر شده است، باید ممنوع‌الخروج شود. ممنوع‌الخروجی سیف باعث می‌شود که اگر تخلفی در حیطه وظایفش صورت گرفته باشد، بتوانیم از وی سوال کنیم . از سوی دیگر اسناد پولی و بانکی ما نباید در اختیار دشمنان قرار گیرد. نه تنها سیف، بلکه هر مسئول دیگری حتی در حد رؤسای بانک‌ها هم باید پس از اتمام دوره کاری خود حداقل یک سال در کشور بمانند تا از آنان در صورت لزوم سوال و جواب شود. مطالبه ما از قوه قضائیه این است که عدالت را در مجازات اخلالگران اقتصادی برقرار کند

افسردگی در کمین دختران چاق

متخصصان سلامت بر اساس یافته‌های به دست آمده تاکید کردند که دختران چاق بیشتر احتمال دارد در دوران کودکی و نوجوانی به افسردگی دچار شوند. طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی (WHO) در سراسر جهان بیش از ۴۰ میلیون کودک در سن پنج سالگی دچار اضافه وزن یا چاقی هستند. همچنین افسردگی دلیل اصلی کاهش کیفیت زندگی کودکان است که بر عملکرد آنان در مدرسه، دوست یابی و حتی خطر گرایش به مواد مخدر تاثیر می‌گذارد.
نماینده مجلس سد می سازد تا از مردم رأی بگیرد
!

مسعود تجریشی، معاون محیط ‌زیست انسانی گفت: آب در کشور به یک ابزار سیاسی تبدیل شده، نماینده مجلس برای مردمش سد می‌سازد تا رأی بگیرد، بیشتر مسائل مربوط به انتقال آب‌مان سیاسی شده تا فنی. اگر مسائل آب را ما سیاسی ببینیم و به منافع آدم‌ها توجه کنیم نه منافع کشور؛ بدون شک تغییر اقلیم ما را نابود خواهد کرد. کشاورزی تعطیل می‌شود، جابجایی جمعیت صورت می‌گیرد و مناطق مربوط به کشاورزی کانون گردوخاک تبدیل می‌شود.

واردات صدها تن قوطی اسپری به کشور

آمار مقدماتی گمرک از تجارت خارجی دوازده ماهه سال ۹۶ نشان می‌دهد، در این مدت بیش از ۷۱۳ تن قوطی اسپری از کشور‌های مختلف جهان وارد ایران شده است. براساس واردات این حجم قوطی اسپری به کشور، یک میلیون و ۷۷۹ هزار و ۹۰ دلار ارز از کشور خارج شد که بالغ بر ۵۹ میلیارد و ۵۶۷ میلیون و ۷۶۳ هزار و ۸۱۴ ریال در آمار گمرک به ثبت رسیده است. گفتنی است قوطی اسپری از کشور‌های ترکیه، ایرلند، انگلستان و چین وارد ایران شده است. در این میان اولین و بزرگترین صادر کننده قوطی اسپری به ایران، کشور ترکیه بوده است که در مدت ذکر شده با صادرات بیش از ۲۹۰ تن از این محصول، درآمد ۸۶۹ هزار و ۹۵۴ دلاری را نصیب خود کرده است

اخبار روزانه:
* شهردار منطقه 8 تهران با تکذیب اختلاس 1800 میلیاردی، گفت: قطعه زمینی که با هزینه صدور پروانه بیش از 800 میلیارد تومان ارزش داشت و متعلق به شرکت مترو بود، با اجرای تشریفات مزایده، به خریدار واگذار شد و البته خریدار برنده مزایده هم بانک شهر بود و طبق مقررات قانونی، زمین یاد شده با ارزش واقعی به بانک شهر منتقل شد. متأسفانه، در ابتدای کار آقای نجفی، شهردار سابق تهران، این مسئله به عنوان اختلاس 1800 میلیاردی در منطقه مطرح شد که اساساً واقعیت نداشت.
* «یوسف العتیبه» سفیر امارات در واشنگتن بار دیگر بر حمایت کشورش از اقدام دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در احیای تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی ایران حمایت کرده است. العتیبه که کشورش با حمایت از شبه‌نظامیان افراطی در سوریه و شرکت در جنگ علیه یمن از عوامل اصلی ایجاد بی‌ثباتی در منطقه بوده، ایران را به حمایت از گروه‌های تروریستی متهم کرد.
* حسین کنعانی‌مقدم، فعال سیاسی اصولگرا درباره تحرکات اخیر احمدی‌نژاد گفت: احمدی‌نژاد شهروند ساده‌ای بیش نیست و دوره ریاست‌جمهوری‌اش پایان پذیرفته؛ اما هنوز این موضوع را نپذیرفته است. او دچار آلزایمر سیاسی شده و عملکرد خودش را فراموش کرده و حتی به دنبال پاسخگویی درباره رفتارهای گذشته خودش نیست.
* «کشتی‌آرای» عضو هیئت‌مدیره طلا و جواهر تهران معتقد است: سکه در حال حاضر نسبت به قیمت واقعی، یک میلیون تومان حباب دارد. یعنی قیمت واقعی سکه در حال حاضر حدود 2 میلیون و 800 هزار تومان است. که این نرخ بر اساس ارز آزاد و نرخ جهانی طلا در بانک مرکزی محاسبه می‌شود.
* رئیس‌جمهور از مصوبه مجلس برای اجرایی شدن قانون منع به‌کارگیری بازنشستگان در مدیریت‌های اجرایی استقبال کرد. خبرها حاکی است، کمیته‌ای در دولت تشکیل و افراد آن تعیین شده‌اند تا مدیرانی را که مشمول این قانون می‌شوند، شناسایی و افراد دیگری جایگزین آنها شوند.
* بهروز برنا، عضو هیئت‌مدیره شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران درباره تولید طلا در کشور گفت: اکنون ۲۴ معدن طلای فعال در کشور داریم که ذخایر قطعی آنها ۲۵۰ تن و ذخایر احتمالی‌شان ۳۴۰ تن است که به زودی به استخراج هشت تن طلا در سال نزدیک می‌شوند.
* حجت‌الاسلام غلامرضا مصباحی‌مقدم، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه افزایش مناطق ‌آزاد، منطق اقتصادی ندارد، گفت: مناطق ویژه اقتصادی برای نمایندگان در حوزه‌های انتخابیه رأی‌آفرین است، حتی اگر این مناطق پس از سال‌ها فعال نشوند.

https://www.shoma-weekly.ir/IUAAZR