
وی درباره رأی میرسلیم در این انتخابات گفت: درصورتیکه حزب موتلفه بیانیه حمایت از رئیسی را در شب انتخابات صادر نمیکرد رأی آقای میرسلیم 3، 4 درصد افزایش پیدا میکرد.
وی در خصوص ادعای اخیر اصولگرایان که مطرح کردهاند روحانی از امکانات دولتی برای تبلیغات استفاده کرده و همین دلیل شکست آنان است، تصریح کرد: هیچ تردیدی در این امر نیست. آقای روحانی افتتاح پروژههای اقتصادی را بهروزهای آخر کار دولت یازدهم انداخت. علاوه بر این آقای جهانگیری بهعنوان نامزد پوششی وارد میدان شد. مفهوم آن این است که با این کار بهاندازه سه برابر بقیه نامزدها زمان صرف شد.
این عضو شورای مرکزی حزب موتلفه دراینباره که قالیباف هم نامزد پوششی بود، اظهار داشت: قالیباف آمد که تا آخر بماند، او حرف خود را میزد و به رئیسی ارتباطی نداشت، اما آنها به یکدیگر پاس میدادند و هماهنگ شده عمل میکردند. البته همان موقع هم بحث پوششی بودن مطرح شد. در کل امکانات به لحاظ تبلیغی یکسان نبود.
ترقی دراینباره دلیل انصراف قالیباف، بیان کرد: جمنا از او خواست که انصراف دهد. بر اساس میثاق نامه جبهه مردمی نیروهای انقلاب آقای قالیباف از ادامه رقابتهای انتخاباتی منصرف شد و باوجودآنکه میثاق نامه را به امضا نیاورده بود، اما به تعهد خود عمل کرد.
وی در رابطه با دلایل شکست اصولگرایان در انتخابات اخیر تصریح کرد: استفاده روحانی از امکانات دولتی تنها دلیل نیست تخلفاتی هم صورت گرفته، ازجمله اینکه چندین میلیون رأی به نام آقای رئیسی بدون مهر به داخل صندوقهای رأی ریخته شده بود که باطل اعلام کردند. علاوه براین در برخی از روستاها و شهرستانها که آرا آقای رئیسی بالا بوده است، تعرفه بهدرستی توزیع نشد و دولت مهندسی توزیع تعرفه انجام داد. گزارشی از این موارد را به شورای نگهبان ارائه کردهایم و در انتظار پاسخ به سؤالات خود هستیم.
به گزارش رویداد24، این عضو شورای مرکزی حزب موتلفه در پاسخ به این سؤال که اصولگرایان در خصوص انتخابات شورای شهر تهران و مشهد هم موفق نبودند، آیا نیاز به آسیبشناسی ندارند، گفت: تردیدی در نیاز به بازبینی و آسیبشناسی وجود ندارد، البته تغییرات قابلتوجهی هم صورت گرفته است. در دوم خرداد 76 که ناطق نوری تمام نیروها را بسیج کرد و موفق به کسب رأی 7 میلیونی در برابر 18 میلیون رأی آقای خاتمیشد. جمعیت 7 میلیونی ما به 16 میلیون و آنها به 23 میلیون نفر رسیدهاند این نشان میدهد که در هر دو طرف در جامعه یکسری تغییراتی صورت گرفته است. در بحث شوراها در مشهد هم اصولگراها باهم دچار اختلاف شدند و چندین لیست ارائه کردند در تهران هم بسیاری از کسانی که در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کردند به دلیل بیانیه وزارت کشور که مطرح کرد شرکت در انتخابات شوراها اجباری نیست، رأی ندادند.
ترقی دراینباره که بیانیه وزارت کشور شامل حال اصلاحطلبان هم میشود، یادآور شد: در بین اصلاحطلبان آقای خاتمی توصیه کرد که مردم به لیست شورای شهر همرأی دهند.
وی دراینباره که نبود رهبری از نقاط ضعف اصولگرایان است، اظهار داشت: اصولگرایان به کسی امر و نهی نمیکنند که حتماً رأی دهید یا ندهید. وزارت کشور به نفع جریان اصلاحطلب عمل کرد و استفاده از چنین شیوههایی صادقانه نیست.