
وی افزود: یکی از دلایل پیروزی ظاهری معاویه بر امیر مومنان و فراهم کردن زمینه ترور شخصیتی و فیزیکی آن حضرت توسط منحرفین و خوارج تندرو
تسلط معاویه بر ابزار رسانه ای وقت بود.
معاویه آنچنان بر رسانه ی زمان خود تسلط داشت که حضرت علی(ع) را در افکار عمومی بی نماز و خود را لایق تر از علی(ع) برای اداره سیاسی جامعه جلوه داده بود.
دبیر حزب موتلفه اسلامی استان خراسان رضوی تصریح کرد: امروز نقش رسانه ها برای خنثی سازی توطئه های رسانه ای دشمن ایجاب می کند اصحاب رسانه ضمن شناخت شیوه های نظام امپراطوری خبری دشمن و ضد انقلاب با انسجام و مبتنی بر منابع تئوریک و غنی سازی محتوایی به جنگ با رسانه های دشمن بروند.
وی با اشاره به فعالیت های رسانه ای جریان اصلاح طلبان تشریح کرد: امروز دشمن از هر حادثه ای یک حاشیه بر علیه نظام می سازد ،جریان اصلاحات بیش از سه دهه با ابزار رسانه بر گرده مردم سوار شدند و مشکلات فعلی را رقم زند ،دولت سیزدهم در بعد رسانه ضعیف و باید به وسیله شما برطرف و تقویت شود.