
وی ادامه داد: در نظام مردمسالاری اسلامی و دموکراسی لیبرالی فردی موضوع تشکل لازمه حفظ نظام از نظر مردمی و جمهوری بوده است که در نظامهای لیبرالی مثلاً در کشور آمریکا شاهد دیکتاتوری دو حزبی هستیم.
بادامچیان افزود: این درحالی است که در اسلام نسبت به تحزب نگاههای مثبتی شده است.
عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی در تقسیمبندی اشکال احزاب گفت: حزب لیبرال دموکراسی غربی با تعدد و تشکلهایی که دارند هدفش حفظ قدرت است. در تقسیمبندی دوم این است که احزاب غربی مثل حزب کمونیست و نازیست وجود دارد و سومین گروه از احزاب، احزاب اسلامی، ملی و غیرغربی هستند.
وی ادامه داد: در جهان اسلام احزاب مذکور نمیتوانند پایدار بمانند و نقش صحیحی از خود ایفاء کنند.
وی حاکمیت نظام حزبی بر نظام و حکومت اسلامی را میسر ندانست و گفت: در جمهوری اسلامی رهبری جامعه برعهده ولیفقیه است و حاکمیت مربوط به فقه اسلامی که در رأس آن ولیفقیه است. حزب در اینجایگاه نمیتواند در رأس قرار گیرد و این بدان معناست که ولیفقیه در هیچ حزبی حضور ندارد و در واقع نظام اسلامی فرهنگ مستقل و ایرانی خود را دارد.
بادامچیان علت ناپایداری احزاب غربی در ایران را مشکل مغایرت با اسلام و تودههای مردمی و جامعه اسلامی دانست و تصریح کرد: امیدواریم که قانون احزاب در برنامه بازنگری مجلس و دولت بتواند مسئله تحزب برخاسته از فرهنگ اسلامی و ایرانی را در کشور محقق کند.