
موضع طرف های اروپایی برجام
این کارشناس مسائل سیاسی خاطرنشان کرد: انتظار میرفت کشورهای اروپایی فرانسه، انگلستان و آلمان که طرف مذاکره ایران در مذاکرات هستهای بودند در باره این ترور موضع محکمتری بگیرند و بهگونهای احترام الزاماتی را که در برجام برای آنها متصور شده است رعایت کنند، اما متأسفانه شاهد چنین موضوعی نبودیم.
وی مطرح کرد: همه اینها نشان میدهد تا وقتی جریان تروریستی علیه جمهوری اسلامی ایران اقدام کند، آنها هیچگاه به اقدام عملی و جدی دست نمیزنند. هر گاه جریانی تروریستی منافع آنها را تهدید میکند تلاش میکنند با معیارهای دوگانه مواضع سیاسی خودشان را تثبیت کنند.
امانی اظهار کرد: لازم است اشارهای به حمایتهای همه جانبه برخی کشورهای اروپایی، بهخصوص فرانسه خصوصاً از فرقه منحرف رجوی شود که سالهای زیادی این فرقه و رهبران آنها در فرانسه اقامت دارند و از آنجا فرماندهی عملیاتهای تروریستی در ایران را رهبری میکردند.
وی گفت: همه آنچه گفته شد نشان میدهد اروپا بر اساس معیارهای دوگانه خود نسبت به تروریسم موضعگیری میکند. ما مواضع آنها را در این مسائل فاقد ارزش میدانیم. عدم موضعگیری صریح آنها پیرامون ترور شهید دکتر محسن فخریزاده هم نشانه دیگری در این باره است.
این کارشناس مسائل سیاسی در پاسخ به این پرسش که آیا علت محکوم نکردن این ترور از سوی کشورهای اروپایی حمایت آنها از رژیم صهیونیستی است، اشاره کرد: به هر حال ملاحظاتی که کشورهای اروپایی نسبت به رژیم صهیونیستی دارند واضح است که در موضعگیریهایشان کاملاً مشهود است.
سکوت خفتبار و جنایتبار اروپا
وی به ترور اسحاق رابین، نخستوزیر اسبق رژیم صهیونیستی توسط صهیونیستی تندرو اشاره کرد و گفت: بعد از این ترور وقتی یکی از مقامات جمهوری اسلامی ایران در باره این موضوع بهگونهای صحبت کرد که بهزعم مقامات رژیم صهیونیستی اظهار خوشحالی در آن نهفته بود، کشورهای اروپایی جنجال شدیدی علیه ایران راه انداختند که چرا ایران علیه ترور نخستوزیر رژیم صهیونیستی موضعی نمیگیرد؟