
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی ادامه داد: بیشترین صادرات غیر نفتی در سه ماهه فروردین، اردیبهشت و خرداد مربوط به خشکبار، سنگ های معدنی و فلزات و آهن آلات است.
* پتروشیمی و میعانات 70 درصد صادرات غیرنفتی
عسگر اولادی با بیان این که البته پتروشیمی همچنان بالاترین میزان صادرات را به خود اختصاص داده است، تصریح کرد: میزان کل صادرات پتروشیمی در سه ماهه اول امسال 40 درصد، میعانات گازی 30 درصد و صادرات غیر نفتی سنتی نیز 30 درصد است.
رییس کمیسیون صادرات اتاق بازرگانی ایران با تاکید بر این که بعید است امسال به هدف گذاری صادرات دست یابیم خاطرنشان کرد: متاسفانه مشکلات بانکی و تحریم ها علیه آن هنوز برطرف نشده است که خود این موضوع مانعی بزرگ برای صادرات شده است. از سوی دیگر نرخ ارز کاهش یافته و همین موضوع باعث شده قیمت تمام شده صادرات افزایش یابد.
وی با اشاره به این که صادرات در ایران مرقون به صرفه نیست،گفت: از سوی دیگر مشکل حمل و نقل نیز هنوز برطرف نشده است و تمام این عوامل موجب می شود که آمار صادرات در پایان سال جاری مطلوب نباشد.