گفته می‌شود که...

آخرین وضعیت حسین الهی‌ قمشه‌ای/ تلاش کانادا برای تصویب دوباره قطعنامه ضدایرانی در سازمان ملل/ عارف نامزدی ریاست جمهوری در سال ۹۶ را رد نکرد/ واکنش وزارت خارجه به ادعای ضد ایرانی بحرین/ نظر دختر اوبامادرباره ایرانی ها/ امارات هم حامی منافقین شد و ...

استخدام خلاف فامیل نزدیک تیم مذاکرات هسته ای در بانک مرکزی

تسنیم:پس از افشای موضوع فیش‌های حقوقی چند صد میلیونی که نمونه‌ای از مفاسد اقتصادی در بدنه برخی مدیران است ، یک اقدام غیرقانونی دیگر این بار در بانک مرکزی رخ داده و یکی از اقوام نزدیک یک عضو ارشد تیم مذاکرات هسته‌ای به‌صورت غیرقانونی در استخدام بانک مرکزی درآمده و بدون طی مراحل قانونی و بدون اخذ شرایط و صلاحیت‌های لازم یک‌باره سمت مهم مدیرکلی در بانک مرکزی گرفته است. وی که متولد سال 57 و دارای مدرک کارشناسی ارشد در رشته اقتصاد است، هیچ سابقه استخدامی پیش از این نداشته و تنها در یک وزارتخانه یک سال به‌عنوان کارشناس فعالیت داشته است. بر اساس اخبار دریافتی، وی نه شرایط سنی استخدام در بانک مرکزی را داشته و نه براساس تلاش شخصی خود توانسته از سد انواع آزمونهای ورودی کتبی و شفاهی و گزینشی بانک مرکزی بگذرد.

سکوت عارف درباره حمایت از روحانی

رئیس فراکسیون امید در مجلس دهم درباره حمایت اصلاح طلبان از روحانی در انتخابات ریاست جمهوری سال 96 اظهارنظر کرد.محمدرضا عارف در گفت و گو با خبرآنلاین درباره پروژه عبور از روحانی که ازسوی برخی تندروها مطرح می شود،‌ اظهار کرد: اصلاح‌طلب‌ها همیشه حامی دولت بوده اند و از سال 92 تاکنون از دولت آقای روحانی حمایت کرده اند.وی درباره اینکه آیا این حمایت برای انتخابات سال 96 نیز ادامه می یابد، گفت: جریان اصلاحات تصمیم می‌گیرد و اعلام می‌کند. اما تا جایی که من اطلاع دارم هنوز هیچیک از جریانات سیاسی اصلاح طلب دراین باره موضع‌گیری نکرده‌اند.عارف در پاسخ به این سوال که شخص او موافق کاندیداتوری روحانی است یا خیر،‌ اظهارنظری نکرد و به این جمله بسنده کرد: فعلا من چیزی نمی گویم.

هرکس می خواهد رئیس جمهور شود، می گوید گشت ارشاد را برمی دارم

سردار حسین اشتری در اختتامیه نخستین جشنواره چادرهای آسمانی گفت: نیروی انتظامی در حوزه عفاف و حجاب علاوه بر کارهای فردی، فعالیت‌های ایجابی نیز انجام داده است. قانون عفاف و حجاب در شورای عالی انقلاب فرهنگی با حضور ۲۶ دستگاه و بیش از ۳۰۰ مصوبه تصویب شده و نیروی انتظامی تنها یکی از اعضای آن برشمرده می‌شود. فرمانده نیروی انتظامی با انتقاد به تبلیغات برخی از کاندیداها در زمان انتخابات گفت: برخی که کاندیدا می شوند، اعلام می کنند گشت ارشاد برداشته می‌شود، در حالی که گشت ارشاد یک قانون است.

عارف نامزدی ریاست جمهوری در سال ۹۶ را رد نکرد
سرلیست فهرست امید در انتخابات مجلس، نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده را رد نکرد.
محمدرضاعارف در انتخابات سال ۹۲ نامزد بود اما ۳ روز مانده به روز رأی‌گیری با فشار اصلاح‌طلبان، مجبور به انصراف شد. او در حالی با دلخوری اعلام انصراف کرد که حاضر نشد از روحانی اعلام حمایت کند. وی هر چند در انتخابات هفت اسفند ۹۴ به مجلس راه یافت اما در رقابت با لاریجانی برای ریاست مجلس ناکام ماند. این در حالی است که پزشکیان و مطهری برخلاف عارف توانستند به عنوان نائبان رئیس انتخاب شوند.
عارف در چنین وضعیتی در مواجهه با خبرنگاران و درباره برخی سخنان کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری آینده مطرح کنند می‌گوید: «فعلاً نظری در این رابطه ندارم و اجازه بدهید وارد این بحث نشویم زیرا مهم‌ترین بحث فعال بودن در مجلس و فعال شدن کمیسیون‌هاست و پرداختن به مطالبات مردم است
عارف در پاسخ به این سؤال که اگر اصلاح‌طلبان این تقاضای کاندیداتوری را داشته باشند آیا او می‌پذیرد یا ترجیح می‌دهد دوره ۴ ساله نمایندگی‌اش را به پایان ببرد گفت: «من فقط می‌توانم بگویم که در حال حاضر اولویت اصلی‌ام مجلس و امور نمایندگی است
برخی اصلاح‌طلبان مانند زیباکلام چندی پیش اعلام کردند اگر روحانی در سال ۹۶ نامزد نشود و فرد دیگری جایگزین او شود، عاقلانه‌تر است. ریزش آرای روحانی و عملی نشدن وعده‌های اقتصادی دغدغه این طیف است. با این حال طیفی از اصلاح‌طلبان عارف را قابل اعتماد نمی‌دانند و او را اصلاح‌طلب قلابی و بدلی توصیف کرده‌اند.

آخرین وضعیت حسین الهی‌ قمشه‌ای

در مراسم تشییع پیکر مهدیه الهی‌قمشه‌ای - پژوهشگر فقید ادبیات عرفانی - که 21 تیر برگزار شد، برادرش حسین الهی‌ قمشه‌ای حضور نداشت. این اتفاق باعث ایجاد پرسش و نگرانی برای مخاطبان این چهره فرهنگی شده است.افشین علاء - داماد مهدیه الهی قمشه‌ای - در این‌باره به ایسنا گفت: آقای قمشه‌ای به دلیل عمل قلب باز کمتر سخنرانی می‌کنند و به همین دلیل به دستور پزشکی در مراسم تشییع حضور نداشتند؛ اما قطعا در مراسم ترحیم یکی از سخنرانان خواهند بود

تلاش کانادا برای تصویب دوباره قطعنامه ضدایرانی در سازمان ملل
دولت فعلی کانادا همانند دولت‌های قبلی این کشور قصد دارد رهبری تلاش سازمان ملل را در پاییز امسال بر عهده بگیرد و از وضعیت حقوق بشر در جمهوری اسلامی ایران انتقاد کند. به گزارش تسنیم به نقل از رسانه‌های خبری کانادا، دولت جاستین ترودو، نخست وزیر کانادا قصد دارد مانند دولت‌های قبلی، تلاش زیادی را از طریق سازمان ملل انجام دهد تا از وضعیت حقوق بشر در ایران انتقاد کند و وضعیت حقوق بشر در کشور را زیر سوال ببرد. این برای چهاردهمین سال متوالی خواهد بود که کانادا رهبری تلاش‌هایی را برعهده دارد تا از طریق مجمع عمومی سازمان ملل، وضعیت حقوق بشر در ایران را در زمره کره‌شمالی و سوریه قرار دهد. دانیل ژان، وزیر سابق خارجه کانادا در یادداشتی در ماه ژانویه برای استفان دیون، وزیر جدید خارجه این کشور نوشت: این قطعنامه‌ها همیشه بحث‌برانگیز و جنجالی بوده است. پاییز گذشته، ایران دولت کانادا را به گسترش ایران‌هراسی متهم کرد. ایران که ظاهرا انتظار لحن ملایم‌تری را از دولت ترودو داشت، از این موضع دولت کانادا ناامید شده است. شانتال گاگنون، سخنگوی وزارت خارجه کانادا تاکید کرد: زمانی که قطعنامه نهایی شود، متن آن تازه‌ترین تحولات درباره وضعیت حقوق بشر در ایران را منعکس خواهد کرد. سال گذشته، قطعنامه ضدایرانی کانادا با ۷۶ رای موافق، ۳۵ رای مخالف و ۶۸ رای ممتنع به تصویب رسید.
نظر هاشمی درباره تروریست خواندن ایران

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در اولین برنامه‌ سفر به استان کرمان با بیان ، مانع تراشی برخی از کشورهای عضو مذاکرات هسته‌ای در مسیر اجرای کامل توافقات و شکست کامل تحریم‌ها را غیر دیپلماتیک دانست و گفت: حمایت ایران از تروریسم، در حالی که خود قربانی آن است، طنز است و به جمهوری اسلامی نمی‌چسبد.
آغاز تغییرات در دولت
اگر چه گمانه‌زنی‌ها از تلاش دولت برای تغییر در اعضای کابینه یازدهم خبر می‌داد ولی این تغییرات در سطح معاونان رئیس‌جمهور کلید خورد و معاونان پارلمانی و حقوقی رئیس‌جمهور تغییر کردند. به گزارش تسنیم، حسن روحانی طی حکمی حسینعلی امیری، قائم‌مقام وزیر کشور را به معاونت پارلمانی رئیس‌جمهور منصوب کرد. همچنین طی حکمی جداگانه مجید انصاری جایگزین الهام امین‌زاده در معاونت حقوقی ریاست جمهوری شد. پس از انتصاب مجید انصاری معاون پارلمانی رئیس‌جمهور به‌عنوان معاون حقوقی، الهام امین‌زاده معاون سابق امور حقوقی رئیس‌جمهور به‌عنوان دستیار ویژه رئیس‌جمهور در امور حقوق شهروندی منصوب شد. همچنین سیدعلیرضا آوایی که ریاست سازمان ثبت احوال کشور و همچنین ریاست دادگستری استان تهران را عهده‌دار بوده است نیز به‌عنوان بازرس ویژه ریاست‌جمهوری منصوب شد. براساس این گزارش، پس از حکم روحانی برای قائم‌مقام وزارت کشور، عبدالرضا رحمانی‌فضلی، وزیر کشور در حکمی سیدسلمان سامانی را به‌عنوان قائم‌مقام وزیر کشور در امور مجلس و سخنگوی وزارت کشور منصوب کرد.

تعیین سقف دریافتی‌ دستگاه‌های دولتی

علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه با بیان اینکه در قضیه فیش‌های حقوقی به دنبال شفاف‌سازی هستیم، گفت: اعتقادی نداریم که سر و ته این فیش‌ها باید جمع شود بلکه به دنبال اصلاح ساختاری هستیم.ربیعی از تصویب سقف دریافتی‌ها در جلسه امروز هیات دولت خبر داد و گفت: امروز مصوبه‌ای در هیات دولت به تصویب رسید که بر اساس آن سقف دریافتی‌ها برای وزارتخانه‌ها،‌ بانکها و شرکتها مشخص شد و تمام دستگاههای اجرایی کشور اعم از قوه مقننه و مجریه باید از آن تبعیت کنند.وی تصریح کرد: طبیعتا شاخصه کسانی که به دنبال فیش‌های حقوقی بودند این است که صادقانه از این مصوبه تبعیت کنند و تمام دستگاهها به تصمیمی که گرفته شده وفادار باشند
۴ شرط نمایندگان کرمانشاه برای همراهی در سفر رئیس‌جمهور
نماینده مردم قصرشیرین و سرپل ذهاب با انتقاد از مخالفت رئیس‌جمهور با تبدیل منطقه قصرشیرین و اورامانات به منطقه آزاد و ویژه، از ۴ شرط نمایندگان برای همراهی رئیس‌جمهور به کرمانشاه سخن گفت. فرهاد تجری در گفت‌وگو با مهر، درباره نامه مجمع نمایندگان کرمانشاه به رئیس‌جمهور گفت: لایحه ایجاد مناطق ویژه و آزاد تجاری در مجلس به تصویب رسید اما مرز قصرشیرین و منطقه اورامانات جزو مناطق آزاد و ویژه قرار نداشت. نماینده مردم قصرشیرین و سرپل ذهاب در مجلس افزود: در جلسه با مسؤولان دولت، مقرر شد ذیل مصوبات سفر استانی تبدیل قصر شیرین به منطقه آزاد و اورامانات به منطقه ویژه در نظر گرفته شود اما رئیس‌جمهور با تبدیل مرز قصرشیرین به منطقه آزاد و منطقه اورامانات به منطقه ویژه مخالفت کرد. نایب‌رئیس کمیسیون اصل ۹۰ با تاکید بر اینکه سفر رئیس‌جمهور به کرمانشاه هیچ امتیازی برای استان کرمانشاه ندارد و این سفر تبلیغاتی و تشریفاتی است، گفت: تبدیل مرز قصرشیرین به منطقه آزاد و منطقه اورامانات به منطقه ویژه اقتصادی و همچنین تکمیل پروژه راه‌آهن اراک به کرمانشاه و کرمانشاه به خسروی جزو مطالبات نمایندگان کرمانشاه است که در صورت عدم تحقق این مطالبات، نمایندگان، رئیس‌جمهور را در این سفر همراهی نخواهند کرد. نماینده مردم قصرشیرین و سرپل ذهاب تصریح کرد: احساس می‌کنیم همراهی نمایندگان در سفر رئیس‌جمهور در واقع شرکت در پروژه عوامفریبی است.

ظریف درباره‌ اجرای برجام به کمیسیون امنیت توضیح می‌دهد
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت ظریف به همراه عراقچی و سایر معاونانش سه‌شنبه هفته آینده درباره گزارش ۳ ماهه دوم وزارت امور خارجه درباره اجرای برجام توضیح می‌دهد. سیدحسین نقوی‌حسینی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در این جلسه وزیر امور خارجه علاوه بر گزارش درباره‌ اجرای برجام گزارشی از آخرین تحولات منطقه و عرصه‌ بین‌المللی ارائه می‌دهد. گفتنی است، براساس قانون اقدام متناسب و متقابل دولت جمهوری اسلامی ایران در اجرای برجام، وزارت امور خارجه هر ۳ ماه یک بار باید گزارش خود درباره نحوه اجرای برجام را به این کمیسیون ارائه دهد، کمیسیون امنیت ملی نیز موظف است هر ۶ ماه یک بار گزارش اجرای برجام را به مجلس شورای اسلامی ارائه دهد.

غیرقابل اعتماد بودن آمریکا تجربه یک ساله برجام
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اثبات «غیرقابل اعتماد بودن آمریکا» را تجربه یک ساله برجام دانست. علاءالدین بروجردی در یک سالگی برجام به بدعهدی‌های آمریکایی‌ها اشاره کرد و در مصاحبه با خبرگزاری صداوسیما، افزود: فکر می‌کنم با بدعهدی‌های آمریکا ۲ موضوع کاملاً روشن شد و شفافیت بیشتری پیدا کرد یکی اینکه جمهوری اسلامی ایران در جغرافیای سیاسی امروز جهان، کشوری است که پیوسته به تعهدات خودش پایبند است و ما در برجام این موضوع را مجدد به نمایش گذاشتیم. وی افزود: موضوع دوم اینکه آمریکا کشوری غیرقابل اعتماد است و به راحتی به تعهدات خود عمل نکرده است. نماینده مردم بروجرد اظهار داشت: این ۲ نکته به عنوان دو فراز تجربه یک سال گذشته برای جهانیان روشن‌تر شد و امروز بسیاری از کشورهای دنیا واقعاً آمریکا را غیرقابل اعتماد می‌دانند. وی با بیان اینکه آمریکایی‌ها به دلیل اینکه احساس می‌کنند سهمی در بازار ایران در پسابرجام برای آنان تعریف نشده است به دنبال برهم زدن بازی هستند، افزود: در توافقی که برای خرید هواپیمای ایرباس صورت گرفت آنقدر فشار آوردند که شرکت ایرباس عمل نکند تا اینکه با بوئینگ هم توافقی حاصل و آنوقت مشکل ایرباس هم حل شود. سیاستی که آمریکایی‌ها دنبال می‌کنند به خاطر این نکته بوده و علاوه بر آن زیاده‌خواهی‌های آمریکا هم برخلاف روح برجام است.

واکنش وزارت خارجه به ادعای ضدایرانی بحرین
وزارت کشور بحرین در بیانیه‌ای با تکرار ادعاهای پیشین خود مدعی شد که دو مظنون را به اتهام بمبگذاری که منجر به کشته شدن یک زن در ماه گذشته شد و نیز به اتهام ارتباط با ایران دستگیر کرده است. به گزارش ایسنا، وزارت کشور بحرین در بیانیه‌ای که نسخه‌ای از آن به شبکه‌ العربیه فرستاده شد، ادعا کرده است:‌ این دو فرد مورد حمایت ایران بوده‌اند و آموزش‌هایی را در این کشور دیده‌اند. به ادعای العربیه، مقامات بحرینی همچنین مظنون سوم این انفجار را شناسایی کرده‌اند اما گفتند که او به ایران فرار کرده است.
این انفجار در روستای اکرشرقی در جنوب منامه پایتخت بحرین در ۳۰ ژوئن رخ داد که طی آن یک زن کشته شد. این انفجار خساراتی را بر جای گذاشت. بهرام قاسمی، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان این اتهامات را تکراری، کذب، بی اساس و روشی کهنه و منسوخ شده خواند. به گزارش ایرنا، قاسمی از دولت بحرین خواست به جای تکرار این‌گونه اتهام‌های بی اساس و اتخاذ رویکردهای عبث و آزموده شده، از بی نتیجه بودن این اقدامات درس گرفته و به حل ریشه‌ای معضلات و مشکلات داخلی خود بپردازد.

25 امضا برای استیضاح وزیر ارتباطات

یکی از نمایندگان مجلس از جمع آوری امضا برای طرح استیضاح وزیر ارتباطات خبر داد.یکی از نمایندگان مجلس در گفتگو با روزنو اظهار کرد: نمایندگان استان های آذربایجان شرقی و غربی و اردبیل طرح استیضاح وزیر ارتباطات را بدلیل مشکلات ارتباطی در این استان ها تهیه کرده اند و در حال جمع آوری امضا برای تقدیم استیضاح به هیات رییسه مجلس هستند.وی افزود: تا کنون استیضاح وزیر ارتباطات دارای امضای 25 نماینده است .

نظر دختر اوبامادرباره ایرانی ها

هجوم برخی کاربران فارسی زبان به صفحه اینستاگرام "مالـیا اوبـاما" دختر "بـاراک اوبـاما" رئیس جمهور آمریـکا واکنش های زیادی را به دنبال داشت. برخی از کاربران فارسی زبان‌ با رفتن به صفحه دختر اوباما درخواست های خود را با زبان طنز و مزاح مطرح کردند.بعد از مدت زمانی کوتاه، مالیا اوباما که از هجوم کاربران به صفحه اینستاگرامش شگفت زده شده بود، صفحه اش را پرایوت کرد. بسیاری از ایرانیان برای معذرت خواهی و دلجویی از او، در اینستاگرام به وی دایرکت ارسال کردند و مالیا اوباما این دایرکت ها را در صفحه شخصی اش به اشتراک گذاشت.مالیا اوبا در جواب یکی او در واکنش به یکی از دایرکت هایی از از طرف ایرانیان برای او ارسال شده بود و از او بخاطر بی احترامی ها معذرت خواهی کرده بود گفت:" شما می توانید فردی را هیچ وقت نبخشید. بسیاری از مردم در این جهان فقیرند چون تنها چیزی که دارند پول است. من فهمیدم که ایرانیان افراد بسیار خوبی هستند چون آن ها از من عذر خواهی کردند و من پذیرفتم".

امارات هم حامی منافقین شد

عبدالخالق عبدالله از چهره‌های نزدیک به دولت امارات گفت: زمان آن رسیده تا کشورهای عربی از اپوزیسیون ایران حمایت کرده و از مریم رجوی در پایتخت‌های خود استقبال کنند.

بابک زنجانی در بیمارستان بستری نیست

وکیل مدافع بابک زنجانی می‌گوید براساس تماس‌هایی که خانواده موکلش با بیمارستان آتیه گرفته‌اند، زنجانی در بیمارستان بستری نیست. به گزارش ایرنا، رسول کوهپایه‌زاده با بیان اینکه موکلش طی هفته گذشته برای انجام برخی آزمایش‌ها دو مرتبه به بیمارستان آتیه منتقل و حتی یک نصفه روز نیز بستری شده است، اظهار کرد: «موکلم به بیماری کولیت روده و برخی نارسایی‌های گوارشی مبتلا شده و ظاهر قضیه از نامساعد بودن اوضاع حکایت دارد
به گفته وکیل مدافع بابک زنجانی، براساس نتایج آزمایش‌های صورت گرفته، احتمال انجام عمل جراحی روی موکلش وجود دارد. بنابر این گزارش، بابک زنجانی و دو متهم دیگر پرونده نفتی از سوی شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی صلواتی مفسد فی‌الارض شناخته شده و به اعدام، رد مال و جزای نقدی معادل یک چهارم مبلغ رد مال محکوم شدند که متهمان به این حکم اعتراض کردند و پرونده برای رسیدگی در مرحله تجدیدنظر به دیوان عالی کشور ارسال شده است.

انتقاد فرانسه ازگروهک منافقین!

«رامن نادال» سخنگوی وزارت خارجه فرانسه در نشست هفتگی خود گفت که دولت فرانسه هیچ تماسی را با منافقین برقرار نکرده است. این موضوع پس از آن بیان می‌شود که جمعه گذشته گروهک تروریستی منافقین نشستی را با حضور برخی مقامات غربی و سعودی از جمله ترکی الفیصل رئیس سابق دستگاه اطلاعات سعودی در پاریس برگزار کرد. شرکت کنندگان این نشست خواستار براندازی نظام ایران شده بودند. با این حال وزارت خارجه فرانسه عنوان داشت که هیچ تماسی با این گروهک برقرار نکرده و آن را سازمانی «غیر دموکراتیک» و «خشن» بر می‌شمارد. سه شنبه شب وزارت خارجه ایران با احضار سفیر فرانسه مراتب اعتراض خود را به سفیر این کشور در خصوص برگزاری نشست منافقین در حوالی پاریس اعلام کرده بود.

نانسی پلوسی درباره ایران چه نوشت؟

رهبر دموکرات‌ها مجلس نمایندگان آمریکا در نامه‌ای از نمایندگان خواست به طرح‌های ضد ایرانی جمهوری‌خواهان رای منفی دهند.رهبر اقلیت دموکرات‌ها در مجلس نمایندگان آمریکا از دیگر نمایندگان مجلس خواسته حتی اگر با اصل توافق تاریخی هسته‌ای ایران مخالف هستند به طرح‌های جمهوری‌خواهان که توافق هسته‌ای را از مسیر خارج می‌کند، رای منفی بدهند.به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، نانسی پلوسی رهبر اقلیت دموکرات‌ها در مجلس نمایندگان آمریکا در روز سه‌شنبه در نامه‌ای مدعی شد: این توافق بهترین راه برای جلوگیری از دستیابی ایرانی به تسلیحات هسته‌ای است.روز چهارشنبه قرار است درباره‌ سه طرح جمهوری‌خواهان در مورد توافق هسته‌ای در مجلس نمایندگان آمریکا که اکثریت آن‌را جمهوری‌خواهان تشکیل می‌دهند رای‌گیری صورت گیرد، کاخ سفید اعلام کرده این طرح‌ها توافق هسته‌ای را از مسیر خارج خواهد کرد.

ولایتی: نشست پاریس محل ورشکستگان سیاسی بود

در همین رابطه رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: تجمع اخیر در پاریس محل ورشکستگان سیاسی بود؛ چه آن هایی که خائن به کشورشان بودند مانند منافقان و چه افرادی مانند وزیر اسبق رژیم سعودی که به آن جا رفتند و سوته دلان گرد هم آمدند. به گزارش ایرنا، علی اکبر ولایتی افزود: این ها با تجمع در پاریس بنای سخنان بی پایه و دشمنی های شیطانی و لاف در غربت زدن سر دادند. رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره اظهارات ترکی الفیصل گفت: او علیه ایران یاوه می بافد، نه در کشور خود و نه در بین حکومت فعلی جایی دارد و نه در صحنه بین المللی ارزشی دارد.

بدهی محمد پروین به دولت چند میلیارد است؟

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی در گفت و گویی اعلام کرد: مبلغ فروش برنج به پسر علی پروین 20 میلیارد تومان بوده است که با سود آن باید 25 میلیارد تومان به شرکت بازرگانی دولتی پول پرداخت شود. خریداران طبق قانون موظف به پرداخت هستند و در صورت عدم پرداخت وثیقه آنها را به اجرا می‌گذاریم.

https://www.shoma-weekly.ir/UqlYTE