
وی افزود: اما دغدغه آنجایی است که در این همایشها افرادی به فضاهایی ورود پیدا کردند، که متاسفانه به اصل نظام خدشه وارد میکنند و یا تنشهای سیاسی به وجود میآورند. درگیر شدن دولتمردان به مسایل حاشیه ای و مسئولین شهرستانهای مختلف که این همایش ها را مدیریت میکردند؛ مسئلهای بود که ما از قبل هشدار داده بودیم.
مشهدی عباسی تصریح کرد: بعد از برگزاری این همایشها در سراسر کشور، گزارشاتی را که از کل کشور به دست رسیده است که علی رغم تذکرات نمایندگان، متوجه شدیم برگزارکنندگان این برنامهها وارد حاشیهها شدند و به جای اینکه واقعیتها دیده شود و مسائل کاری بیان شود، به مسایل انتخاباتی ورود پیدا کردهاند.
وی خاطر نشان کرد: بنابر اصل آزادی و دموکراسی که در کشور موجود است، هر گروهی برای مجلس آینده طرحی داشته باشد، ولی اینکه دولت در راستای این موضوع سرمایهگذاری کند، رویکردی در شان دولت آقای روحانی و دولت تدبیر و امید نیست.این عضو فراکسیون حزب موتلفه اسلامی افزود: ورود زود هنگام به مسائل انتخاباتی، با نقشه تصاحب مجلس آینده زیبنده دولت نیست، زیرا ما هنوز ماههای کاری مفیدی را تا انتخابات آینده مجلس داریم. فکر می کنیم این اقدامات را بسیار زود شروع کردند، زیرا این امر باعث ایجاد تنش در جامعه شده و ما را از کارهای عمرانی کشور باز
میدارد. وی یادآور شد: این مسئله که گروههای مختلف بیایند و کارهایی انتخاباتی کنند اشکال نیست؛ اما اینکه در قالب دولت فعالیت کنند، شایسته نیست. به هر جهت کسانی که مجوز دارند و می توانند فعالیت سیاسی داشته باشند و از فضای آزادانه و دموکراسی که نظام ایجاد کرده است، بهره ببرند. ولی متاسفانه شاهدیم به جای اینکه در این مسیر حرکتهای مردمی صورت بگیرد، جریانهای دولتی به دنبال این مسائل هستند و آن را مدیریت میکنند.عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی تصریح کرد: مجلس در قبال این نمونه تحرکات تذکر و عکسالعمل نشان خواهد داد. برخی از وزرا در این رابطه دخالت داشتند و یا مدیریت خوبی نداشتند. به ویژه وزیر کشور که در معرض اتهام است. این مسئله باعث تحت شعاع قرار دادن بحثهای کاری و عملیاتی خواهد شد. چرا باید در همایشی نظام و اساس نظام و یا نهادهایی ذی ربط زیر سئوال بروند. این جای تامل دارد.