اولتیماتوم سردار کمالی به مشمولان غایب
سردار موسی کمالی رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح، در خصوص گزینههای موجود برای تعیین تکلیف وضعیت مشمولان غایب اظهار داشت: برای مشمولان غایب هیچ راهی به جز معرفی و انجام خدمت سربازی نمانده است و باید تأکید کنم که تنها راهی که وجود دارد این است که خدمت سربازی خود را انجام دهند.وی با اعلام اینکه مشمولان غایب نباید به امید اجرای طرح و برنامهای همچون پرداخت جریمه غیبت سربازی در آینده باشند، تصریح کرد: دیگر طرحی به نام جریمه مشمولان غایب وجود ندارد؛ پس باید این دسته از مشمولان، وضعیت سربازی خود را تعیین تکلیف کرده و به سربازی اعزام شوند در غیر این صورت محدودیتهای اجتماعی در خصوص آنها اعمال خواهد شد.
صید میگو در آبهای خلیج فارس ممنوع شد
معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات بوشهر با بیان اینکه صیادان در مدت ۴۱ روز ۱۱۰۰ تن میگو صید کردند گفت: بر اساس تصمیمات کارگروه تخصصی کمیته مدیریت صید، صید میگو در آبهای خلیج فارس در استان از امروز ممنوع شد.منصور پاپری با بیان اینکه صید میگو از اول مرداد ماه در آبهای استان بوشهر آغاز شد اظهار داشت: بر اساس تصمیمگیری کارگروه تخصصی کمیته مدیریت صید استان بوشهر و بررسی گشتهای تحقیقاتی پژوهشکده صید میگو از بامداد امروز در آبهای استان بوشهر ممنوع شد.وی با بیان اینکه در 41 روز صید افزون بر یکهزار 100 تن میگو در استان بوشهر صید شده است تصریح کرد: صید میگو تا روز گذشته در ابهای استان بوشهر ادامه داشت ولی بر اساس آخرین آمار صید میگو تا 11 شهریور حدود 1130 تن است که میزان صید میگوی امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد 25درصدی دارد.معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات استان بوشهر با بیان اینکه افزایش صید رضایت صیادان و صاحبان شناورهای صیادی در پی داشته است خاطر نشان کرد: میزان صید میگو در هر سفر به نسبت روزهای آغاز این برنامه با بیش از 50 درصد کاهش مواجه شده که برای جلوگیری از خسارت به ذخائر آبزیان صید میگو و صید با روش ترال ممنوع شده است.
توییت ترامپ، ماهواره جاسوسی آمریكا را لو داد
رادیو ملی آمریکا (انپیآر) روز سهشنبه گزارش داد که توییت اخیر «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا در مورد یک حادثه مرتبط با برنامه فضایی ایران، به لو رفتن نوع ماهواره جاسوسی آمریکا منجر شده است.«مارکو لنگبروک» از رصدکنندگان سامانههای ماهوارهای که در هلند مستقر است، به انپیآر گفته است که تقریبا تردیدی وجود ندارد که عکسی که ترامپ از انفجار در سایت پرتاب موشک سمنان منتشر کرده، توسط ماهواره موسوم به «USA 224» گرفته شده است.این ماهواره که در سال ۲۰۱۱ توسط دفتر شناسایی ملی آمریکا به فضا پرتاب شد، یکی از محرمانهترین ماهوارههای آمریکاست و تقریبا تمام اطلاعات مربوط به آن سری نگه داشته شده است. با این وجود، لنگبروک میگوید به واسطه مدار حرکت و اندازه این ماهواره، اغلب متخصصان معتقدند که این ماهواره از نوع ماهوارههای شناسایی چندین میلیارد دلاری «KH-11» است.
پاسخ تند آذری به مدیرعامل استقلال
امیرحسین فتحی مدیرعامل استقلال هم با حضور در یک برنامه تلویزیونی به سعید آذری هم کنایه زد و گفت: «ناگهان شایعه می کنند که مدیریت استقلال قرار است تغییر کند و می آیند برای مدیریت اعلام آمادگی می کنند انگار که مناقصه یا فراخوان عمومی است.» آذری در واکنش به اتفاقات رخ داده طی روزهای گذشته و همچنین کنایه مدیرعامل استقلال، گفت: من این برنامه را ندیدم و علاقه ای هم نداشتم که ببینم ولی اگر منظور آقای فتحی من بوده ام، باید بگویم بنده در مزایده شرکت می کنم نه در مناقصه! اگر در رسانه ها و یا فضای مجازی نقل قول مستقیمی از من وجود دارد که گفته ام می خواهم مدیرعامل استقلال شوم، بگویند.
پرچم كاتالونیا پشت لباس تیم ملی ایران!
این روزها دوباره پای کمپانی آلاشپورت به فوتبال ما باز شده و پس از چند سال غیبت، دوباره لباسهای باشگاههای لیگ برتر پرتعدادی از جمله پرسپولیس، استقلال، ... و تیم ملی را تولید میکند.پس از رونمایی از لباس پرسپولیس و استقلال توسط این کمپانی، حواشی زیادی به راه افتاد و عموم مردم معتقد بودند لباسهای این دو تیم از روی کیت تاتنهام و منچستریونایتد کپی شده است. اما حالا پس از برگزاری اردوی تیم ملی و پوشیدن لباسهای جدید توسط ملیپوشان، نکتهای قابل توجه نظر ما را جلب کرد و آن هم پرچم کاتالونیا پشت لباس تیم ملی است.آلاشپورت در راستای کپی کردن طرح هایش، لباس تمرین تیم ملی را به رنگ لباس تمرین بارسلونا در آورده و حتی پرچم کاتالونیا که پشت لباس های بارسلونا دیده میشود را هم پشت لباس تمرین تیم ملی ایران قرار داده است.
نقص فنی هواپیمابر آمریكایی پیش از اعزام به خلیج فارس
وبگاه ویژه «نیروی دریایی آمریکا» به تازگی از بروز مشکل فنی در یک ناو هواپیمابر این کشور که بنابر برخی گزارشها قرار بود پاییز امسال در خلیج فارس مستقر شود، خبر داد.به نوشته وبگاه نیروی دریایی آمریکا، ناو هواپیمابر «یو.اس.اس هری ترومن» با مشکلاتی در بخش توزیع برق مواجه شده است. این ناو هواپیمابر آمریکایی قرار بود سال جاری برای دومین بار به ماموریت برون مرزی اعزام شود. نیروی دریایی آمریکا چندی قبل اعلام کرد که این ناو هواپیمابر قصد ترک بندرگاه مبدأ خود و انجام ماموریتی جدید را دارد.هرچند در بیانیه ارتش آمریکا به مقصد نهایی این ناو گروه اشارهای نشده بود، اما برخی کارشناسان نظامی آمریکایی گفتند احتمالا ناو هواپیمابر هری ترومن برای ادامه مأموریتش، در خلیج فارس مستقر میشود. نیروی دریایی آمریکا معمولا پیشاپیش ماموریت کشتیهای خود را اعلام نمیکند و این کشتیها اغلب نقش بازدارنده را در مناطق پرتنش در جهان ایفا میکنند.
بررسی فرآیند بازنگری سیاستهای کلی انرژی در مجمع تشخیص مصلحت نظام
جلسه کمیسیون زیربنایی و تولیدی مجمع تشخیص مصلحت نظام با ارائه برنامه زمانبندی پیشرفت بازنگری سیاستهای کلی انرژی و گزارش عملکرد کارگروههای تخصصی مربوطه برگزار شد.به گزارش ایسنا، در جلسه کمیسیون زیربنایی و تولیدی مجمع که با حضور رؤسا و دبیران کارگروههای تخصصی برگزار شد؛ مقرر شد ذیل کمیته انرژی، هشت کارگروه تخصصی عرضه (نفتوگاز، تجدیدپذیر و نیروگاهی)، مصرف، زنجیره ارزش، صنعت، محیط زیست، تجارت و دیپلماسی، حکمرانی و تعیین رویکرد تشکیل شود.در این جلسه در حضور سید مصطفی میرسلیم، رئیس کمیسیون زیربنایی و تولیدی دبیرخانه مجمع، رؤسای کارگروهها ضمن ارائه گزارش کارگروه متبوع خود، مقرر شد سیاستهای کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت طبق زمانبندی مصوب شده ارائه شود.
کاهش محبوبیت ترامپ در بین آمریکاییها
بر اساس نتایج نظرسنجی مؤسسه «کوئینیپیاک» میزان نارضایتی عمومی از ترامپ، به ۵۶ درصد رسیده است. این میزان، در نظرسنجیهای قبلی بین ۵۲ تا ۵۴ درصد بوده است. به عبارت بهتر، ۵۶ درصد از شهروندان آمریکایی اعلام کردهاند که در انتخابات ریاستجمهوری سال آینده، مطلقاً آرای خود را به سود ترامپ به گردش در نخواهند آورد. نتایج نظرسنجیهای ایالتی نیز نشان میدهد که ترامپ در ایالات خاکستری و پاندولی مانند اوهایو، پنسیلوانیا، ویسکانسین، میشیگان و فلوریدا نیز از رقبای دموکرات خود عقبافتاده است. حتی در برخی ایالات متعلق به حزب جمهوریخواه (ایالات قرمز) مانند تگزاس نیز محبوبیت ترامپ به زیر ۵۰ درصد رسیده است. از سوی دیگر روزنامه «رأیالیوم» نوشت: «رئیسجمهور آمریکا احساس میکند که نتایج انتخابات ریاستجمهوری در سال ۲۰۲۰، تضمین شده نیست و با وجود تلاشهایش برای محقق کردن اهدافی در دو پرونده کره شمالی و ایران، نتایج ثابت میکند که هرج و مرج شدید در سیاستهای او، در نهایت، منجر به شکستش در انتخابات پیشرو خواهد شد.»
موفقیت در یک رقابت نابرابر
«محمود بهمنی» رئیس مؤسسه تحقیقاتی شیلات کشور گفت: فاز نخست اصلاحنژاد تخم ماهی چشمزده در کشور پس از 36 ماه تلاش اجرایی شد و تولید این ماهی در استانهای آذربایجان غربی، مازندران و یاسوج به بخش خصوصی داده شده و انجام فاز دوم با حمایت بخش خصوصی و 10 میلیارد تومان اعتبار آغاز خواهد شد. بر اساس آمار سازمان دامپزشکی در سال گذشته 250 میلیون قطعه تخم ماهی چشمزده وارد کشور شده، اما آمار گمرک رقم دیگری اعلام کرده که 3300 کیلوگرم معادل 500 میلیون قطعه به ارزش 5 میلیون و 700 هزار دلار بوده است. گفتنی است در حال حاضر 400 میلیون قطعه نیاز کشور است و بخش خصوصی 250 میلیون قطعه آن را به رغم فراهم نبودن شرایط و رقابت نابرابر با واردکنندگان تولید میکنند که اگر از تولیدکنندگان حمایتی شود، قطعاً خودکفایی به زودی محقق میشود.
نتانیاهو چارهای جز ریسک نداشت!
روزنامه الاخبار با طرح این سؤال که چرا بنیامین نتانیاهو نخستوزیر رژیم صهیونیستی با وجود اینکه نسبت به قدرت نظامی حزبالله برای پاسخگویی به تجاوزات این رژیم واقف است، اما درگیری در جنوب لبنان را آغاز و با پهپادها به این منطقه حمله کرد، نوشت: «نتانیاهو افزایش اقدامات نظامی و امنیتی کوچک یا بزرگ و اقدام علیه لبنان را در تقویت جایگاه خود در صندوقهای رأی و انتخاب مجدد وی مؤثر میداند و در این راستا دست به این اقدام زده است. البته او خود میداند چه بسا این رویکرد آنها باعث شود تا رأیدهندگان ضد نتانیاهو شوند چرا که هرگونه حمله میتواند واکنش شدید حزبالله و شروع یک درگیری گسترده را در پی داشته باشد که اصلاً به نفع نتانیاهو نیست. اما وضعیت میان رأیدهندگان اسرائیلی چارهای جز دست زدن به چنین ریسکی برای او باقی نگذاشته است.»
سنگاندازی داخلی یا بد عهدی آمریکا!
«حشمتالله فلاحتپیشه» عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در پاسخ به این سؤال که آیا معتقدید اگر قراردادهای قوی با اروپا و حتی آمریکا داشتیم، سرنوشت برجام فرق میکرد؟ گفت: «قطعاً این درست است. ما اگر در آن موعد زمانی بعد از برجام برخی بهانهگیریها و سنگاندازیهای داخلی را نداشتیم و توانسته بودیم قراردادهای بزرگ با اروپا و حتی شرکتهای آمریکایی منعقد کنیم، حتی موضع ترامپ نسبت به برجام متفاوت میشد.» گفتنی است برخلاف اظهارنظر این نماینده، علت اصلی خروج ترامپ از برجام، نه عملکرد منتقدان دولت بلکه اطمینان واشنگتن از عدم خروج ایران و اجرای محدودیتهای برجامی توسط دولت آقای روحانی بود.
افشاگری درباره حمله به تأسیسات هستهای ایران!
«یاهو نیوز» با طرح این موضوع که همچنان درباره چگونگی عملیات خرابکاری توسط بد افزار «استاکس نت» سؤالات زیادی مطرح است به نقل از منابع مطلع خود فاش کرد که چهار کشور فرانسه، آلمان، هلند و انگلیس برای حمله ویروس استاکس نت به تأسیسات هستهای ایران با آمریکا و رژیم صهیونیستی همکاری کردند. گفتنی است ویروس استاکس نت در نمونه اول آن، به منظور خرابکاری در برنامه هستهای ایران در سال 2007 به کار گرفته شد و به طور مؤثر آغازگر جنگ سایبری و دیجیتالی در قرن 21 بود. این عملیات مخفی که تحت عنوان عملیات «بازهای المپیک» مشهور است، نه برای نابود کردن برنامه هستهای ایران، بلکه برای اخلال در آن برای مدتی جهت خرید زمان تحریمها و دیپلماسی انجام شد.