*حجت الاسلام والمسلمین كازروني
آنچه كه مهم است، اولاً اهميت مجلس است كه جايگاه قانونگذاري و نظارت دارد و ثانياً حساسيت ويژهاي است كه اين مجلس دارد، چون اولين انتخابات بعد از فتنه 88 است. هر چه با آرامش بيشتر و حضور بيشتر مردم برگزار شود، هم در داخل براي ما مهم است و هم ميتواند در چانهزنيهاي خارجي ما اثر داشته باشد و بالاخره اعتبار است، چون بخشي از مردمسالاري ديني كه مقام معظم رهبري تبيين ميكنند، جمهوريت و مردم است.
خيلي مهم است كه اين انتخابات بهخوبي و با حضور حداكثري كه ميتوانند شركت كنند برگزار شود.
كساني كه دلشان براي اين انقلاب و ارزشها ميسوزد و در فرهنگ متعارف ما از آنها به عنوان «اصولگرا» ياد ميكنيم ضرورت دارد با هم اتحاد و وحدت داشته باشند و پراكندگي در ليست نداشته باشند كه اين پراكندگي ميتواند مجال را به ديگران بدهد، چون اگر بين خودشان اختلاف داشته باشند، ممكن است نامزدهاي خاموش و افرادی كه پنهانكاري ميكنند از صندوقها بیرون بيايند و داخل مجلس بروند.
يك مجلس قوي و حداكثري از اصولگرایان لازم است، چون اگر آن اکثریتی كه در مقاطع گوناگون تصميم جدي ميگيرد، دچار خلل بشود انقلاب لطمه و ضربه ميخورد.
به خاطر همين است كه بزرگاني مثل آيتالله مهدويكني و آيتالله يزدي پيشقدم شدند و منشور اصولگرايي را تدوين كردند كه از افراط و تفريط جلوگيري كنند و بتوانند راه را كاملاً براي دوستداران انقلاب باز كنند.
خيلي ضرورت دارد كه همه تلاشها جمع شود كه يك ليست واحد داده شود و همه از اين ليست پشتيباني كنند كه از بین آنها افراد خلاق، داراي صلاحيت و معتقد به مبانياي كه در اصولگرايي مطرح است بتوانند وارد مجلس شوند.
نکته دیگر اینکه انتخابات مجلس با انتخابات رياست جمهوري قابل مقايسه نيست. به نظر من حتي حضور مردم هم قابل قياس نيست، چون در رياست جمهوري معمولاً شركت مردم بالاتر از مجلس است و حضور مردم در انتخابات مجلس معمولاً پنجاه و چند درصد بوده، ولي در رياست جمهوري بالاتر از اين ميزان است. فكر ميكنم تنشهايي كه در رياست جمهوري اتفاق افتاد يا ممكن است اتفاق بيفتد، براي انتخابات مجلس اتفاق نميافتد. علتش هم اين است كه مجلس پخش است، يعني 290 نفر جمعيتاند و ميخواهند انتخاب شوند و حساسيتها مثل رياست جمهوري نيست كه نسبت به يك فرد و كل كشور روي يك فرد معين است.
*عضو مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه کرج