کد خبر: ۶۴۶
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۵:۰۱
آیت الله مهدوی کنی:


رئیس مجلس خبرگان رهبری گفت: حضور ما [ایت الله مهدوی کنی، آیت الله یزدی و جامعتین] در عرصه انتخابات دلیل داشت.
  آیت‌الله مهدوی كنی در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری كه در دبیرخانه این مجلس صورت گرفت، با بیان اینكه مساله ولایت فقیه به عنوان یک نظریه و نه فتوا از سوی امام راحل و بعد از آن از سوی رهبر معظم انقلاب مطرح شد،اظهار داشت: بحث فتوا در ولایت فقیه به آن معناست كه اعمال ولایت متناسب با اوضاع، زمان و مكان است.
وی تصریح کرد:  خبرگان ملت در مقام حفظ ولایت فقیه هستند نه در مقام نقد و تضعیف آن و لذا باید در راه صیانت از جایگاه ولایت فقیه فداکاری و گذشت بیشتر داشته باشیم.
رییس مجلس خبرگان رهبری افزود: ما در مقامی هستیم كه به عنوان شاخه‌هایی از ولایت باید این نظریه را به هر شكلی مطرح می‌كنیم باید از آن حفاظت كنیم؛ نه اینکه منتظر باشیم که اگر در گوشه‌ای اشتباهی صورت گرفت شاخه را قطع کنیم.
آیت‌الله مهدوی كنی سپس به دلایل حضور خود و آیت‌الله یزدی و حضور جامعتین در انتخابات نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی اشاره كرد وگفت: حضور ما در عرصه انتخابات دلیل داشت.
وی افزود:'وقتی مشاهده كردیم جمع زیادی از طرفداران امام (ره) و انقلاب به نام اصولگرا معرفی شدند، بهتر دیدیم كه وارد میدان شده و رهبری كنیم تا دوستان متفرق نشوند.
توصیه آیت الله مهدوی کنی
به اخوت در مجلس نهم
رئیس مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه حضور گسترده مردم در انتخابات دلیل بر رضایت مردم از اوضاع زندگی نیست گفت: به عنوان خبرگان از دولت و مجلس می خواهیم که با هماهنگی به فکر مردم باشند.
 آیت الله محمدرضا مهدوی کنی همچنين در افتتاحیه اجلاسیه یازدهم دور چهارم مجلس خبرگان رهبری آمار مشارکت ۶۴ درصدی مردم در انتخابات مجلس را آمار بسیار بزرگی عنوان کرد و گفت: مردم با وجود اینکه مشکلاتی در زندگی دارند اما باوفا نسبت به انقلاب هستند مردم ایران اسلامی دلهایشان دو لایه دارد یک لایه رویین و یک لایه زیرین در لایه رویین، مشکلات را حس می کنند اما می دانند انقلاب، امام، اسلام و شهدا مال خودشان است و حاضر نیستند این انقلاب را فدای مشکلات زندگی روزمره کنند.
آیت الله مهدوی کنی در تبیین وظایف نمایندگان مجلس به قانونگذاری و نظارت اشاره کرد و گفت: نمایندگان در مجلس حتما باید به فکر مردم باشند نماینده یک شهر نماینده تمام مردم ایران است و نظرش باید یک نظر جمعی و کلی برای قانونگذاری باشد نماینده خوب باید در اجرای قوانین کشور به همه امور ناظر باشد لذا باید اطلاع و حضور کافی داشته باشد.
وی با اشاره به تلاش هایی که همراه با آیت الله یزدی برای ائتلاف اصولگرایان در انتخابات مجلس نهم انجام داده بود، گفت: ائتلاف به معنای اتحاد نیست وحدت برای خداست اما باید نزدیکی و برادری و ائتلاف بین مومنین وجود داشته باشد و اگر رقابتی بین آنها می شود رقابتی نباشد که فاصله ها و شکاف ها را زیاد کند. بسیاری از مردم ما ممکن است خیلی مومن به برخی چیزها نباشند اما مومن به کشورشان هستند خوب اینها در انتخابات شرکت می کنند.
رئیس مجلس خبرگان رهبری درباره توصیه هایی جهت بعد از انتخابات به مردم و کاندیداها گفت: شاید بحث هایی شده که بعضی از آنها جالب نبوده اما بعد از اینکه نمایندگان به مجلس آمدند در مجلس همکاری فکری برای بررسی لوایح و بررسی طرح ها داشته باشند بحث های طلبگی در مجلس اشکالی ندارد ولی بحث های خصومت آمیز و دشمنی ها به درد این مملکت نمی خورد، بنابراین وظیفه مردم است بعد از انتخابات وکلایی که انتخاب شده اند را نماینده خود بدانند نه نماینده گروهی خاص. آنها نیز که نماینده شده اند دوستی و اخوت که دستور قرآن است را فراموش نکنند لذا انتظار داریم مجلس و دولت به معنای عام یعنی حکومت برخوردهای عالمانه کنند و آینده نگر باشند.

 

برچسب ها: انتخابات ، مجلس
 
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: