به‌روز شده در: ۰۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۸:۲۲
logo
تازه های سایت
کد خبر: ۲۵۱۲۰
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۲
برای حفظ سلامت چشم بهتر است از پرخوری و مصرف غذاهای بخارانگیز مانند حلیم، عدس، کله‌پاچه، پیاز، سیر، تره، بادنجان و باقالی اجتناب کرد. برای حفظ سلامت چشم از پرخوابی و بی‌خوابی باید پرهیز کرد، همچنین باید توجه کرد که از حرکت در دود و غبار پرهیز شود.

برای حفظ سلامت چشم بهتر است از پرخوری و مصرف غذاهای بخارانگیز مانند حلیم، عدس، کلهپاچه، پیاز، سیر، تره، بادنجان و باقالی اجتناب کرد. برای حفظ سلامت چشم از پرخوابی و بیخوابی باید پرهیز کرد، همچنین باید توجه کرد که از حرکت در دود و غبار پرهیز شود.

افراط در مطالعه خطهای ریز و نگاه کردن به اشیای براق، روشنیها و سفیدیها برای چشم مضر است و برای حفظ صحت چشم از خوابیدن به پشت پرهیز شود. پرهیز از مصرف زیاد غذاهای بخارزا مانند سیر، پیاز خام، تره و شاهی به سلامت مغز کمک میکند همچنین از فکر کردن و تفکر مداوم باید پرهیز کرد.

بوئیدن بوهای خوش متناسب با مزاج شخص مانند بنفشه، نیلوفر و صندل برای افراد گرممزاج و مشک، عود و نرگس برای افراد سردمزاج به سلامت مغز کمک میکند و باید دانست که از زیادهروی در خواب و بیداری و نزدیکی باید پرهیز شود.

از پرخوری و خوردن چیزهای بسیار ترش اجتناب شود و استفاده از خوراکیهای مقوی دِماغ مانند بادام و مویز به سلامت مغز کمک زیاد خواهد کرد.

 
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: